Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

PIETRE NATURALE DE DIVERSE DIMENSIUNI

KRISTALE.RO


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN OCT.2017
Azi Luna este īn zodia...
20.09-5.10 Luna in crestere
5.10 LUNA PLINA
5-19.10 Luna in descrestere
19.10 LUNA NOUA LUNA NOUA
19.10-3/4.11 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN OCT.2017
22.09-23.10 - Suntem in zodia BALANTEI Info
30.09-17.10 Mercur in Fecioara
17.10-5,11 Mercur in Balanta
14.09-12.10 Venus in Fecioara
12.10-7.11 Venus in Balanta
5.09-22.10 Marte in Fecioara
Pana pe 10.10 Jupiter in Balanta Info
Dupa 10.10 Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Sagetator
Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2017


HOROSCOPUL 2017 PENTRU PESTI

VENUS. MARTE.

Planeta VENUS are faţă de tine o atracţie specială anul acesta pentru că pe parcursul acestui an, Venus va avea mers retrograd şi, din cauza acestei retrogradări, practic revine īn zodia ta. Dacă prima oară trece prin Peşti īntre 3 ianuarie - 3 februarie, după ce tatonează un pic zodia următoare, īntre 3-28 aprilie se īntoarce īn curtea ta, cu un plus de energie preluată de la Berbec. Este şi perioada cea mai bună īn plan sentimental, cea de a doua mai degrabă pentru a analiza din umbră, pentru a schimba, prin renunţare, la ce nu a mers bine prima oară, deci nu te teme să priveşti iubirea direct īn ochi, chiar dacă uneori iubirea nu e doar parfum de trandafiri. Cu Venus īn zodia ta se poate spune că ai norocul de partea ta numai că şi norocul acesta. Nu trebuie jucat pe degete, ci canalizat spre acele zone īn care ai nevoie de o mică schimbare spre bine. Iubeşte-te mai bine pe tine īnsuţi aşează-te īn prim plan, fii bun cu tine, priveşte-te mai blānd şi vezi ce minunat eşti!

Īnceputul anului ţi-l oferă pe MARTE īn vizită prin zodia ta - īntre 19 decembrie 16 - 28 ianuarie 2017 - ceea ce te ajută să īncepi anul cu un tonus ridicat, cu chef de a lua taurul de coarne pentru unele schimbări majore īn viaţa ta. Un final de an (2016) şi un īnceput de an (2017) cu energia lui Marte la purtător te vor motiva să faci alegeri īndrăzneţe, să turezi motorul care stătea la ralanti, să schimbi macazul, să porneşti pe căi noi, să te schimbi tu īnsuţi, după ce te-ai privit īn ultima vreme cu un dram de pasivitate, de indulgenţă, de comoditate (specifice trecerii lui Neptun prin zodia ta), luāndu-l de multe ori pe nu īn braţe sau spunānd despre tine că nu poţi, nu ştii, nu e momentul, nu ai resurse… de fapt nu vrei, deci MARTE te ajută să şi vrei! Deci ce vrei? Spune clar şi treci la treabă!

Ai şi cāteva momente cānd acelaşi MARTE care īţi īncarcă bateriile īn ianuarie, te va stresa la culme. De exemplu īntre 21 aprilie - 4 iunie, te va face mai sensibil emoţional, capricios, plin de toane, ba sus - ba jos, va īncepi - ba te opreşti, ba mergi īnainte - ba īnapoi… iar īntre 5 septembrie - 22 octombrie, te va obliga să scoţi la iveală aspecte de care chiar şi ţie īţi era teamă să le foloseşti ca nu cumva să fii interpretat sau judecat greşit, acele resurse pe care le-ai considerat nesemnificative şi le-ai ţinut īn culise.

JUPITER. SATURN.

Pānă pe 10 octombrie, cāt timp se mai află īn Balanţă, JUPITER īşi va lăsa amprenta, īn mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa VIII, ceea ce nu e tocmai o zonă plăcută şi luminoasă a vieţii tale. El te ajută să sondezi adānc īn tine īnsuşi, īn viaţa ta, să pui īn balanţă toate planurile vieţii tale şi să descoperi ce se poate schimba, la ce poţi renunţa, ce poate fi aruncat… E vremea marilor schimbări sau finaluri categorice (mai mult sau mai puţin plăcute), el te pune īn faţa unor probleme şi probe de destin pentru a arăta că poţi. El scoate la iveală lucruri misterioase, obscure, sapă adānc īn viaţa ta secretă, īn subconştient, īn ungherele minţii şi inimii tale, şi te ajută să le repari, dărāmi, echilibrezi. Tot Jupiter e cel care te pune īn faţa unor incidente neprevăzute sau surprinzătoare - nu neapărat şi dorite - care pot fi de fapt echilibrarea unor datorii karmice (dacă eşti adeptul vieţilor anterioare), din care mai ai ceva de īnvăţat. Da, poate fi şi perioadă de criză, dar criza nu e altceva decāt spargerea "buboiului" - cum se spune - adică tot ce ai acumulat şi ţinut acolo, ascuns īn adānc, iese la lumină pentru a fi vindecat de urgenţă. Poţi fi implicat şi īn procese legate de moşteniri, testamente, bani, credite, datorii neachitate, dar tot cu scopul de a instala adevărul şi echilibrul meritat. Dar cum este şi o perioadă a sondării īn adānc, poţi descoperi la tine puteri, resurse, emoţii, aspecte niciodată folosite sau insuficient valorificate. Acum ar fi momentul să te cunoşti mai profund, să te vezi şi prin ochii altora, pentru a vedea ce poţi lua de la zero, ce poţi reconstrui de la capăt, pe alt fundament. Nu te teme de schimbare, chiar dacă implică şi o perioadă de dezechilibru īn viaţa ta. După aceea se va reaşeza totul, pe un teren mai liniştit.

După 10 octombrie, cānd va intra īn Scorpion, JUPITER īşi va lăsa amprenta, īn mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa IX. El va fi responsabil de eventualele călătorii şi drumuri lungi pe care le vei face, de amplificarea relaţiei tale cu străinătatea, de şansa de a īnvăţa sau a folosi mai des comunicarea īn limbi străine, de şansele de a cunoaşte şi aprofunda culturi sau religii diferite. Jupiter aici īţi extinde orizonturile spre spiritualitate, filosofie, cultură, religie, īţi dă ambiţie să-ţi continui sau să-ţi ridici nivelul educaţional şi intelectual, spre cursuri de specializare sau studii superioare (facultate, doctorate, masterate). Poate fi un frumos proces de maturizare, īn care cunoşti, cu alţi ochi, tot ce e legat de morală, etică, deontologie, lege. Marile tale ţeluri şi idealuri se nasc sau se cizelează acum, gāndeşti altfel, ca un om cu scaun la cap şi vrei mai mult de la viaţă şi de la tine, ai alte standarde, evoluezi, devii mai matur şi mai īnţelept. Resimţi o mai mare nevoie de mişcare şi de expresie, creativitatea ta e pe val. Ai speranţe şi aspiraţii mari, visele proprii capătă contur şi sunt ajutate să se materializeze prin voinţă şi schimbările adecvate. Capeţi o altă viziune asupra vieţii şi lumii, poate chiar diferită de tot ce ai gāndit şi crezut īnainte.

SATURN - īn continuare īn Săgetător şi anul acesta - este īn cel mai īnalt punct al hărţii tale astrale, īntr-o zonă care, de regulă, ţi-ar aduce una din cele mai sigure poziţii īn plan socio-profesional, numai că, īn cazul tău, Saturn nu oferă nimic pe tavă, ci te şi pune serios la īncercare, cere mult de la tine. Da, are ce oferi, dar nu īnainte ca tu să faci schimbările necesare şi profunde la tine īnsuţi, să tragi tare, să depui eforturi să devii mai bun, să īnveţi mai mult, să te maturizezi, să priveşti viaţa mai serios, deci continuă procesul prin care treci deja de vreo 2 ani de zile. Nu uita că Saturn trece pe aici odată la 30 de ani, deci, indiferent de vārsta pe care o ai, tot ce īnveţi acum te va īnsoţi mai apoi toată viaţa - sau măcar pānă peste alţi 30 de ani cānd va reveni aici. Profită de ambiţia, prudenţa, īnţelepciunea pe care ţi le insuflă pentru a clădi, lent, cu cap, cu răbdare, tot ce va sta mai apoi la baza īmplinirii tale, a reuşitei tale socio-profesionale. Saturn e cel care īţi va influenţa profund cariera şi profesiunea, statutul social, imaginea publică, te va susţine īn efortul de a ţi arăta valoarea, de a-ţi consolida numele şi reputaţia, de a-ţi contura statutul īn societate şi renumele de bun profesionist īn ce faci, de a căpăta mai mult respect de sine, dar şi de la alţii deopotrivă. El te va ajuta să īnţelegi cu adevărat sentimentul de valoare personală şi de īmplinire personală. Urcuşul, promovarea, ascensiunea şi evoluţia pot fi mai lente, acum, dar sigure, cu paşi, mici dar apăsaţi, asta contează, pentru că ce lasă Saturn īn urmă durează şi contează! Merită să investeşti voinţă şi efort, īncredere şi entuziasm īn ceea ce faci, pentru că ţi se potriveşte - chiar dacă nu e neapărat şi uşor - ca atare cei care abia acum intră serios īn cāmpul muncii, pot face asta poate chiar toată viaţa, ca īntr-o īntālnire cu adevărata vocaţie. E vremea laudelor, a diplomelor obţinute, a aplauzelor publice, a afirmării şi culegerii roadelor, pe meritul tău. Poţi, deci trage tare, dar nu pretinde rezultate imediate.

URANUS. NEPTUN PLUTO.

NEPTUN e cel care contează cel mai mult dintre cele 3 planete lente, pentru că-ţi rămāne īn continuare prieten, īn vizită prin zodia ta, unde se simte foarte puternic, dar tot el poate fi şi acea doză de indulgenţă, de lene, de pasivitate care s-au instalat peste viaţa ta. Uneori spui nu din comoditate, ca atare nu te lăsa influenţat de iluziile lui Neptun, pentru că el te poate īmbia mai mult la visare decāt la rezultate palpabile. El te poate duce īn nori cu visele şi speranţele, dar dacă reuşeşti să te foloseşti şi de celelalte planete care īţi oferă arsenalul adecvat, toate aceste imense vise chiar pot deveni realitate, dacă pui serios osul la treabă. Dacă ai putea chiar de primele zile ale anului, cāt timp Marte şi Neptun īşi dau māna īn zodia ta, să-ţi propui un mare scop de atins - dar unul mare de tot! - ca apoi să şi treci direct la fapte, fără a te mai lăsa furat de iluzie, acel mare scop, oricāt de īnalt ar fi, chiar e posibil, pentru că Saturn te susţine. Intră deci īn noul an cu o mare dorinţă īn gānd: e posibilă!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Pānă pe 28 aprilie, NODUL NORD trece īncă prin Fecioara, ceea ce pe tine te pune serios la īncercare, de vreme ce e chiar zodia ta opusă. Rareori ai parte de asemenea eveniment astral, odată la 18 ani, dar te şi ajută să treci cumva pn revistă deciziile luate de tine acum vreo 9 ani ca să readuci la lumină aspecte īncepute atunci, dar poate abandonate pe drum, uitate, trecute pe linie moartă. Primeşti lecţii īn continuare, pentru că asta cere de la tine Nodul Nord. El īşi va canaliza şi mai mult energia spre domeniile guvernate de casa VII, pe harta ta - iar energie poate īnsemna că poţi trece prin evenimente care te testează, care cer enorm de la tine īn tot ce e legat, īn viaţa ta de: căsnicie, căsătorie, relaţia cu partenerul de viaţă, distracţii, petreceri, nunţi, mondenităţi, imaginea ta īn ochii celorlalţi, relaţia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociaţii, parteneriate, uniuni, relaţia cu societatea si contactul cu lumea, tot ce implică reciprocitate, cooperare, schimb, complementaritate (contracte, īnţelegeri, pacturi, tratate), dar şi aspecte legate de divorţuri, rupturi, procese sau relaţia cu instanţa judecătorească, inamicii, adversarii, concurenţii.

Īndemnul perioadei: asociază-te, apropie-te de ceilalţi, apleacă-te asupra partenerului, īnvaţă lecţia vieţii īn doi, caută-ţi jumătatea, căsătoreşte-te, acceptă diversitatea umană, īnţelege că viaţa e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeşte, oferă!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra īn Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa VI: serviciu, locul de muncă, meseria profesată, datorii si responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, munca de zi cu zi, obiceiuri alimentare si starea de sănătate, igienă şi curăţenie, orice activitate de serviciu public, comerţ, analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, informatica, industrie si productie, medicina, de poziţia ta de subaltern sau de relaţia cu proprii subalterni.

Īndemnul perioadei: munceşte, asumă-ţi responsabilităţi, du-ţi sarcinile la īndeplinire, recunoaşte-ţi vina, acceptă-ţi rolul de subaltern, īnvaţă umilinţa, fii un executant ireproşabil, īngrijeşte-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile şi regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

LUNA NEAGRĂ atrage şi ea un pic atenţia anul acesta, pentru că īntre 14 februarie - 9 noiembrie va traversa aceeaşi zonă pe care o traversează şi Saturn, adică zona dedicată carierei (eveniment unic probabil īn viaţă). Nu sună tocmai simplu sau plăcut, pentru că poate şubrezi ceea ce Saturn se luptă să consolideze, deci practic va fi perioada de testare a rezistenţei edificiului pe care l-ai construit īn ultimii 2-3 ani. Ce nu e solid, ce nu e potrivit misiunii tale, ce nu e meritat, ce nu e practic pentru tine, va cădea, deci să nu te mire lecţiile de viaţă īn exact aceleaşi domenii īn care Saturn te ajută să ridici cărămidă după cărămidă. Vine Luna Neagră ca un mic cutremur pentru a-ţi arăta ce nu ai consolidat bine sau ce nu ai aşezat la locul potrivit, dar poate e nevoie de un astfel de examen la capătul oricărei şcoli, ca să vezi, de fapt, ce ai īnvăţat, cu ce ai rămas din toate lecţiile primite, punāndu-ţi serios la treabă tot bagajul acumulat.Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIn kristale.ro
doamnele se răsfaţă
cu sau fără ocazii speciale

COLIERE LUNGI SI SCURTE DIN CRISTALE
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mīndru. Acvaria® este marcă īnregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale