Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual


PIETRE SI ROCI NATUR
in KRISTALE.RO
Servicii ASTRO-SMS ACVARIA:

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA

Toate spatiile Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Cuprins
Despre site. Contact
 
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscopul zilei
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual: 2016
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
 
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
 
SERVICII ASTRO
WWW.ACVARIA.EU

Despre astrolog Acvaria
Toate consultatiile
Comanda horoscopul tau
14 rubrici ASTRO-SMS
SMS Curierul destinului
SMS Mesaje angelice
SMS Interpretarea viselor
SMS Viata anterioara

SMS Relatii karmice
SMS Perioade karmice
SMS Misiunea personala
SMS Astro-calcul
SMS Cuplul, pe scurt
SMS Aspectul anului
SMS Marile hopuri
SMS Marile schimbari
SMS Cicluri planetare

SMS Sfat prietenesc
Arhiva raspunsuri
 
CUMPARA PIETRE DIN
Magazinul nostru online

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.02
CALCUL 1-10.02
CICLURI 1-10.02
CUPLU 1-10.02
DESTIN 1-31.01
HOP 1-10.02
INGERI 1-10.02
KARMA 1-10.02
MISIUNE 1-10.02
RELATII 1-31.01
SCHIMBARI 1-10.02
SFAT 1-10.02
VIATA ANTERIOARA 1-10.02
VIS 1-10.02
 
FAZELE LUNII IN FEB. 2017
Azi Luna este īn zodia...
28.01 Cea mai recenta LUNA NOUA
28.01-11.02 Luna in crestere
11.02 LUNA PLINA
11-26.02 Luna in descrestere
26.02 Urmatoarea LUNA NOUA
26.02-12.03 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN FEB.2017
18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
12.01-7.02 Mercur in Capricorn
7-26.02 Mercur in Varsator
26.02-13.03 Mercur in Pesti
3.01-3.02 Venus in Pesti
3.02-3.04 Venus in Berbec
28.01-10.03 Marte in Berbec
Jupiter in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Pana pe 14.02 Lilith in Scorpion
Dupa 14.02 Lilith in Sagetator
Pana pe 3.02 Junon in Sagetator
Dupa 3.02 Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anului


Vechi si Nou - blog personal despre ieri si maine...

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2017


HOROSCOP 2017 PENTRU GEMENI

VENUS. MARTE.

La īnceput de an, īn primele 28 de zile din 2017, dar şi īntre 5 septembrie - 22 octombrie, eşti una dintre zodiile cele mai animate, agitate, stresate, provocate, dar īn sens constructiv, deoarece MARTE se află īntr-o zonă a cerului īn care te īnseamnă să nu te laşi, să treci la fapte, să lupţi pentru tot ce vrei să obţii. Nu va fi uşor, pentru că pot apărea adeseori dubii, frici, piedici - adeseori minore, nesemnificative, dar cărora le dai chiar tu prea multă importanţă şi pe care tu singur ţi le pui īn cale - deci tu cu tine īnsuţi trebuie să lucrezi cel mai mult, să-ţi educi voinţa şi să īncerci să priveşti spre viitor cu speranţe şi gānduri mari, cu idealuri măreţe, cu vise imense, pentru că - cel puţin īn primele zile din 2017, conjuncţia pe care MARTE o va face cu NEPTUN, te susţine să ţinteşti sus, foarte sus, chiar imposibil de sus, dar dacă tu crezi īn acel ţel, el devine posibil! Pune-ţi o imensă dorinţă la trecerea dintre ani - 2016-2017 - pentru că sunt şanse să o vezi īmplinită, cu condiţia să crezi īn ea şi să nu o abandonezi dacă vezi că īncă e departe!

Vara e perioada ta de vārf. Nu numai pentru că mai toate planetele rapide trec prin zodia ta, dar şi VENUS şi MARTE te vor vizita pe rānd. Primul care bate la uşa ta e MARTE īntre 21 aprilie - 4 iunie şi īţi aprinde focul! Mintea ta merge brici, vin idei pe bandă rulantă, descoperi soluţii şi căi de evoluţie curajoase, şi totul doar pentru că-ţi pui serios mintea la contribuţie. Īnveţi din mers lucruri noi, cunoşti oameni noi care te pot stimula şi sprijini, iar viaţa ta capătă un ritm alert, exact aşa cum īţi place ţie. Nu stai locului nicio clipă!

Īntre 5-31 iulie, şi VENUS īţi intră īn curte cu o energie diferită de cea a lui MARTE. Dacă MARTE a animat totul, a aprins flacăra, VENUS vine să mai aşeze/calmeze lucrurile, să te mai linişteşti şi tu, fiind o perioadă norocoasă pentru tine, deci profită de aceste două tranzite - a lui Venus şi a lui Marte - pentru a īncepe ceva important, pentru a lua o decizie, pentru a schimba ceva, pentru a face o alegere curajoasă īn viaţa ta, din orice plan al existenţei. VENUS te va susţine mai ales īn plan sentimental, ca atare orele petrecute īn iulie alături de persoana iubită pot fi superbe. Dacă nu e o persoană īncă lāngă inima ta, ieşi īn căutare! Auspiciile sunt bune să te īndrăgosteşti şi ştii de ce? Citeşte mai jos, īn capitolul dedicat lui Jupiter!

JUPITER. SATURN.

Pānă pe 10 octombrie, cāt timp se mai află īncă īn Balanţă, JUPITER se află īncă īn casa V. E vestea bună de care vorbeam mai sus, deoarece Jupiter se află - īncă de anul trecut - īn sectorul dedicat inimii tale! Casa V se ocupă de ceea ce simţi, de sentimentele şi emoţiile tale. Pune-le īntr-o formă romantică, poate şi uşor artistică, arată ce simţi pentru că acum sunt cele mai mari şanse să convingi, să cucereşti, să atragi atenţia asupra ta, să iubeşti cum nu ai mai iubit de mult. Gāndeşte-te cāt de rar trece Jupiter pe aici - o dată la 12 ani - deci īl aştepţi de ceva vreme ca să simţi iar fluturii din stomac! Că e vorba de marea iubire a vieţii tale sau doar de flituri nevinovate, dar frumoase, inima e clar, īn prim plan, şi bate tare. Dacă iubirea e deja de multă vreme bine aşezată şi conturată īn viaţa ta, Jupiter te ajută să reaprinzi focul, să-l īntreţii bine, să-ţi exprimi din nou sentimentele, pentru că iubirea mai trebuie şi alimentată, nu doar cucerită şi lăsată acolo să ardă mocnit. Readu-i aminte celui drag ce simţi pentru el, pentru că va fi īncāntat! La cātă iubire şi pasiune ai de oferit īn această perioadă, nu numai persoana iubită poate beneficia de darurile inimii tale, ci tot ce este aproape de sufletul tău, tot ce-ţi place să faci, tot ce adori să ai lāngă tine. Poate fi vorba de proprii tăi copii care se pot bucura mai mult de prezenţa ta. Poate fi vorba de pasiunile sau hobbyurile tale, din orice plan al vieţii ar fi ele: artă, muzică, teatru, modă, sport, timp liber, tot ce-ţi place să faci, deci oferă şi acestor domenii mai mult timp! Dacă eşti o fire creativă, un suflet de artist, vei redescoperi plăcerea de a crea, de a compune, de a-ţi revărsa sufletul īn adevărate opere de artă. Ei, acum nu te aştepta la capodopere - deşi, mai ştii? - dar dacă simţul artistic joacă un rol īn viaţa ta, pune-l acum cel mai mult īn lumină. Ce iese din mintea, inima şi māinile tale, merită aplauze! Dar tot acum ai şi o relaţie aparte cu tot ce ţine de predare, pedagogie, īnvăţămānt, şcoală, deci ai un mesaj de transmis celor care abia acum pornesc pe un drum nou, ca atare ai putea fi un profesor excelent, acolo unde e nevoie de īnvăţăturile tale. Este vremea ta de glorie, deci profită de aceste luni - ce mai, aproape tot anul! - pentru că acum ai parte de mai mult noroc ca oricānd! Simte-te bine, joacă-te, relaxează-te, distrează-te, zāmbeşte, bucură-te, petrece, mergi la spectacole, la concerte, pentru că Jupiter te īndeamnă să priveşti viaţa īntr-un ton mai lejer, ca de vacanţă, fără atāta īncrāncenare ca īn alţi ani. Mai respiră şi tu, căci acum īţi īncarci bateriile pentru mulţi ani īnainte!

După 10 octombrie, cānd va intra īn Scorpion, JUPITER īşi va lăsa amprenta, īn mod pozitiv asupra altor domenii din viaţa ta. Dacă pānă īn octombrie ai putut şi tu să te mai relaxezi, după 10 octombrie treci la treabă, tovarăşe! N-o lua acum īn tragic, nu te speria de muncă, pentru că a trece la treabă nu e neapărat un chin, ci pur şi simplu a venit vremea să-ţi asumi responsabilităţi serios. Eşti mai preocupat de serviciu, de rolul tău la locul de muncă. Dacă nu ai īncă jobul potrivit, acum īl vei căuta mult mai serios, cu mari şanse să-l găseşti, deşi e foarte posibil să fie un job īntr-un domeniu complet diferit decāt ai lucrat īnainte, deci, dacă jobul actual nu te mai satisface, nu te mulţumi cu ce ai, ci ia taurul de coarne şi caută altceva, nu tot acolo unde ai căutat īnainte. O schimbare radicală de direcţie ar fi mult mai potrivită pentru tine acum! Şi sănătatea intră īn centrul atenţiei, deci, dacă īnainte puţin īţi păsa de regimul tău de viaţă, de acum īncepi să te apleci mult mai serios asupra aspectelor ce compun starea ta generală de bine: la ce mănānci, la sport şi mişcare, la igienă şi curăţenie, la un regim ordonat de viaţă, la eventuale vizite la medic sau analize aprofundate, pe care īnainte le-ai ignorat. Nu īnseamnă că eşti bolnav, ci doar că arăţi o mai mare preocupare pentru sănătatea ta, şi bine faci, pentru că poţi aşeza multe lucruri la locul lor. Īncerci să creezi o mai bună organizare īn viaţa ta, după ce tot anul ai o atitudine ceva mai lejeră, mai superficială asupra multor lucruri, bazāndu-te pe noroc şi şansă, or după ce Jupiter intră īn Scorpion, se mai pot ivi şi situaţii ciudate, de care nu mai trecui doar cu bafta, ci cu prudenţa şi cu o viziune profundă asupra lucrurilor, trecānd dincolo de ce se vede. Īncearcă să aşezi totul la locul potrivit, chiar dacă ar īnsemna să mai renunţi la unele aspecte de care nu mai ai nevoie. Fii tranşant, categoric īn alegerile tale, lasă indulgenţa sau obişnuinţa deoparte, şi, dacă vezi că ceva nu mai merită atenţia ta, dă-l afară cu fermitate! Fie că e vorba de un aliment care nu-ţi prieşte, de ţigările care nu-ţi fac bine, de un job care te intoxică, de un obicei care ştii şi tu că nu ţi se potriveşte, deci spune stop, şi reconstruieşte-ţi viaţa de zi cu zi.

SATURN - īn continuare īn Săgetător şi anul acesta - īşi lasă amprenta asupra parteneriatelor, asupra acelor domenii īn care intri īn relaţie cu altcineva, cu rol similar. Din Săgetător, cere mult de la tine, pentru că formează o opoziţie cu Soarele tău (acum sunt vizaţi mai degrabă Gemenii de la final de zodie, ceilalţi au fost sub tirul opoziţiei saturniene īn anii anteriori) şi primul plan vizat este viaţa de cuplu, căsnicia, relaţia cu partenerul de viaţă. Un trai īn doi corect nu e neapărat un covor presărat cu flori, ci vine la pachet cu responsabilităţi, cu obligaţii, cu limite acceptate, cu angajamente luate şi respectate, ca atare nu mai eşti un puşti liber să facă ce vrea, ci, dacă tot te-ai căsătorit, vino şi trage serios la aceeaşi căruţă. Sunteţi doi, aveţi acelaşi rol īn căsnicie, deci priveşte căsnicia cāt se poate de serios. Da, ai fi tu un spirit libertin care nu se omoară după căsătorie, dar Saturn te cam trage de mānecă şi-ţi spune: gata cu joaca, hai, eşti om mare, căsătoria īnseamnă răspundere, asumare, implicare. Dacă nu ai făcut-o deja, e posibil să te gāndeşti acum foarte serios la căsătorie - sau măcar la un fel de concubinaj liber consimţit, ca să vezi ce īnseamnă viaţa de zi cu zi alături de cel pe care-l iubeşti. Jupiter e şi el - tot anul aproape - īntr-o zonă a iubirii, Saturn īntr-o zonă a căsătoriei, ca atare e momentul optim pentru a găsi omul potrivit cu care să-ţi petreci restul zilelor şi să spui DA. Pe de altă parte, e şi vremea asumării unui rol īn orice tip de parteneriat, ca atare efectele lui Saturn se pot resimţi şi asupra noilor contracte īn plan profesional. Oricāt de mult iubeşti tu independenţa, de data aceasta trebuie să vii cu tot ce ştii mai bine īntr-un grup, īntr-un colectiv, alături de cel puţin o altă persoană cu interese similare, pentru că, unindu-vă forţele şi cunoştinţele, rezultatele ar fi mult mai bune. Ai mari şanse, deci, să semnezi contracte bune, durabile, profitabile, dar regulile care vor face aceste colaborări să meargă strună sunt corectitudinea, egalitatea, completarea, buna īnţelegere, cinstea, respectul reciproc. E o perioadă īn care te preocupă mai mult lumea, societatea, oamenii cu care intri īn contact, de departe sau de aproape, şi ai mari şanse să cunoşti oameni demni de admiraţie şi respect, cu care ai putea lega relaţii de durată şi de la care ai multe de īnvăţat.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

NEPTUN se află anul acesta īntr-o zonă care te īnseamnă să ţinteşti sus, să-ţi faci vise mari şi frumoase, să priveşti la cel care ai vrea şi ai putea să devii, evoluānd continuu, dezvoltāndu-te permanent. NEPTUN şi MARTE īşi dau o rarisimă īntālnire īn Peşti, chiar īn primele zile ale anului (chiar de Revelion, ce mai?) ca atare ar fi bine ca la trecerea īn noul an să-ţi stabileşti un obiectiv major, pe sufletul tău, ceva ce consideri că, dacă s-ar materializa, ţi-ar aduce ţie fericirea deplină şi acel sentiment de totală īmplinire sufletească. Ai un asemenea vis? Atunci transmite-l chiar de Anul Nou spre Univers, pentru că, oricāt de greu ar fi sau oricāt de imposibil ar suna, are mari şanse să devină fapt, īntr-o zi. Ai mai avut această ocazie şi īn ianuarie 2015, şi īn februarie 2013, dar asta nu īnseamnă că nu poţi naşte alte şi alte vise din 2 īn 2 ani! Dacă visul tău ar avea şi o conotaţie spirituală, prin care poţi ajuta pe alţii, mai puţin norocoşi, dacă poţi pune suflet īn acel vis şi nu e doar un scop egoist, o ambiţie, un orgoliu personal, atunci cu atāt mai uşor se va transforma īn realitate, căci acum se īmplinesc visele care sunt īn acord cu misiunea ta de viaţă, cu ce ţi-e dat să faci pe acest pămānt, īn această viaţă.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Pānă pe 28 aprilie, NODUL NORD trece īncă prin Fecioara, şi īncă de anul trecut īţi tot indică zona spre care e bine să-ţi canalizezi energia şi atenţia. E vorba de tot ce īnseamnă pentru tine tihnă, linişte sufletească, viaţă privată. Poate fi vorba de familie, de cei mici, de rude, de oamenii dragi sufletului tău pentru care ai face orice. Te dedici lor cu iubire şi un dram de supunere, conştient că de eforturile tale de zi cu zi depind fericirea şi binele lor. Eşti preocupat de tot ce īnseamnă pentru tine acasă, deci poate fi un moment bun să-ţi cumperi o locuinţă nouă, să renovezi casa, să faci o curăţenie generală, īn caz că ai tot amānat-o ani de zile, să-ţi asumi responsabilităţi casnice, potrivite ţie. Eşti la fel de preocupat de trecut, de amintiri, de lucruri demult īntāmplate care ar mai avea īncă un rol īn viaţa ta şi acum ai starea necesară pentru a privi serios īn urmă şi să iei de acolo ce e mai bun, mai util, să faci ordine prin toate şi să le aşezi pe locul cel mai potrivit. E totuşi un moment bun de a pune punct unor etape pe care le-ai tot prelungit, le-ai tot dus după tine fără rost, cu speranţa că ar mai avea ceva de oferit dar nu: acum ai mintea limpede pentru a descoperi ce nu-ţi mai este folositor, cu scopul de a le şterge de pe listă, de a le rezolva şi a le trece pe linie moartă, făcānd loc altor treburi, mai actuale. Pot ieşi acum la iveală detalii din trecut, care se cer reparate: din copilărie, de la foste locuri de muncă, vechi probleme de sănătate care pot reīnvia, nu pentru a te īngrijora, ci pentru a te elibera de ele odată pentru totdeauna. Prin deciziile ferme şi lucide pe care le iei acum, practic reinstalezi liniştea īn viaţa ta personală.

Īndemnul perioadei: deschide-ţi sufletul ,iubeşte, dăruieşte, aşează-te la casa ta, fă un copil, apropie-te mai mult de mama, dedică-te familiei, prinde rădăcini, redecorează-ţi casa, adu-ţi aminte de trecut, aruncă o privire īnapoi să vezi de unde vii, apleacă-te asupra lucrurilor de odinioară, descoperă-ţi latura sensibilă, romantică, nostalgică, īntoarce-te īn timp, īntoarce-te acasă, creează-ţi un loc al tău, intim, īn care să te refugiezi la nevoie ia legătura cu originile tale, ocupă-te mai mult de sufletul tău şi de oamenii la care ţii.

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra īn Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa III. El te cam trimite la... şcoală! Efectiv la o şcoală la care să-ţi extinzi orizonturile, să devii mai bun, să-ţi upgradezi nivelul şi să-ţi actualizezi bagajul de informaţii, să te afirmi, să faci ce-ţi place. sau doar la o şcoală a vieţii, deoarece tot ce poţi īnvăţa timp de un an şi ceva de la această dată, va aduce satisfacţie, māndrie, bucurie, un puternic sentiment de valoare personală. Informaţiile care īţi ajung la ureche, cărţile pe care le citeşti, cursurile pe care le frecventezi, conferinţele şi seminariile la care mergi (sau poate chiar ai ocazia să le susţii chiar tu īn faţa unei audienţe care te admiră) au roluri cheie īn devenirea ta! Comunicarea e la degetul tău mic şi trebuie să te foloseşti de acest atu la capacitate maximă. Pune accent pe relaţionare, pe contactul cu lumea, pentru că şi tu ai ceva de transmis, dar ai şi ceva de īnvăţat de la oameni. Totuşi, dacă ai avea un oarecare contact cu īnvăţămāntul, tu fiind cel care transmite mesajul altora, ai avea succes maxim, deci, dacă ai ocazia să predai, să educi minţile sau sufletele altora, vei fi exact pe vibraţia acestei perioade, pentru că deţii resursele cele mai potrivite succesului. Călătoreşti mult, din plăcere, īncāt anul poate veni cu o vacanţă de vis, unde īţi doreai să ajungi. Pune īn prim plan relaţia cu cei de lāngă tine: fraţii, colegii, vecinii, prietenii, cunoaşte oameni noi, ieşi īn lume, sună un prieten, pentru că din contacte umane vin acum şi cele mai multe satisfacţii sau surprize plăcute. Relaxează-te şi distrează-te alături de oameni, fă sport alături de ei, creează alături de ei, joacă-te cu ei, nu sta singur, pentru că nicăieri nu te vei simţi mai bine decāt īn acele medii īn care ai şansa de a socializa, de a relaţiona, de a conversa cu cāt mai multă lume. Plus că ai şansa de a cunoaşte oameni demni de laudă: celebrităţi, persoane importante, cu funcţie, cu renume, pe care le apreciezi şi admiri sincer.

Īndemnul perioadei: discută, vorbeşte, exprimă-te, caută o cale de a te face īnţeles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalţi, īnvaţă, informează-te, argumentează ceea ce gāndeşti, pune māna pe carte, călătoreşte, relaţionează, cunoaşte!

Saturn trece prin zona dedicată căsniciei, dar īntre 14 februarie - 9 noiembrie vine aici şi Luna Neagră, ceea ce va face ca - mai ales ultima parte a anului - să nu fie tocmai un motiv de fericire īn acele domenii despre care ai citit mai sus că le influenţează Saturn. Acelea ar putea fi momentele cele mai sensibile īn parteneriatele tale de orice fel. Cineva īşi bagă coada īn ceea ce părea să se fi aşezat pe un teren solid şi cere mai multă corectitudine, īnţelepciune implicare. Nu te juca īn relaţie cu cei faţă de care ţi-ai asumat un anumit rol: īn cuplu, īn afaceri, īn activităţi profesionale, pentru că… s-ar putea ca unul să-şi ia jucăriile şi să plece. Este un moment unicat destul de fragil, dar vei citi despre el la vremea respectivă.Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017


Coliere din cristale naturale!
in noul KRISTALE.RO


 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mīndru. Acvaria® este marcă īnregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Servicii DOAR pentru Piatra Neamt:
Astrolog in Piatra-Neamt | Pet-sitter in Piatra-Neamt | Servicii pentru petreceri private in Piatra Neamt

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei | Pet-sitting-Piatra-Neamt | Anemona.Party

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale