Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris

Produse ACVARIA
Pietre semipretioase
si cristale naturale


BILE SI SFERE in KRISTALE.RO
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri la TOATE rubricile pana la 31.03.2017.
ATENTIE: serviciile ASTRO-SMS au fost închise pe 1.04.2017
 
FAZELE LUNII IN APRILIE 2017
Azi Luna este în zodia...
28.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
28.03-11.04 Luna in crestere
11.04 LUNA PLINA
11-26.04 Luna in descrestere
26.04 Luna Noua
26.04-10.05 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN APRILIE 2017
20.04-20.05 - Suntem in zodia TAUR Info
31.03-20.04 Mercur in Taur
20.04-16.05 Mercur in Berbec
10.04-3.05 Mercur retrograd Info
3.02-3.04 si 28.04-6.06 Venus in Berbec
3-28.04 Venus in Pesti
4.03-14.04 Venus retrograd Info
10.03-21.04 Marte in Taur
21.04-4.06 Marte in Gemeni
Jupiter retrograd in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Pana pe 29.04 Nodul Nord in Fecioara Info
Dupa 29.04 Nodul Nord in Leu
Dupa 14.02 Lilith in Sagetator
Dupa 3.02 Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

MESAJ FOARTE IMPORTANT
DESPRE SERVICIILE "ASTRO-SMS ACVARIA"
Dupa mai bine de 10 ani, astrolog Acvaria a decis să încheie acest capitol din activitatea sa, de aceea, pe 1 APRILIE 2017,
SERVICIILE ASTRO-SMS AU FOST OPRITE DEFINITIV.
Dupa aceasta dată, ACVARIA.COM & ACVARIA.EU
nu mai răspund de eventualele mesaje trimsie la 1303.
[Vezi aici serviciile Acvaria disponibile]
< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2017


HOROSCOPUL 2017 PENTRU LEU

VENUS. MARTE.

Cu Jupiter, Saturn, Uranus în zone bune, ai motive să te simţi bine în pielea ta, dar şi mai bine te vei simţi cu VENUS prin Leu, între 26 august - 20 septembrie, deci poate fi una din cele mai vesele, norocoase şi energice perioade pentru tine. Profită de ea pentru a-ţi trăi viaţa din plin, pentru că ai de partea ta cele mai bune resurse pentru acţiuni pozitive.

De fapt, startul îl dă MARTE, care va intra în Leu înaintea lui Venus şi va sta acolo şi după ce VENUS va fi părăsit zodia ta, deci se poate spune că undeva în vară ambele planete se vor afla simultan în Leu, fiind o vară de foc, în cel mai bun sens. MARTE va trece şi el prin zodia ta între 20 iulie - 5 septembrie, ca atare poţi profita de vara 2017 pentru a da startul multor planuri care merită pasiune, energie, entuziasm, şi care îţi pot aduce bucurie şi mari satisfacţii. La cheful de viaţă şi norocul de care beneficiezi în acest interval, ar fi păcat să stai şi să leneveşti la soare, ci chiar să dai startul unor acţiuni ce merită acest bagaj fantastic de energie pozitivă, căci şi roadele vor fi demne de laudă şi sărbătoare.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER trece prin casa III pe harta ta, deci acordă o atenţie specială relaţiei tale cu oamenii, cu mediul tău cel mai apropiat de persoane: fraţi, surori, vecini, colegi de şcoală sau prieteni. Îţi poţi mări numărul de prieteni şi cunoştinţe în acest interval, pentru că ai ocazia de a participa la mai multe acţiuni colective unde cunoşti oameni noi şi unde îţi pui în joc tot şarmul personal, modul plăcut şi amabil de a comunica, comportamentul diplomat şi politicos care vor atrage mereu admiratori alături de tine. Cât timp ai o vorbă bună pentru oricine, un compliment de spus, un semn de afecţiune de dăruit, e şi normal să fie mereu coadă la uşa ta, pentru că eşti o companie extrem de plăcută şi de căutată. Totodată, dai dovadă de o sete fantastică de cunoaştere, ca atare poate fi perioada în care colinzi mai mult ca oricând bibliotecile şi librăriile în căutare de cărţi pe care le vei devora pur şi simplu, dar nevoia de cunoaştere poate fi satisfăcută şi de studii, de cursuri noi, de frecventarea unor seminarii sau conferinţe, de găsirea mai multor surse de informare, dorind să-ţi măreşti tot mai mult bagajul de cunoştinţe. Scrii cu uşurinţă şi cu talent, vorbeşti fără nicio problemă, deci poţi deveni un comunicator prin excelenţă şi, dacă mai ai şi ceva de transmis şi de comunicat lumii, cu atât mai bună e perioada de a face un pas în faţă! Auditoriul te va urmări cu interes, cucerit de talentele tale oratorice. Examenele, cursurile, concursurile, prezentările, tezele, lucrările pe care le susţii sau le depui acum au cele mai mari şanse să fie apreciate corect şi să iei note bune. Călătoreşti mai mult, de colo, colo, dintr-un oraş în altul, stabileşti întâlniri, legi uşor conversaţii, pui accent pe dialogul cu ceilalţi, iar libertatea ta de mişcare are mult de câştigat.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER te leagă mai mult de casă. Pe cât de umblăreţ ai fost poate până la această dată, pe atât de ataşat devii de casa ta, dorind mai mult ca oricând linişte, intimitate, timp şi spaţiu personal, în care să fii doar tu cu tine şi, eventual, un număr foarte mic de persoane pe care le admiţi în cercul tău mai restrâns de persoane dragi. Casa, căminul, domiciliul, locuinţa sunt acum spaţiul care te atrage cel mai mult, ca atare preferi mai mult să stai pe acasă decât să mai călătoreşti sau să socializezi. Vrei ceva mai multă linişte se pare că ai obosit şi vrei să-ţi mai încarci bateriile, şi unde te simţi mai bine dacă nu acasă la tine. De altfel cuvântul acasă capătă acum un sens mai profund, deci vei investi tot ce ai în a-ţi crea şi contura un spaţiu al tău în care să te simţi în siguranţă, inclusiv prin cumpărarea unei locuinţe sau mutarea în casă nouă, chiar dacă nu e obligatoriu a ta (de ex. cu chirie). Vrei locul tău şi nu-l mai poţi împărţi cu toată lumea, de aceea trebuie să înveţi să mai închizi porţile. Şi trecutul are un loc principal în lista ta de interese căci eşti mult mai preocupat de istorie, de arborele genealogic, de strămoşi şi rude de care nu mai ştiai nimic, de moşteniri, de testamente, de procese în instanţă cu rolul de a obţine ce ţi se cuvine din trecut (revendicări târzii de terenuri, proprietăţi, averi, titluri). Tot ce te mai leagă de trecutul îndepărtat, eventual de copilărie sau de viaţa străbunilor tăi (părinţi bunici etc) e acum reactivat cu şansa de a scoate de la naftalină aspecte de demult care au încă un rol în viaţa ta sau care nu au fost duse la bun sfârşit atunci, demult, având acum ocazia de a le confrunta din nou şi a le aşeza acolo unde le e locul. Nu te teme să sapi prin trecutul tău sau al familiei pentru a vedea ce a rămas nerezolvat aşa cum se cuvine, chiar dacă soluţia ar putea părea prea tranşantă, de genul stop, adio, punct, gata, până aici. Trebuia odată şi-odată să rupi pisica! Dacă trăieşti prin alte zări, ţara sau zona natală te cheamă înapoi, încât, pentru unii ar putea fi momentul întoarcerii acasă, de voie sau de nevoie, deci aruncă o privire spre locul unde ţi-ai plantat cândva rădăcinile: nu cumva tot acolo te cheamă aţa? Ai nevoie de multă afecţiune, de dragoste, de romantism, de sensibilitate, de emoţie, de linişte interioară… ca şi cum, pentru o vreme ieşi la pensie (metaforic vorbind).

SATURN e în Săgetător şi anul acesta iar pentru tine e un beneficiu, pentru că e tot o zodie de foc, la fel ca a ta. Încă de anul trecut eşti foarte animat, foarte aprins în plan sentimental, mulţi dintre Leii născuţi în prima jumătate a zodiei cunoscând din nou flăcările iubirii, dar acum ar veni rândul celor din a doua parte a zodiei să li se aprindă motoarele. Tot ce consideri că e important pentru fericirea ta, pentru inima ta, pentru starea ta de bine, poate căpăta acum stabilitate, siguranţă, claritate. Cel puţin cât timp şi Jupiter se mai află în Balanţă, concentrează-ţi energia spre iubire, spre copii, spre ceea ce iubeşti, pentru că e o perioadă bună! Dacă nu erai îndrăgostit, o poţi face acum. Dacă iubeai, dar nu erai căsătorit, o poţi face acum! Dacă erai şi îndrăgostit şi căsătorit, te poţi muta la casa ta. Dacă şi acestea erau asigurate, poţi deveni părinte. Dacă şi acestea erau bine aranjate în viaţa ta, te poţi bucura de ceea ce-ţi face inima să zâmbească, spunând, finalmente, cu mâna pe inimă: sunt mulţumit! Iubirile care se clădesc acum au mari şanse să dureze şi să ajungă departe, la formarea unei familii. Dar şi cuplurile vechi, care trec de ceva vreme prin momente nu tocmai uşoare, au acum şansa de a reactiva iubirea, de a repara ce nu merge, de a restabili ordinea în relaţia lor, deci aminteşte-ţi de fidelitate, de angajamente, de dialog sincer, de legile scrise şi nescrise ale iubirii, şi dacă le respecţi pe toate întocmai, toate se vor rezolva ca prin farmec!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

URANUS în casa IX e un aliat de nădejde al lui JUPITER aflat în casa III, iar în primele zile ale anului cele două planete chiar au o discuţie aprinsă prin care, parcă, se decid multe aspecte din viaţa ta. Eşti tras în două sensuri, asta e clar, dar din această confruntare de forţe, va trebui să iei o decizie prin care să spui - foarte ferm şi categoric - în ce crezi, pe ce relaţii te vei baza, pe cine laşi alături de tine, unde vrei să locuieşti, aici sau în altă parte, în ce oraş sau on ce ţară - mai ales dacă viaţa ta se împărţea între două zone diferite - ce domenii vrei să aprofundezi prin studiu, în ce limbă ai să vorbeşti de acum încolo, ca atare poţi considera începutul de an ca o judecată foarte precisă şi curajoasă din care alegi o singură cale. Va conta mult ce spune inima ta, în alegerea făcută, dar nu e deloc o decizie pripită, ci una îndelung cântărită şi ca atare poate fi una foarte bună.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara şi îţi canalizează atenţia spre planul financiar al vieţii tale cu tot ce înseamnă el. Te va învăţa să-ţi administrezi veniturile, bugetul, bunurile, te va ajuta să calculezi până la cel mai mic bănuţ tot ce trece prin contul sau prin portofelul tău, deci nu te va lăsa să arunci banii pe fereastră. E un consilier inteligent şi atent la banii tăi, deci ţine cont de toate lecţiile pe care le primeşti în chestiuni băneşti. Nu contează neapărat marile achiziţii sau investiţii acum, ci chiar şi cele mai mici cheltuieli sunt în prim plan. Poate fi vremea culegerii roadelor muncii deja depuse, ca atare ţine minte că banii tăi cei mai siguri vin acum din trudă serioasă, din eforturi depuse deja, din servicii în slujba altora, de parcă acum a venit vremea recoltei. Tot ce ai muncit în ultima perioadă îşi arată acum efectele, deci e ca şi cum vine vremea recompenselor, a dividendelor, a dobânzilor, a roadelor meritate. Beneficiile materiale nu lipsesc, dar nu e neapărat vremea prosperităţii şi a abundenţei, ci primeşti mai degrabă o nouă lecţie despre managementul banilor proprii. Pune-i pe căprării, un pic aici, un pic acolo, plăteşte datoriile curente, pentru că e o perioadă foarte bună să restabileşti ordinea şi echilibrul firesc al bugetului. Vei şti să faci bani, asta contează, pentru că mintea ta merge brici şi roadele muncii tale se văd, deci trage tare, căci vin şi banii!

Îndemnul perioadei: investeşte cu cap, prinde cheag, acumulează, dar şi economiseşte, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viaţa ta să devină mai stabilă, descoperă frumuseţea vieţii, (re)descoperă-ţi talentele, iubeşte, ataşează-te de ceva numai al tău.

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, deci chiar prin zodia ta şi este un eveniment foarte important, de vreme ce îl aştepţi de vreo 18 ani! E un moment în care TU contezi mai mult ca orice, deci, chiar dacă unii ar spune că e o dovadă de egoism sau egocentrism, chiar trebuie să te aşezi doar pe tine în prim plan, fără să te mai gândeşti neapărat la alţii, fără să te mai sacrifici sau dedici mereu, fără să aşezi pe alţii înaintea ta. E vremea să te iubeşti mai mult pe tine însuţi şi să faci schimbările potrivite pentru cel care eşti cu adevărat. Te vei privi într-o oglindă foarte clară şi exactă, cu bune şi rele, cu defecte şi calităţi, şi vei scoate la iveală acele îndatoriri, sarcini asumate de bună voie prin care viaţa ta va deveni mai frumoasă. Pui suflet în tot ce faci şi de aici e clar că va apărea şi senzaţia de împlinire pe care o tot cauţi. E o perioadă în care te vei descoperi cu alţi ochi, te vei vedea dintr-un alt unghi, şi, cel mai important, descoperi ceea ce te caracterizează şi poţi folosi pentru fericirea ta proprie.

Îndemnul perioadei: arată cine eşti cu adevărat, înţelege-te mai bine pe tine însuţi, descoperă de ce eşti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ţi personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017


kristale.ro prezinta
COLIERE DIN PIETRE

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale