Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2018


HOROSCOPUL 2018 PENTRU FECIOARA

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin CAPRICORN, până pe 18 ianuarie, prin PEȘTI, intre 12 februarie - , 7 martie, și mai ales prin zodia ta, între 11 iulie – 7 august, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotii si sentimente, primind și dăruind iubire la intensitate maxima.

Marte nu trece prin zodia ta în 2018, dar se va afla o vreme în zodia diametral opusă, în Pești, la finalul anului – după 17 noiembrie – ce poate crea animozități în viața ta, mai ales în cupu, dând naștere unor decepții și dezamăgiri, dar poate și unor vise noi pentru inima ta, sperând mai mult de la căsnicie, de la dragoste, de la viitorul vostru comun.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie ajută Fecioarele, oferindu-le incisivitate și forță în exprimare, curajul de a-și exprima opinia, energie pentru a (re)stabili punți de legătură cu oamenii. Pui preț pe relațiile cu lumea, dar acelașii Jupiter poate crea  și animozități cu unele persoane, descoperind că ai prin preajmă și vecini recalcitranți, și prieteni care nu te au la suflet, și colegi care te bârfesc pe la spate. Norocul tău e capacitatea de a descoperi cine este de partea ta și cine nu, astfel încât să faci ordine în jurul tău, la nevoie, deci nu te sfii să scoți din viața ta acei oameni a căror influență nu te mai ajută la nimic. Fă curat printre cunoștințe și prieteni, nu rămâi singur, nu te teme! La început de an, descoperi că ai inamici în loc de amici, dar mai bine îi scoți din viața ta cu fermitate, nu (mai) ai nevoie de ei! Dar ai și tu grijă la ce spui – mai ales la început de an – pentru că și tu ești cam critic și chiar răutăcios, depinde în ce direcție folosești această pasiune în comunicare: dacă o îndrepți spre succes profesional - merge, dacă o îndrepți spre cei la care ții - nu mai e deloc bine...

JUPITER ÎN SĂGETĂTOR după 8 noiembrie nu mai e la fel de benefic pentru Fecioare, punându-le în situații cu impact emoțional major, dar din care au multe de învățat. Te apleci mai mult asupra vieții personale, care necesită un dram de înțelepciune, de maturitate, de grijă. Unele Fecioare se gândesc foarte serios la viața de familie - să aibă copii, să se mute la casa lor - altele se gândesc să emigreze sau doar să plece în străinătate la studii, deci va fi o luptă între a-ți implanta rădăcinile într-un (alt) loc unde să te simți acasă sau să pornești spre lumea largă, acolo unde te cheamă alte aspirații. Multe Fecioare vor alege în 2018 – sau, dacă nu acum, se poate și în 2019 - să părăsească zona de baștină sau țara de origine, alegând alt sens de mers. Ușor nu e, mai ales pentru o Fecioară care nu este foarte amatoare de aventură, dar nu vei mai avea prea curând acest curaj, aproape nebunesc, de a-ți extrage rădăcinile dintr-o zonă pentru a le implanta în altă parte. Dacă nu o și faci, anul acesta, măcar încolțește acum gândul să o faci în curând. Depinde cât de multe te leagă încă de spațiul în care ai trăit în ultimii ani: amintiri, bunuri, oameni dragi.

Înca de la final de 2017, SATURN a intrat în CAPRICORN si tot anul 2018 influenteaza zona iubirii pentru tine. Deși în zodia ta nu se află nicio planetă importantă, cele două planete mari în zodii de pământ - Saturn în Capricorn și, pentru câteva luni, și Uranus în Taur - sunt buni aliați pentru tine. Deocamdată Saturn te ajută să faci ordine în viața sentimentală. Deși el nu are o reputație prea bună, în sensul că el nu vine cu daruri gratis, ci mai degrabă cu roade obținute prin eforturi și lecții majore, te poți baza pe participarea lui concretă pentru a restabili ordinea, liniștea, stabilitatea în viața sentimentală. Nu mai e deloc vremea experimentelor, e vremea să clădești ceva solid și de perspectivă, ca atare, chiar dacă pare mai greu ca în alți ani, iubirea prinde rădăcini, și poate să dureze. O privești din altă perspecitvă, mult mai matură, descoperind că nu mai e de joacă. Aglomerația de planete din Capricorn de pe parcursul anului – căci aici se vor afla simultan și Saturn, și Pluto, și Luna Neagră și, trecător (dar de două ori pe parcursul anului, prin retrogradare) și Marte, planete deloc blânde, ci mai degrabă greu de suportat prin agitația pe care o pot genera, dar ele fac ca iubirea să fie ținta preocupărilor tale de anul acesta. Deși Capcironul nu e prea înflăcărat sau cald, e totuși un garant al stabilității, al fidelității, al încrederii și respectului, deci, dacă ești genul de om care pune preț pe aceste calități în viața de cuplu, ai numai de câștigat. Privești iubirea dintr-un unghi mai rațional și mai puțin afectiv, dar evenimentele și trăirile majore ale acestui an vor reașeza lucrurile în inima ta. Chiar dacă aglomerașia de planete de aici poate genera singurătate sau despărțiri în loc de evenimente fericite în iubire, ai de învățat din ele, pesemne că așa trebuia să fie și, într-o zi, peste ani, vei spune că s-a întâmplat ce era mai bun pentru tine. Saturn nu e un aducător de fericire, de fluturași în stomac, de iubiri oarbe, dar indiferent ce aduce, e ceea ce-ți inspiră siguranță și calm pentru inima ta.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

URANUS se muta într-o altă zodie de pământ, ca și a ta, în TAUR, pe 16 mai. Nu va sta mult acolo, pentru că, pentru câteva luni, se va întoarce, prin retrogradare, în Berbec, ca apoi, în 2019 să se mute de-a binelea, pentru ani buni, în Taur. Dar, chiar dacă intrarea lui e de scurtă durată, e un declic bun, o scânteie stimulativă pentru ca în mintea ta să încolțească niște gânduri noi sau niște planuri noi, care vor necesita mai apoi timp îndelungat să se coacă și să se materializeze. Dar dacă te bate gândul să faci o schimbare în viața ta, totul pornește de la o idee, iar ideea se ivește acum! Poate o idee de afaceri, poate ideea de a te muta în altă localitate – eventual la țară sau... în altă țară chiar - poate dorința de a studia un domeniu complet nou, cu șansa de a te înscrie la o facultate sau la un curs de perfecționare, deci noul se resimte în viața ta pornind de la modul de a gândi, de la valorile și principiile care se nasc sau se consolidează în mintea ta. Dacă gândești altfel, vezi altfel și viața, deci fii gata pentru un update!

NEPTUN ÎN PEȘTI se află de mulți ani în zodia diametral opusă, ceea ce, pe Fecioare, le cam tulbură, pe zăpăcește, le amăgește uneori, dar le și inspiră poate mai mult ca oricând. Neptun mai are mult de stat aici, dar ceea ce evidențiază mai mult anul acesta, e marele trigon pe care Neptun și Jupiter îl vor forma: e un plus de emoție, de sensibilitate, de inspirație divină, de deschidere spirituală, de auto.cunoaștere, de căutări de sens, de dorință de evoluție personală, pornind  din interiorul tău până sus, spre ceruri. Poate chiar evenimente sau emoții cu conotații karmice profunde: oameni din alte vieți care revin cu diverse roluri acum, senzații din alte încarnări, reditarea unor momente care te leagă de alte timpuri în care ai mai trăit pe pămînt. Poate abia acum descoperi calea spre Dumnezeu sau poate amplifici comunicarea cu entitățile cerești, resimțind, poate mai mult ca oricând, prezența lor. Tocmai pentru că ai linie directă cu cerurile, trebuie să comunici mai mult cu cei de sus, pentru că cineva acolo sus te aude, te ajută sau chiar îți răspunde pe diverse căi subtile: prin vis, prin presimțiri, prin coincidențe, prin clarviziune. Trigonul de apă dintre Jupiter și Neptun se menține aproape tot anul, ceea ce e un avantaj pentru tine, deci roagă-te mai mult, cere mai mult, vorbește mai mult cu îndrumătorii tăi spirituali, pentru că ai conexiune strânsă cu aceștia. Practic, orice vis ți se poate împlini dacă îl exprimi clar, sus și tare!
PLUTO ÎN CAPRICORN este și el unul din actorii principali ai vieții tale sentimentale, alături de Marte, Saturn și Luna Neagră, toate aflate în același timp în Capricorn. Ca atare, pot exista câteva momente cu implicații afective majore, profunde, intense, de parcă sentimentele tale pot atinge, trecător măcar, intensitatea maximă. Ori... suferință maximă, ori... fericire maximă, deci să nu te mire extremele, că azi ai totul și maine nu mai e nimic, sau invers, pentru că e firesc pentru asemenea concentrare de forțe în jurul lui Pluto, unicat cu siguranță!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA se află în CAPRICORN până pe 5 august, și, dacă mai era nevoie, te influențează major în plan sentimental. Cum nici celelalte planete aflate, anul acesta, grămadă, în Capricorn, nu au reputație prea optimistă, te poți aștepta la un soi de dramatism în iubire, trăirile fiind dintre cele mai intense, dar pot fi foarte contradictorii totuși, ca niște dușuri reci-calde. Poți simți pe pielea ta și singurătatea, și distanța, și răceala, și indiferența, și îndoiala, și neîncrederea, și nesiguranța, și infidelitatea, și teama, deci pregătește-te pentru unul din anii cei mai ciudați pentru inima ta. Predominant emoții neplăcute, dar care te obligă să faci ordine în suflet.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce pentru tine nu ocupă cea mai fericită poziție. Te obligă să privești mult în interiorul tău, să vezi ce se ascunde acolo și să faci lumină în ungherele inimii, în străfundurile ființei, poate chiar sondând și mai departe, spre viețile anterioare, dacă tu crezi în ele, pentru că această reactivare a zonei profunde a eului tău scoate la iveală aspecte, detalii, informații, vise, gânduri, emoții, resurse care poate nici nu știai că există acolo.
Cu totul altfel vei sta după ce Nodul Nord iese din Leu și intră în Rac, după 15 noiembrie, ajutându-te să iei totul la puricat, dinspre trecut spre viitor: rezolvi, repari, ștergi, uiți, ierți, restabilești ordinea în trecutul tău ca să poți construi mai apoi viitorul. Nu poți trece la un episod nou din viața ta până ce nu ți-ai învățat lecțiile trecutului și nu ai lăsat acele vremuri în ordine deplină. Dacă trecutul e un haos, nu poți construi nimic durabil, deci ia-ți timpul necesar pentru a face curățenie în spatele tău ca să fie apoi curat și în față.

Îndemnul perioadei: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine eşti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, înţelege-te pe tine însuţi, sacrifică ceva acum pentru o viaţă mai bună mai târziu, relaţionează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vieţii, controlează-ţi emoţiile şi trăirile, depăşeşte-ţi limitele şi repară-ţi defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis şi necondiţionat, reformulează-te în interior!

PIETRELE NOROCOASE pentru FECIOARA in 2018: ACVAMARIN, LABRADORIT, FLUORIT, CARNEOL.

Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIAInterzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale