Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
AnualSERVICII ACVARIA
OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de peste 100 lei

in cateva zile pe email
Prima pagina
NOU:  
 
 
  HOME
Spatii Acvaria
Acvaria/Facebook
Acvaria-Astrolog/Facebook
Cuprins
   
  HOROSCOP...
  Horoscop zilnic
  Horoscopul lunii
  Horoscop 2015
  Calendarul nuntilor
  Retro-scop
  SERVICII...
  Astrolog ACVARIA
  ACVARIA.EU
  Consultatii Acvaria
  Servicii ASTRO-SMS
  Arhiva ASTRO-SMS
  INFO...
  Despre astrologie
  Despre zodii
Despre cristale
  Despre vise
  Dictionar de vise
  Despre Feng Shui
  Alte simboluri
  DIVERSE...
  Mascota site-ului
  Divertisment interactiv
  Opinii cititori
  WEB...
  Despre site si contact
  Parteneri web
  Horoscop in siteul tau
  Cine ne fura munca
  Reclama in site
   
  SHOP...
  Magazin online
 
Noutati in ACVARIA.COM
 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.11
CALCUL 1-10.11
CICLURI 1-10.11
CUPLU 1-10.11
DESTIN 1-31.10
HOP 1-10.11
INGERI 1-10.11
KARMA 1-10.11
MISIUNE 1-10.11
RELATII 1-10.11
SCHIMBARI 1-10.11
SFAT 1-10.11
VIATA ANTERIOARA 1-10.11
VIS 1-10.11
 
FAZELE LUNII IN NOV.2015
Azi Luna este în zodia...
27.10-11.11 Luna in descrestere
11.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
11-26.11 Luna in crestere
26.11 LUNA PLINA
26.11-11.12 Luna in descrestere
 
PLANETELE IN ZODII IN NOV.2015
22.11-22.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
27.08-2.11 Mercur in Balanta
2-20.11 Mercur in Scorpion
20.11-10.12. Mercur in Sagetator
8.10-8.11 Venus in Fecioara
8.11-5.12 Venus in Balanta
25.09-12.11 Marte in Fecioara
12.11-3.01 Marte in Balanta
Jupiter in Fecioara Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Lilith in Balanta
Junon in Balanta
 
 
Acvaria - Horoscopul anului


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2015


ATMOSFERA GENERALA.

Cuvântul de ordine al anului 2016, pentru tine trebuie să fie: răbdare! Pentru că da, orice vis pe care îl nutresti are toate sansele să devină realitate dacă nu uiti care e resursa de bază în această situatie: asteptarea. Lucrurile cele mai bune sunt cele care se clădesc lent, etapă cu etapă, deci propune-ti scopuri mai accesibile, mai apropiate, mai usor de înfăptuit, si abia după ce le atingi pe acelea poti vedea etapa următoare. Viata ta, în 2015, seamănă cu o scară lungă care urcă la cel mai înalt scop al tău: nu te uita cât de mult ai de urcat până la capătul acestei scări, ci fă mai întâi primul pas. Apoi pe al doilea… si asa vei urca scara toată!Multe din cele mai îndrăznete planuri ale tale prind contur acum, pentru că visele tale se materializează sub ochii tăi. Esti un visător prin excelentă, pentru că tu crezi atât de mult în sansele tale, încât visezi si cu ochii deschisi la clipa când le vei putea atinge. Vizualizează tot ce vrei să primesti, gândeste-te la ce-ti doresti ca si cum ar fi deja palpabil, pune în practică ideile inspirate care îti vin si continuă să crezi cu tărie în rezultatele care te asteaptă la destinatie.


Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Leu si Saturn în Săgetător - o triadă de foc rarisimă! - si tu - alături de Berbec si Săgetător - esti una din zodiile favorizate de mari schimbări si actiuni de înnoire a propriei vieti. Cel putin prima jumătate a anului e un adevărat motor la turatie maximă pentru tine pe care trebuie să-l valorifici din plin pentru orice schimbare de proportii din viata ta, acele schimbări pe care le doreai dar nu considerati că detii toate resursele necesare succesului. Acum le ai la dispozitie: si curaj, si dorintă, si ambitie, si optimism, si entuziasm, si creativitate, si energie, deci cam tot ce-ti trebuie pentru succes deplin pe toate planurile.


Clar că prezenta lui Jupiter în propria zodie rămâne atuul tău principal în primele 8 luni ale anului, deci dacă ai vise mărete, pune-le în practică acum, până pe 11 august, cât timp Jupiter te încarcă de energie la cote maxime! Este o perioadă de-a dreptul norocoasă pentru tine, si norocul se poate manifesta pe orice plan al vietii tale: te schimbi tu ca om, schimbi directia, îti recapeti buna dispozitie si cheful de viată, te bucuri de lucrurile frumoase, începi o iubire nouă sau o duci pe cea existentă pe un plan superior, faci copii, creezi, te exprimi liber, deci cam tot ce-ti cere tie inimioara este realizabil cu un astfel de aliat prin preajmă!


Perioada ta de vârf va fi cea în care, în zodia ta, vor trece pe rând cele 4 planete rapide: primul care vine aici e Venus si rondul se încheie tot cu el, pentru că între 5 iunie si 8 octombrie, Venus, Soarele, Mercur si Marte îti vor face pe rând câte o vizită, ceea ce sună excelent pentru că ai la dispozitie tot arsenalul necesar succesului, schimbării, înnoirii. Totul culminează cu vara 2015, pentru că unele din aceste planete se vor întâlni, în vizita lor prin Leu, si cu Jupiter, iar norocul se simte ca la el acasă în zodia ta. Esti atât de favorizat în vara lui 2015, încât ar fi culmea să nu profiti de el din plin, pentru a da startul unor planuri cu adevărat importante si pe placul tău. Visai la o schimbare în viata ta? Atunci gândeste-te mai ales la vara lui 2015 pentru a o materializa! Nu uita că succesele acestui an depind numai de tine, de propria energie, de propriile alegeri, nu vine nimeni să-ti aseze pe tavă victoria, dar ai acum toate resursele pozitive la dispozitie pentru a construi acest edificiu de succes care e viata ta!


Bucură-te că ai scăpat de Saturn din Scorpion (poate îi va mai irita pe unii Lei undeva pe parcursul verii, mai ales pe Leii de final de zodie), pentru că Saturn în Săgetător este un aliat al Leilor (mai ales pentru Leii din prima decadă a zodiei). Dar, prin retrogradarea lui Saturn în Scorpion, undeva la vară, Saturn si Jupiter intră în conflict si îti mai strică tie unele planuri, unele dorinte, unele vise, dar nu de tot, ci mai degrabă le cutremură un pic pentru a cădea ce e mai fragil din ele, pentru a face reparatii rapide, si a le reporni în fortă, dacă vezi că ceva nu merge desi depui toate eforturile, înseamnă că trebuie să schimbi ceva, si nu de suprafată, ci profund, pentru a o lua mai apoi de la capăt. Nu uita că, în ciuda acestui careu extrem de rar - a mai avut loc la final de 2014 sau, si mai departe, prin 2006 - esti în tot acest timp sustinut de planetele plasate în zodia ta, mai ales de conjunctia Venus-Jupiter din Leu din iunie-iulie, semn că tot acest stres are la bază un lucru extrem de bun, si de fapt directia nu poate fi decât una faviorabilă tie.


Un moment poate ceva mai dificil are loc la începutul anului - si care repetă un alt aspect care s-a format tocmai în mai 2003 - pentru că Jupiter, bine mersi în zodia ta, este dezechilibrat de Marte din zodia opusă, deci să nu te mire că începi anul cu o stare de stres, încât ai să fii tentat să spui: dar unde-i norocul acela de care mi se spunea? El vine, dar ceva mai încolo, pentru că primele luni ale lui 2016 sunt mai tensionate din cauza unei comunicări deficitare. Dacă si tu si ceilalti asezati orgoliile pe primul plan, e clar că va iesi cu dispute.


Trigonul dintre Uranus si Jupiter dintre februarie-iulie e un imens generator de idei, un deschizător de drumuri pe calea cunoasterii, o sansă de a-ti extinde orizonturile, fie prin studiu, fie prin călătorii, fie prin căutări spirituale, deci, dacă simti nevoia de a mai face un pas în directia educatiei tale, deschide acum cărtile pentru a mai învăta din nou. Multi Lei ar putea găsi acum noi metode de dezvoltare personală, de evolutie spirituală, multi se pot înscrie la tot felul de cursuri care le deschid mintea, ochii sau inima, deci continuă să înveti, să pui întrebări, să ceri răspunsuri: tot ce acumulezi în aceste luni poate amplifica o energie nouă, ambitii noi, idealuri mai înalte, deci poate fi un fel de upgradare a mintii tale. Vrei să faci cursuri noi de specializare? Să îti schimbi profesia? Să urmezi o scoală nouă? Sau abia acum esti în fata alegerii carierei tale viitoare? Fii sigur că acest interval îti oferă toate conditiile optime în acest sens. Prin exemple demne de urmat din jurul tău - de la prieteni sau de la modele de viată cu adevărat admirabile si cu care ai sansa să discuti - îti poti trasa acum un drum net superior, pentru că tu esti una din zodiile aflate în plin progres. Ai auzit de cursuri de dezvoltare personală? Caută-le si urmează-le, nici nu ai idee câte vei învăta spre binele tău! Dacă nu, atunci poti spune că esti student la scoala vietii si tot ce acumulezi în acest an stă la baza celui care devii tu de acum înainte. Te modelezi singur, iar prima lectie de învătat tine de ce se află în mintea ta! Schimbi mentalitatea, optica, ideologia de viată, modul de a gândi? Probabil si asta, alegând o modalitate mai creativă, mai originală, mai liberă, mai modernă ce te poate detasa net de semenii tăi. Multă lume va spune despre tine că gândesti altfel, cu un pas înaintea tuturora, deci poti deveni deschizător de drumuri (si mai apoi si de minti, dacă vei alege calea de a transmite si tu mai departe ce ai învătat).


IUBIRE. CUPLU.CASNICIE.


Jupiter în zodia ta e motorul principal al iubirii, ca atare, când toate acele planete personale vor da buzna în zodia ta, se poate vorbi si de una dintre cele mai intense perioade în plan sentimental. Nu e deloc exclus să te afli pe lista celor care se căsătoresc anul acesta, sau măcar se îndrăgostesc sau încep o relatie cu adevărat frumoasă. Întâlnirea lui Jupiter cu Venus din zodia ta în iunie-iulie poate aduce punctul culminant al relatiei deja existente sau, dacă abia atunci întâlnesti pe cineva, poate fi startul unei idile minunate! Îl astepti din nou pe Marte în zodia ta de prin toamna lui 2013, ca atare revenirea lui aici - în august-septembrie - poate amplifica dorinta ta de iubire, nevoia de a cuceri, plăcerea de a flirta, dar si finalul de an aduce beneficii în plan sentimental, când planetele rapide vor survola inima ta (prin decembrie).


Ceea ce atrage însă atentia în mod special în plan sentimental e intrarea planetei Saturn în Săgetător, care se ocupă, în cazul tău, de relatiile de iubire. Saturn e un profesor care, pe unde trece, nu tine decât predici, dă sfaturi, oferă îndrumare si predă lectii dintre cele mai mature, deci anul acesta intri la un curs prelungit de peste 2 ani în care ai un manual imens de parcurs: cum să iubesti si să primesti iubire la modul cel mai serios. Fie că esti într-o relatie deja sau abia acum cauti să legi una, fie că esti căsătorit sau treci prin momente mai dificile în cuplu, fii pregătit pentru o scoală a vietii în care ai sansa, extrem de rară de altfel, de a învăta ce poate fi mai folositor pentru inima ta. Saturn vine cu stabilitate, în primul rând, ca atare, dacă Jupiter în zodia ta îti amplifică plăcerea de a flirta, de a te juca de-a iubirea, de a cuceri la modul mai superficial, cu Saturn în Săgetător esti atentionat să privesti iubirea ceva mai responsabil, ca si cum nu ar mai fi de joacă! Cei care sunt implicati în relatii superficiale, aventuriere, fără consistentă, se pot astepta acum la adevărate probe de încercare ori pentru a repara situatia si a transforma relatia în ceva mult mai serios, ori pentru a renunta la relatie, pentru că vin câtiva ani în viata ta când nu vei mai dori experimente, ci doar relatii stabile, serioase, durabile. Dacă nu ti-ai găsit încă marea iubire, ai acum sansa să o găsesti si să lupti să o păstrezi, să dezvolti relatia pe un fundament mult mai sigur decât în anii anteriori.


Pentru cuplurile căsătorie, Saturn vă cheamă pe amândoi fată în fată la discutii despre viitor, la angajamente clare si de încredere, la dovezi ale corectitudinii, fidelitătii si loialitătii pe care fiecare o investeste în relatie, dar există totusi un moment cheie care ar trebui să te pună pe gânduri. În primele 3 luni ale anului pe cer se formează un aspect destul de complicat: o opozitie între Uranus din Berbec si Nodul Nord din Balantă. El poate schimba ceva în modul tău de relationare si de comunicare, si, pentru că vei gândi altfel, e posibil să privesti diferit si viata în doi. Poate descoperi cu stupoare că nu vâslesti în aceeasi directie cu jumătatea ta, ca priviti spre viitor din unghiuri diametral opuse, că unul asteaptă ceva si celălalt altceva, de aceea e un moment bun să discutati ca doi prieteni sinceri despre ce asteptati fiecare de la viata voastră în doi si atunci veti descoperi că unul vrea copii, altul nu vrea, unul vrea să emigreze, celălalt să rămână în tară, deci cam asa pot fi discutiile voastre de la început de an, aflând că fiecare visează la altceva. E un moment în care viata de cuplu trece printr-o criză, deci ori găsiti calea de mijloc prin sacrificiul unuia din voi, ori, din păcate, drumurile vi se despart - poate pentru o vreme - pentru a vă urma fiecare visul separat. Tu s-ar putea să nu fii prea deschis spre compromis, ci vei încerca să-ti impui propriile vise, ca atare, dacă jumătatea ta te iubeste într-atât, te va urma pe calea ta, dar dacă relatia voastră nu avea consistentă si maturitate pentru un astfel de hop - asa cum Saturn vă cere acum - riscul unei separări creste. Tu nu poti renunta la visele tale, partenerul nu poate renunta la ale lui, si e posibil ca singura solutie să fie să mergeti fiecare pe căi diferite, dar spre binele fiecăruia, în fond, pentru a atinge propria împlinire în viată. Probabil prima lună a anului (desi e posibil ca discutiile să fi început chiar înainte de Revelion), vă va pune în fata unor decizii sincere si clare, deci aveti grijă ce alegeti, pentru că vă scrieti acum viitorul pe câtiva ani.


SERVICIU. CARIERA.


Muncă, muncă si iar muncă, asa s-ar traduce atmosfera acestui an pentru tine, dar o faci cu responsabilitate si entuziasm. Jupiter în zodia ta e un aliat excelent pentru a te bucura de creativitate, de energie pozitivă, de dorintă de afirmare, de sansă, dar vor exista pe parcursul anului si câteva momente mai complicate.


Careul dintre Uranus si Pluto se va repeta de două ori pe parcursul anului - între ianuarie-iulie si apoi după octombrie până prin primăvara lui 2016 - si te va pune într-o situatie delicată. Pentru că-ti schimbi major optica si stilul de gândire, idealurile si orizonturile de explorat, aceste modificări de atitudine pot avea si asupra jobului unele efecte, pentru că ai altă viziune asupra lumii, asupra rolului tău la serviciu, ba poate chiar începi să-ti pui serios întrebarea dacă acesta e locul tău de muncă ideal, dacă asta vrei să faci până la pensie, dacă e chiar meseria care ti se potriveste, si s-ar putea ca răspunsul la aceste întrebări să genereze unele decizii radicale, ca si cum ai gata să pornesti pe alt drum din punct de vedere profesional: altă meserie, altă ocupatie, alt loc de muncă, deci pot fi schimbări destul de profunde! E foarte posibil ca un sfat primit pe parcursul acestui an, o persoană cu care ai sansa să discuti, o carte pe care o citesti sau doar o informatie căzută ca din întâmplare în calea ta să te schimbe atât de mult, încât să ajungi la concluzia că tu de fapt vrei altceva, ai altceva de transmis lumii, ai altă misiune în această existentă, deci trebuie să găsesti o altă cale. De aceea e foarte posibil să te înscrii acum la o altă facultate, să te apuci de învătat ceva nou, complet diferit de tot ce, poate, te-a preocupat vreodată, deci să nu mire pe nimeni că anul acesta esti pregătit de marea revolutie profesională. Simti nevoia să faci altceva nou pentru că poti mai mult de atât, deci esti gata de decizii dintre cele mai uimitoare. Dacă ideea se naste undeva în prima parte a anului, ea se va amplifica încetul cu încetul mai apoi ca, între septembrie-noiembrie, poate, deja să treci la fapte.


Poate unul din motivele pentru care vrei altceva e si de natură financiară, pentru că aglomeratia de elemente astrologice din Fecioară, din ultima parte a anului, atrage atentia în mod special acestui plan care va deveni cumva prioritar, ca atare vrei sau ai nevoie de mai multi bani, deci vrei si un job sau o pozitie mai bine remunerată. Pentru bani, esti dispus să schimbi si macazul în plan profesional, si bine faci, pentru că e un an în care inclusiv visele de natură financiară se împlinesc, cu singurul dezavantaj al… asteptării momentului potrivit. Dacă asta îti doresti, vei primi, dar nu repede!


SFATURI.


Pentru că e un an de schimbare, nu te astepta ca schimbările să apară peste noapte si nu chiar asa cum le doresti tu acum. E posibil ca unele din marile tale vise să ajungă acolo unde doresti, dar după un oarecare ocol. Nu-ti pierde încrederea în scopurile tale nici măcar atunci când par să se îndepărteze de tine, când te abati de la calea ta, când toată viata ta pare dată peste cap. Continuă să faci tot ce-ti stă în putere să restabilesti echilibrul si să nu te temi niciodată de marile renuntări. Dacă trebuie să renunti la ceva ce creează disconfort sau dizarmonii în viata ta, nu te teme să le abandonezi, ca să poti trece mai departe. Schimbările bune de sens din viata ta au la bază si sacrificii, dar după ce le vei face te vei simti mult mai liber. A duce mereu după tine ceva doar de teama de a nu le mai primi vreodată - desi stii că nu te ajută la nimic - nu e altceva decât o împovărare inutilă. A sti să renunti la timpul potrivit e cel mai întelept lucru pe care îl poti face. Nu te tine cu dintii de ceva care nu-ti mai trebuie!


Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >


BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2015


IN KRISTALE.RO
Bratari din cristale naturale pe elasticCuloare si energie pura!

OFERTE KRISTALE.RO
La o comanda de
peste 50 lei primesti

aplicabil la urmatoarea comanda
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2014 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com | proza.acvaria.com

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor