Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2018


HOROSCOPUL 2018 PENTRU RAC

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 20 mai – 13 iunie, sau prin SCORPION, între 10 septembrie – 31 octombrie, sau prin  CAPRICORN, în primele 18 zile ale anului 2018, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Marte nu trece prin zodia ta în 2018, ceea ce e și un avantaj și un dezavantaj, deopotrivă, dar ceea ce atrage atenția e aglomerația de planete din Capricorn, de pe parcursul anului, potențată de duă ori de Marte, care retrogradează anul acesta și pune accent mai ales pe viața de cuplu. Marte va trece prima oară prin Capricorn între 18 martie – 16mai și va reveni aici intre 14 august -11 septembrie. Pe parcursul trecerii sale pe aici, se va întâlni pe rțnd și pn repetate rânduri și cu Saturn, și cu Pluto, și cu Luna neagră, căci, în 2018, în Capricorn se adună un ciorchine de planete, și toate aceste planete nu sunt deloc ușor de suportat... Pe lângă faptul că e vorba de zodia diametral opusă ție - deci pe tine te provoacă cel mai mult - e vorba și de zona dedicată vieții de cuplu, deci pregătește-te pentru o școală la care ți se va preda lecția reciprocității, a responsabilității asumate și respectate, a fidelității și răbdării în căsnicie. Mulți Raci pot ajunge acum în puncte sensibile ale vieții sau căsniciei lor, fiind nevoie, poate mai mult ca oricând, de enormă grijă, prudență, seriozitate și toleranță, pentru că multe și profunde pot fi probele de încercare la care vei fui supus și tu, și jumătatea ta.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie trimite un trigon benefic spre tine, care ești tot zodie de apă, ca și Scorpionul. E vorba de un plus de pasiune în iubire, vrei să te implici mai intens și mai profund în tot ce ține de viața ta sentimentală, dar atenție totuși: când e vorba de pasiune, există și riscul de a călca strâmb, în sensul că, dacă acasă s-au cam răcit relațiile - cu Saturn acolo e foarte probabil - dorești să cunoști iubirea din altă direcție, cu șansa de a iubi din nou, de a te arunca în brațele cuiva care e acolo pentru a-ți reaprinde inima. Poate începutul de an să aprindă un fitil în inima ta, cu șposibilitatea unei idile pasionale, dar care pune serios în balanță iubirea oficială (căsnicia, adică) și cea neoficială (aventura, escapada, ce-și dorește inimioara, cu sau fără perdea). Poate fi anul unei iubiri mai mult sau mai puțin secrete, a unei aventuri amoroase intense, dar, dacă o lași să te copleșească, nu este exclus să pună serios în pericol ceea ce ai deja acasă, ceea ce ai construit ani de zile. Cum e și un an în care reevaluezi trecutul, cine știe, ajungi în faza de a reevalua și viața de cuplu clădită până acum în ani de zile, cu scopul de a-i da alt sens sau... de a-i pune punct, pentru a o lu de la capăt în altă direcție. Există în continuare riscul divorțurilor pentru unele cupluri sau, dacă nu se ajunge efectiv la divorț, riscul înstrăinării, al însingurării, al răcirii sentimentelor, a distanțării, de voie sau de nevoie (de exemplu plecarea partenerului departe, ceea ce clar că afectează relația). Jupiter aici îți redeschide poarta spre nevoile tale emoționale și afective cele mai profunde, căci, fie că recunoști sau nu, există puncte lipsă sau puncte nevralgice din viața ta sentimentală, iar Jupiter combinat cu Marte la început de an, în Scorpion, s-ar putea să le scoată la iveală și să te facă să le vezi atât de clar, încât nu mai poți să le ascunzi sub preș. Inima ta vrea pasiune, are mult de oferit și vrea să primească mai mult, deci... numai de tine depinde ce-i oferi din tot ce vine spre tine, chiar din direcții neașteptate. Unii Raci pot trăi acum sentimente fără precedent ce le umple inima de romantism, de visare, de senzualitate deopotrivă, poate cu un ușor iz dramatic, căci trupul și sufeltul cer mai mult, acum, de la tine.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie pune accent pe relația ta cu locul de muncă, dar, cum și Uranus oscilează undeva între Berbec și Taur, Berbecul ocupându-se de cariera ta, e clar că aceste două planete concentrate pe sectorul profesional - Jupiter și Uranus simultan - te vor pune la încercare! E timpul să-ți reevaluezi și poziția profesională, să vezi dacă locul de muncă în care te afli te satisface, te împlinește, te definește, pentru că ambele planete te îndeamnă la noutate, la schimbare, să faci un pas înainte sau mai sus în plan profesional. Poate a sosit și aici vremea unei schimbări, poate deja ai făcut schimbările pe perioada trecerii lui Uranus prin Berbec - acum se pregătește să-l părăsească definitiv – dar ți-e greu să te decizi. Poate apare șansa de a învăța ceva nou, de a schimba locul de muncă - cu șansa de a pleca peste hotare, dacă asta îți doreai - de a urma un curs de recalificare sau specializare, deci vrei mai mult și de la cariera ta. Ai evoluat mult în ultimii ani, dar ambiția ta crește în continuare, de aceea trebuie să cântărești foarte atent dacă nvielul la care te afli acum e cel visat, e cel la care ai sperat să ajungi, pentru că, dacă totuși doreai altceva, mai e încă loc de ascensiune, dar totul depinde de studiu, de dorința de a ști mai mult, de a aprofunda un domeniu pe care deja l-ai experimentat în ultimii 2-3 ani, și care acum începe să-și arate și roadele. E ca și cum, pe perioada trecerii lui Saturn prin Săgetător, în anii anteriori, ai acumulat informație și experiență, iar acum apare ocazia de a le și pune la treabă, în jobul potrivit calificărilor sau ambițiilor tale.

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Cum acolo, în Capricorn, e cea mai mare concentrare de forțe anul acesta - Saturn, Pluto, Luna Neagră și de două ori și Marte - e clar că toate aceste planete împreună vor atrage ateția asupra oricăror tipuri de parteneriate din viața ta. Unele nu mai pot continua orice ai face, și ești gata să pleci, să te rupi, să le abandonezi: de exemplu se încheie un contract de colaborare, care poate a durat ani de zile dar descoperi că nu te mai interesează ca altădată. Altele se destramă, pentru că relația a devenit obositoare și anevoioasă și mai bine te debarasezi de ea. Aici poate fi vorba și de colaborări profesionale sau de afaceri, de vechi relații care păreau bine consolidate și înrădăcinate, dar acum dau semne că s-a schimbat ceva, că s-au răcit, și nu mai arăți același interes pentru ele. Da, poate fi vorba și de căsnicie aici, dar, tocmai pentru că Pluto te pune la încercare deja de multă vreme, acesta poate fi anul în care pui serios sub lupă ce ai învățat în ultimii ani. Dacă simți că nu se mai poate face nimic, dacă situația devine mai gravă ca oricând, dacă nimic nu vă mai leagă, poate e vremea să vă eliberați unul de altul și să vă vedeți de viața voastră, cu lecția asumată, fără suferințe, fără regrete, fără resentimente (deși e greu de crezut), luând din tot ce ați clădit împreună în ultimii ani ceea ce vă ajută să evoluați mai departe, nu ceea ce te-ar putea ține pe loc. Poate pentru unii a sosit vremea să părăsească o corabie care se scunfunda deja de ani de zile, iar pentru unii, mai evoluați, mai maturi sau care nu au alte opțiuni, e vremea resemnării, acceptând sacrificiile de rigoare, acceptând lipsa sentimentelor, răceala instalată și diferențele mari apărute odată cu trecerea anilor, luându-se după principiul: decât singuri, merge și așa. Tu vei decide ce e mai bine pentru tine, dar gândește-te totodată și la ce-ți spune inima, care, anul acesta, cere multe și o face mai zgomotos ca oricând!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Pe 16 mai, URANUS se mută în TAUR. Ce-i drept, pe 7 noiembrie face un pas înapoi în Berbec, de parca i-au mai rămas niste restante de rezolvat în carieră. Deja ai citit mai sus că intrarea lui Jupiter în Săgetător, pe 8 noiembrie, va pune mai mare accent pe munca ta, dar oare e o întâmplare faptul că exact atunci revine și Uranus în Berbec? Între mai-noiembrie, Uranus tatonează un pic zodia următoare și parcă se întredeschide o ușă către viitor. Pentru că descoperi un pic din ceea ce urmează, mai ai șansa, ultima oară, de a schimba ceva din trecut. E ca și cum răsfoiești o carte palpitantă cu câteva capitole înainte, afli ce se întâmplă și te întorci la primele capitole să mai schimbi ceva din datele problemei, să le ajustezi perfect pe șablonul viitorului. Ai șansa de a o lua de la capăt încă o dată sau doar de a revizui niște capitole de început, astfel încât, din 2019, să construiești viitorul pe un fundament solid, exact așa cum îți dorești. Da, poate tot ce ai clădit în ultimii 6-7 ani părea interesant și pe placul tău, dar această ultimă strigare la schimbare a lui Uranus în Berbec e ca o privire în oglindă ca să descoperi dacă ai uitat ceva, dacă ai sărit peste vreo etapă, dacă mai poți schimba ceva în ultima clipă. Profită de ocazie, poate n-ai făcut 7 ani ceea ce poți face acum, în cele câteva luni de reîntoarcere a lui Uranus în Berbec!

NEPTUN în PEȘTI te conectează, de câțiva ani buni, la spiritualitatea înaltă, îți întărește credința, îți deschide interesul spre cele sfinte, transformându-te, încet-încet, într-un  credincios adevărat, dar nu la modul rigid, auster, restrictiv, ci, ajutat și de Jupiter, vei reuși să răsfeți spiritul și inima deopotrivă. Simți iubirea directă a lui Dumnezeu pe pielea ta și acest lucru îți amplifică și mai mult credința, arâtându-ți, la rându-ți, mare iubire către Dumnezeu prin tot felul de gesturi de dedicare totală. Ține minte că ești în legătură directă cu divinitatea acum, cu ajutoarele Sale (îngeri, arhangheli, entități de lumină), că ai la dispoziție rugăciunea și meditația pentru a comuncia permanent cu ele, totul e să deschizi inima și să le chemi să intre. Toate căutările tale de natură spirituală dau roade și ești mulțumit de tot ce primești de Sus, cu generozitate. Descoperi adevărata valoarea a iubirii, atât cea dăruită cât și cea primită, iar inima ta, anul acesta, e mai mare ca oricând!

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detașare si responsabilitate în modul tău de a privi viața în doi. Ceea ce aduce nou anul acesta e întâlnirea pe care Pluto si Luna Neagră o au în Capricorn. Nu e o conjunctie unicat, a mai avut loc si în 2009, si poate genera decizii capitale în căsnicie, ce pot reaseza viitorul pe un cu totul alt teren. Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă decizii de viată cu efecte pe termen lung, care nu mai lasă loc de întoarcere și care te pun serios la încercare. Fii, deci, atent la alegerile din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că te pot trimite pe un cu totul alt drum decât înainte, din care nu vei dori - sau nu vei putea - să te mai întorci.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează și ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci aici se vor aduna si Pluto si Saturn, care vor sta mai apoi multă vreme aici, si Marte si Luna Neagră, trecător, ceea ce face ca relatia ta cu jumătatea ta să fie una încărcată si încercată anul acesta. Atmosfera din cuplu se îngreuiază, se răcește, dar poate se și limpezește, descoperind niște adevăruri certe, pe care înainte nu le vedeai sau nu le acceptai, trăind într-o bulă de săpun. Bula se sparge și poți vedea realitatea din căsnicia ta cu alți ochi, oferindu-vi-se ocaxia de a repara ce se mai poate sau, dacă nu se mai poate face nimic, de a rupe, în sfârșit, ghiuleaua pe care o tot trăgeai de picior. Poate nu sună tocmai fericit configurația aceasta, căci voi, Racii, sunteți cei mai încercați de această concentrare unicat de planete din zodia opusă, dar odată și-odată trebuia să se ridice ceața de peste viața voastră și să vedeți lucrurile exact așa cum stau ele. Bună, rea, aceasta e realitatea.

Pâna pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce vizează relatia ta cu banii, cu valorile materiale pe care pui cel mai mare preț. S-ar putea să reevaluezi multe aspecte ale vieții tale și să le descoperi alte valențe decât înainte, observând acum că mult mai importante pentru tine au devenit iubirea, afecțiunea, lucrurile care-ți fac plăcere, ceea ce inima ta vrea și cere, și poate mai puțin banii sau bunurile pe care credeai că le prețuiești. Poate ai parte de suficiente semne de afecțiune sinceră și pură ca să reașezi aceste aspecte pe un loc principal din viața ta, fără a mai fi la fel de preocupat de chestiunile materiale, deci iubirea poate sta acum la loc de cinste, pe un piedestal de aur, iubind, poate, mai mult sau mai intens ca oricând.
Îndemnul perioadei: investeşte cu cap, prinde cheag, acumulează, dar şi economiseşte, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viaţa ta să devină mai stabilă, descoperă frumuseţea vieţii, (re)descoperă-ţi talentele, iubeşte, ataşează-te de ceva numai al tău.

După 16 noiembrie și mai apoi tot anul 2019, Nodul Nord va trece prin zodia ta. În 2018 sunt vizați mai ales Racii născuți la finalul zodiei, dar mai apoi, timp de un an și ceva, toți Racii își vor reevalua viața, destinul, modul de a fi, de a simți, de a se arăta lumii, vor face bilanțul ultimilor 18 ani de viață și vor extrage niște concluzii mature. Poți să te gândești la viața ta din anul 2000, de exemplu, pentru că ori revine în actualitate ceva din acele vremuri, ca să repari totul abia acum, ori revii pe drumul cel bun, dacă în ultimii 18 ani ai cam rătăcit prin viață. Trecutul revine mai mult în actualitate cu un bagaj imens de trăiri, de amintiri, de lecții, de restanțe sau regrete, căci, după intrarea Nodul Nord în Rac, trebuie să demonstrezi că ai acumulat experiență de viață și știi ce ai de făcut, poți redresa lucrurile de atunci sau le poți așeza pe un alt fundament decât altădată. Sapi un pic la fundația vieții tale ca să vezi pe unde sunt punctele slabe și ce mai trebuie consolidat, pe ici, pe colo, dinspre trecut spre viitor. Privești spre trecut cu seriozitate, la cel care erai cândva, pentru că între timp te-ai schimbat și acum poți și știi să remediezi lucrurile cu totul diferit decât înainte, semn că ai evoluat!
PIETRELE NOROCOASE pentru RAC in 2018: RODOCROZIT, CHIHLIMBAR, OBSIDIAN, FLUORIT.Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale