Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual


Vrei horoscopul zilnic Acvaria pe telefon?

Te abonezi acum si de maine dimineata incepi sa primesti SMS cu horoscopul zilnic prin SMS pana cand vei solicita dezabonarea.

ABONAT VODAFONE?
Trimite SMS la 80604
cu zodia ta
si
primesti zilnic horoscopul prin SMS
Taxarea se face
la primirea fiecarui SMS cu

10 centi + TVA/mesaj
Pentru abonare:
trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604
Detalii aici www.m.acvaria.com
----------
ABONAT
ORANGE?
Trimite
SMS la 1205 cu zodia ta si primesti zilnic horoscopul prin SMS
Taxarea se face
la primirea fiecarui SMS cu
15 centi + TVA/mesaj
Pentru abonare:
trimite zodia ta la 1205
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 1205
Detalii aici www.wap.acvaria.com


Din familia Acvaria va recomandam si:

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA

Toate spatiile Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Cuprins
Despre site. Contact
 
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscopul zilei
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual: 2016
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
 
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
 
SERVICII ASTRO
WWW.ACVARIA.EU

Despre astrolog Acvaria
Toate consultatiile
Comanda horoscopul tau
14 rubrici ASTRO-SMS
SMS Curierul destinului
SMS Mesaje angelice
SMS Interpretarea viselor
SMS Viata anterioara

SMS Relatii karmice
SMS Perioade karmice
SMS Misiunea personala
SMS Astro-calcul
SMS Cuplul, pe scurt
SMS Aspectul anului
SMS Marile hopuri
SMS Marile schimbari
SMS Cicluri planetare

SMS Sfat prietenesc
Arhiva raspunsuri
 
CUMPARA PIETRE DIN
Magazinul nostru online

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-20.11
CALCUL 1-20.11
CICLURI 1-20.11
CUPLU 1-20.11
DESTIN 1-31.10
HOP 1-20.11
INGERI 1-20.11
KARMA 1-20.11
MISIUNE 1-31.10
RELATII 1-31.10
SCHIMBARI 1-20.11
SFAT 1-31.10
VIATA ANTERIOARA 1-20.11
VIS 1-20.11
 
FAZELE LUNII IN DEC. 2016
Azi Luna este în zodia...
29.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
29.11-14.12 Luna in crestere
14.12 LUNA PLINA
14-29.12 Luna in descrestere
29.12 LUNA NOUA
29.12-12.01 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN DEC.2016
22.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
12.11-2.12 Mercur in Sagetator
2.12-4.01 Mercur in Capricorn
19.12-8.01 Mercur retrograd
12.11-7.12 Venus in Capricorn
7.12-3.01 Venus in Varsator
9.11-19.12 Marte in Varsator
19.12-28.01 Marte in Pesti
Jupiter in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Lilith in Scorpion
Junon in Sagetator
 
 
Acvaria - Horoscopul anului


MAGAZINUL KRISTALE.RO S-A RELANSAT!
< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2016

HOROSCOPUL ANULUI 2016 PENTRU LEU

PERIOADE BUNE:

Ai fost vedetă acum câţiva ani, dar anul acesta se pare că e destul de banal pentru tine. Prin zodia ta, doar Venus îţi face o vizită de curtoazie între 12 iulie - 5 august, ceea ce poate fi considerat un cadou frumos de iubire, armonie, căldură… E ca o vacanţă bine meritată, dar de care, ce-i drept, ai parte cam în fiecare an în aceeaşi perioadă.

Eşti bine susţinut de planete ca Uranus şi Saturn, care se află şi ele în zodii de foc, la fel ca a ta, semn că poate fi o perioadă cu noi începuturi, cu proiecte care pot atinge apogeul, deci ai curaj să dai drumul tuturor planurilor tale măreţe. Vin de la aceste planete toate resursele de care ai nevoie pentru succes: şi ambiţie, şi energie, şi curaj, dar şi strategie, creativitate, răbdare… În prim plan sunt mai ales Leii născuţi în al doilea decan, cei din primul decan fiind susţinuţi deja de Saturn în 2015, iar cei din al treilea decan urmând la rând în 2017. Ca atare, dacă faci parte din al doilea segment al Leului - deci născut în prima parte a lunii august - acum e momentul să dai startul unor proiecte de anvergură. Poţi reuşi să le duci la capăt cu brio!

PERIOADE GRELE.

Nu s-ar zice că ai vreo perioadă mai grea anul acesta, pentru că nicio planetă majoră nu îţi pune beţe în roate, aşa cum se întâmpla în anii anteriori. Ca atare eşti printre puţinii cărora ar trebui să le meargă toate strună, totul e să ai şi tu încredere în şansele tale de succes în tot ce-ţi propui.

SENTIMENTAL.

Cu Saturn în zona dedicată iubirii, e normal să resimţi relaţia de suflet mai degrabă ca pe o responsabilitate, decât ca pe o bucurie de a iubi. Dar asta nu înseamnă că Saturn vine cu probleme şi hopuri, ci poate doar cu un dram de seriozitate pe care îl cere mai mult ca oricând de la tine. Cu alte cuvinte, cu dragostea nu e de glumit!
Indiferent de vârsta pe care o ai, că eşti un puşti care acum se îndrăgosteşte prima oară, sau eşti trecut demult de prima tinereţe, priveşti la cel drag cu maturitate, dispus să-ţi asumi responsabilităţi majore.

Eşti atât de preocupat de persoana iubită, încât s-ar putea chiar să se sperie de cât de serios priveşti tu iubirea, încât unii - care nu sunt dispuşi să se implice cu adevărat - ar putea da bir cu fugiţii… Dar dacă acesta fuge, înseamnă că nu era omul cu care puteai face treabă bună şi ţi-e mai bine fără…

Cele mai bune perioade pentru iubire sunt cele ăn care Venus va face o vizită prin Săgetător iar tu ai parte de două astfel de momente norocoase: primele 23 zile ale anului, şi din nou între 18 octombrie - 12 noiembrie. La cat de serios te implici tu in iubire, o eventuală relaţie de iubire începută acum (sau doar dezvoltată mai bine acum) poate duce anul acesta la căsătorie, pentru că Junon, asteroidul căsătoriei, va sosi în acest sector al cerului la după 6 noiembrie.

Marte are şi el ceva de spus în inima ta, pentru că va sta multă vreme în zona iubirii, în Săgetător, între martie-mai şi august-septembrie, ceea ce poate fi privit ori ca pe o amplificare a sentimentelor, o animare a spiritelor în sens pozitiv (mai multă implicare, mai multă energie investită în iubire), ori ca pe o tensionare a relaţiei, depinde cum foloseşti tu "focul" care se aprinde atunci în inima ta. Foc poate fi şi pasiunea generatoare de iubiri intense, dar foc poate fi şi conflictul cu partenerul. Ţine cont de prezenţa lui Saturn acolo în inima ta - e un bun profesor ce merită ascultat - care-ţi cere calm, prudenţă, seriozitate, şi dacă torni şi un dram de umor ori de câte ori se aprind prea tare spiritele, atunci trecu mult mai uşor peste eventualele hopuri.

În rest, căsnicia merge pe un teren bun, cu ceva şanse ca prin noiembrie-decembrie să apară unele proiecte noi, care vă pasionează la fel de mult pe amândoi. Dacă puneţi serios umărul, ca doi buni prieteni şi tovarăşi la bine şi la greu, echitabili, egali, la fel de dedicaţi, ceea ce decideţi deci la final de an 2016 are mari şanse să devină realitate spre binele relaţiei voastre.

Vrei să te căsătoreşti în 2016? Sună bine, mai ales în ultimele două luni ale anului, deşi pentru unii ar suna un pic cam… în pripă. Dar dacă ţi s-au aprins călcâiele, ce să-i faci? Riscul de a greşi e minor, cu Saturn acolo, ca un protector matur şi sobru.

PROFESIONAL.

E un an intens în plan profesional, deşi nu s-ar zice că vin cele mai mari evenimente nici aici… E mai degrabă o perioadă în care te apuci de învăţat, ceva adiacent domeniului tău de activitate, ceva în plus, ceva nou, ceva mai sus decât făceai înainte, ceva ce poate nici nu are legătură cu profesia ta de bază. Simţi nevoie să-ţi completezi bagajul de cunoştinţe, să te upgradezi, să încerci şi altceva, şi te preocupă un domeniu mai pe placul tău, ceva din zona marilor tale pasiuni, poate chiar cu un oarecare iz artistic, ceva care să-ţi inspire ţie o oarecare libertate - de mişcare, de acţiune, de expresie - poate ceva ce, mai devreme sau mai târziu, te va stimula să porneşti chiar pe cont propriu.

Deşi primele 5 luni nu sunt tocmai cele mai norocoase pentru a da examene, de exemplu, mult mai bine stai după 9 septembrie, când Jupiter îţi va deschide noi capitole de studiat, noi domenii de explorat, noi cunoştinţe de acumulat la bagajul tău deja existent de informaţii. Pune deci mâna pe carte şi încearcă să mai aduni ceva la experienţa ta teoretică. Va veni şi ziua când vei pune în practică ceea ce înveţi, dar cât timp o faci cu bucurie, cu plăcere, cu zâmbetul pe buze, studiul merge mult mai uşor.

La serviciu, lucrurile cunosc o oarecare doză de dramatism. Nu la modul negativ însă, ci prezenţa lui Marte în Capricorn între 27 septembrie - 9 noiembrie cere mult de la tine. Marte n-a mai trecut pe aici de vreo 2 ani, deci e o vizită mult aşteptată, menită să facă puţină ordine pe acele planuri care se dezechilibraseră. Doar că Marte, care se va întâlni atunci şi cu Pluto, va avea pretenţii imense de la tine, semn că poate fi o perioadă plină de responsabilităţi, de sarcini stresante, de consum fizic şi mental maxim, dar poţi face faţă cu brio, pentru că ai ambiţii mari şi nu te laşi…

Banii în schimb merită ceva atenţie până pe 9 septembrie, cât timp Jupiter îţi (re)organizează bugetul până în cele mai mici detalii. Lasă-te ajutat de Jupiter, pentru că el nu te va lăsa nici să cheltui în exces, nici să arunci banii pe fereastră. Dacă dintr-o dată devii econom, e de mirare, dar e bine să ţii cont de sfaturile subtile pe care Jupiter ţi le suflă în cască: nu cumpăra aia, caută şi alt preţ, mai pune un ban deoparte, la pensie te-ai gândit, asigură-ţi casa sau maşina etc. Jupiter în Fecioară pune mare accent pe siguranţă, pe precauţie, pe organizarea atentă a banilor, ca atare să nu te mire că dintr-o dată pui accent doar pe strictul necesar. Cel vizat de această consiliere financiară gratuită eşti tu, astfel încât, până pe 9 septembrie, bugetul tău va fi bine organizat pe căprării, spre marea ta satisfacţie. Vei învăţa multe despre administrarea banilor în 2016, dar cuvântul cheie nu va fi consumul, ci managementul propriilor resurse cu cap şi mai multă grijă. Acelaşi Jupiter în Fecioară poate veni cu noutăţi plăcute legate şi de salariu!

ÎNDEMNUL ANULUI.

Pentru tine, Nodul Nord în Fecioară corespunde casei a II-a, semn că trebuie să meditezi mai profund asupra următoarelor planuri ale existenţei tale: bani, abilităţile proprii de a câştiga şi de a face bani chestiuni băneşti, siguranţă şi securitate materială, confort, linişte, avere şi zestre personală, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investiţii, achiziţii, posesiuni, propriile iniţiative pentru a câştiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi şi dividende, efectele şi urmările propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materială şi emoţională, achiziţii, investiţii, cumpărături, afecţiune, tandreţe, grija, ocrotire, talente artistice, ataşament, merite prin muncă, senzualitate, dragoste, pământ sau terenuri, recolte, roade, agricultură, cultura pământului.

DECI: investeşte cu cap, prinde cheag, acumulează, dar şi economiseşte, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viaţa ta să devină mai stabilă, descoperă frumuseţea vieţii, (re)descoperă-ţi talentele, iubeşte, ataşează-te de ceva numai al tău.


Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

KRISTALE.RO
Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale.
5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2016


Bratari din cristale naturale
in noul KRISTALE.RO


Din familia Acvaria va recomandam si:
SERVICII ACVARIA

MAGAZIN ONLINE

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Servicii DOAR pentru Piatra Neamt:
Astrolog in Piatra-Neamt | Pet-sitter in Piatra-Neamt | Servicii pentru petreceri private in Piatra Neamt

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei | Pet-sitting-Piatra-Neamt | Anemona.Party

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale