Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2018


HOROSCOPUL 2018 PENTRU LEU

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 14 iunie – 10 iulie sau prin VARSATOR, între 19 ianuarie – 11 februarie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Marte nu trece prin zodia ta în 2018, ceea ce e si un avantaj si un dezavantaj, deopotrivă, în schimb activează toate domeniile majore ale vietii tale, cu un surplus de energie pe Capricorn si Vărsător, pe care le traversează de două ori, prin retrogradarea sa pe parcursul anului. Cum în Capricorn e o mare aglomeratie de planete - iar Capricornul este zona dedicată muncii pentru tine - te poti astepta la o dinamizare a acestui sector al vietii tale, cu unele din cele mai intense evenimente si încercări, cerându-ti-se mai multă atenție, prudentă, întelepciune, responsabilitate, grijă, preocupare, dar nu la modul superficial, ci în cel mai serios mod cu putintă.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – te face mult mai dornic de intimitate, ca atare, nu vei fi foarte sociabil anul acesta ci aproape că vei prefera mai mult linistea de acasă. Cum viata personală intră în prim plan, poate e momentul să te muti la casa ta, să îti întemeiezi o familie, să devii părinte sau doar să iei decizia asta pentru viitorul apropiat, fiind mult mai preocupat sti interesat de ceea ce numesti tu acasă. Dacă visai la un loc al tău, acum sunt cele mai mari sanse de a găsi locul sau tara potrivită unde să te stabilesti si să prinzi rădăcini. Poate deja mutarea efectivă a avut loc în anii anteriori, dacă nu, mai ai câteva luni de retrogradare a lui Uranus în Berbec pentru a te decide unde vrei să locuiesti pe această planetă. Ceva se schimbă în mediul tău de viată, în lumea ta, pentru că, la urma urmei, te-ai schimbat si tu foarte mult în ultimii ani, iar procesul de transformare continuă si anul acesta, cu ultimele retusuri de la Uranus, Nodul Nord si Jupiter. Pui mai mare pret pe nevoile profunde ale sufletului tău, dar s-ar putea să ai parte si aici de unele surprize, descoperind că lucruri pe care înainte le considerai esentiale nu mai sunt la fel de importante, asezând de acum alte lucruri la loc de cinste, toate cu un iz spiritual mult mai accentuta ca înainte. Se vede cât de mult te-ai maturizat, pentru că acum privesti viata din alt unghi.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie te sustine de minune, pentru că e vorba de o altă zodie de foc, la fel ca a ta, deci Jupiter poate fi generatorul tău de iubire si plăcere. După ce Saturn ti-a predat cele mai serioase lectii despre iubire în ultimii 2-3 ani, acum vine Jupiter cu darurile sale pentru a te bucura cu adevătat de ceea ce simti. Vei descoperi că iubirea poate fi frumoasă, liberă, lejeră, nu neapărat o continuă scoală, asa cum Saturn ti-a spus până în 2017. Se pare că s-a ridicat vălul de „sobrietate” si acum începi să te si joci, să te aventurezi în iubire fără măsuri de precautie, pentru că se presupune că ai regândit complet modul de a iubi până în 2017, cât timp Saturn ti-a fost prefesor sever în iubire. Asteptai să te bucuri în sfîrsit de iubire, iar acum e momentul optim ca fericirea să bată si la usa ta, ca soarele să răsară si pe strada ta!

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Cum acolo, în Capricorn, e cea mai mare concentrare de forte anul acesta - Saturn, Pluto, Luna Neagră si de două ori si Marte - e clar că toate aceste planete împreună vor atrage atentia asupra modului în care îti onorezi satoriile zi de zi, de la grija pentru aproapele tău până la sarcinile de serviciu. Vei trata mult mai responsabil datoria iar cuvântul „trebuie” va însoti toate sarcinile pe care ti le asumi. Nu prea ai libertate de miscare, ci pur si simplu te asezi la masa de lucru si tragi tare. Poate prea mult, poate mai mult decât ar trebui, dar o faci constient că numai de eforturile tale depinde succesul. Saturn te va ajuta să-ti stabilizezi locul de muncă, dar până la stabilitate mai pot apărea si situatii neprevăzute care să zguduie siguranta, deci să nu te mire nimic din ceea ce te asteaptă în legătură cu locul de muncă. Poate chiar si cele mai bine înrădăcinate joburi se zguduie, căci mai e si Uranus în zona carierei care îti dă ghes si-ti spune: nu te culca pe o ureche, schimbări mai pot apărea, deci nu fi chiar atât de sigur pe pozitia pe care o detii de ani de zile. Oricând se poate întoarce roata, deci ceea ce părea de neschimbat, ne nezdruncinat, de la care nu mai sperai nicio surpriză, se poate răsturna, deci nu te opri la ceea ce ai. Vrei mai mult, poti mai mult, deci tinteste si mai sus, chiar dacă ti se cere efort, ambitie, vointă si răbdare. Esti într-un proces de lungă durată care te va duce pe alt nivel în plan profesional, dar anul 2018 pare să fie o probă majoră de încercare, ce-ti testează încrederea, răbdarea, vointa, tenacitatea, rezistenta...

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Între 16 mai – 7 noiembrie, URANUS se mută în TAUR, ca o tatonare a terenului ănainte de acelasi eveniment care se va repeta si la anul. În noiembrie, Uranus va reveni în Berbec, zodia pe care o influentează din 2011 încoace, dar aceste câteva luni cât timp face un prim pas în Taur, sunt interesante, deoarece sunt o avanpremieră la ceea ce va urma de la anul timp de alti 7 ani din viata ta. Se deschide o etapă îndrăzneată, inovatoare, în care munca ta va da roade. Tot ce ai învătat din 2011 până acum – cu o ultimă repetitie în perioada cât Uranus revine în Berbec, ca o recapitulare a lectiilor deja acumulate în ultimii ani, ca o reamintire a tuturor cursurilor încheiate, ca un bilant la final de facultate – va începe să fie si folosit practic, deci vei depăsi faza de teorie si vei ăncepe să si folosesti ceea ce ai învătat. Cum si zona locului de muncă este foarte activată anul acesta – toată aglomeratia de planete din Capricorn ce te pune serios la treabă – si cu această primă intrare a lui Uranus în Taur poate fi de fapt declicul care - ori anul acesta, ori de la anul încolo - te va propusa în altă directie în plan profesional. Se naste un vis nou, o tintă nouă, ai un plan îndrăznet în minte si poate deja începi să-l construiesti, etapă cu etapă. Nu uita că succesul e ca un ogor care necesită anumite lucrări bine definite: îl cureti, îl ari, îl întretii, îl însământezi, îl uzi, pentru că până la culegerea recoltei ai multe de făcut. Asa va fi si cariera ta începând cu anul acesta, iar acum esti la primele lucrări de pregătire a viitoarei recolte.

NEPTUN în PESTI va forma o perioadă un trigon foarte bun cu Jupiter, aflat si el într-o zodie de apă, ceea ce te sensibilzează la maximum, te face să privesti viata dintr-o perspectivă emotională, afectivă, psihică, deci să nu te mire că devii mai sensibil, mai emotiv, mai generos în sentimente si grijă pentru ceilalti. Poate esti mai atras de cei care au nevoie de ajutor – ca atare ai putea fi un foarte bun psiholog sau confident la greu – sau doar către cei dragi tie îti îndrepti această uriasă grijă, pentru că sufletul tău are multe de oferit. Asta pentru că, în ultimii ani, ai descoperit cât de importantă este această comoară, iubirea pură, iar acum, dacă tot ai aflat ce înseamnă, esti aici ca s-o oferi, s-o dedici, s-o dăruiesti, s-o canalizezi, chiar si neconditionat, fără a astepta ceva anume. Iubesti si atât! Totusi, nu e exclus ca din această combinatie astrală să afli povesti de viată ceva mai triste – nu înseamnă că le vei trăi, ci doar te vor impresiona, aflate de la altii – care te vor face să privesti viata dintr-o altă perspectivă, mai spirituală, mai metafizică, mai profundă, cu iz karmic.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a munci. Tot acolo, alături de Pluto, vine si Luna Neagră la un moment dat. Desi nu e o conjunctie unicat - a mai avut loc si în 2009 - poate genera situatii capitale la serviciu, în relatia ta cu locul de muncă, si cum cele două elemente astrale nu au cea mai frumoasă faimă, te poti astepta la ceva care să stirbească un pic siguranta locului de muncă sau atmosfera la serviciu (o tensionează, o agravează, o răceste, o dezechilibrează, o face mai neplăcută, încât te duci la muncă, în fiecare zi, cu un soi de oboseală, de neplăcere, ca si cum ar fi o povară). Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn, aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă situatii care te pun serios la încercare: pierderea locului de muncă sau demitere, dar schimbarea poate veni si din proprie inisiativă,d eci poate fi vorba de o demisie dorită de tine. Luna mai poate sosi cu o situatie neplăcută la serviciu, cu o decizie greu de acceptat, cu o veste proastă, dar dacă nu e vorba de muncă, poate fi vorba de sănătate, deci si acest sector este sensibilizat.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează si ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus - aici se vor aduna 4 planete, ceea ce face ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei la serviciu. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, dar 2018 dublează starea de alertă asupra locului de muncă prin prezenta lui Marte si mai ales a Lunii Negre, mica ”piază rea” care nu a mai trecut pe aici de prin 2009. E un examen de maturitate, deci tratează primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, pentru că nu e de joacă. Nu înseamnă că dau buzna necazurile la locul de muncă – desi nu lipsesc, are grijă Luna Neagră de asta! - ci efortul tău de a-ti consolida locul de muncă sau de a-ti duce la îndeplinire sarcinile asumate (poate mai mari si mai grele ca oricând) va fi mai concentrat, dar va da roade, totusi!

Încă de anul trecut si până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla in LEU, în curtea ta, chiar în LEU, ceea ce te vizează direct. E sansa ta – care vine cam o dată la 18 ani - de a te redescoperi, de a-ti defini mai clar personalitatea, de a afla mai serios cine esti sau cine trebuie să fii, de a impune respect, de a-ti arăta valoarea, dar si de a te iubi mai mult pe tine însuti. Tu esti în prim plan, dar nu o faci la modul egoist sau egocentrist, ci doar pui mai mare pret pe propria persoană, făcând tot ce e mai bine pentru tine, nu pentru altii. Poate ti-ai tot pus întrebări despre viată, despre destin, despre sensul tău de mers, despre menirea ta pe lume, iar acest tranzit te ajută să găsesti aceste răspunsuri si practic îti trasezi directia pentru alti 18 sau măcar 9 ani de acum înainte, consolidându-ti mai bine pozitia pe această lume.
Îndemnul perioadei: arată cine esti cu adevărat, întelege-te mai bine pe tine însuti, descoperă de ce esti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ti personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!


PIETRELE NOROCOASE pentru LEU in 2018: LABRADORIT, PIATRA LUNII, RODONIT, CUART.Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale