Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Pentru amatorii de rustic si natur

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN DEC.2017
Azi Luna este în zodia...
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere
3.12 LUNA PLINA
3-18.12 Luna in descrestere
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN DEC.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
7.11-1.12 Venus in Scorpion
1-24.12 Venus in Sagetator
24.12-17.01 Venus in Capricorn
5.09-9.12 Marte in Balanta
9.12-26.01 Marte in Scorpion
Jupiter in Scorpion Info
Pana pe 20.12 Saturn in Sagetator Info
Dupa 20.12 SATURN IN CAPRICORN
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Lilith in Capricorn
Pana pe 17.12 Junon in Capricorn
Dupa 17.12 Junon in Varsator
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2017


HOROSCOP 2017 PENTRU TAUR

VENUS. MARTE.

Tu ai o relaţie cu totul specială cu Venus. Ea e patroana ta zodiacală, ca atare orice aspect în care este implică Venus te priveşte personal şi te influenţează direct. Anul acesta aduce o noutate, anul trecut nu a avut loc, deci fii pe fază, pentru că între 4 martie – 14 aprilie, draga ta VENUS are mers retrograd. Nu că ţi-ar aduce cine ştie ce probleme, dar pentru că merge invers decât în mod normal, e posibil să resimţi şi tu un recul în multe planuri. Mai ales o ciudată nevoie de linişte, de fugă de lume, de dorinţă de izolare şi singurătate, aşezându-te pe tine mai mult în centrul atenţiei, pentru a face puţină ordine în viaţa ta, în mintea ta, în sufletul tău. Un pas înapoi poate fi benefic, pentru că te scoate din cerc şi poţi să priveşti lucrurile de pe margine. Descoperi aşa ce nu a mers bine şi ce poţi schimba, deci, foloseşte această perioadă de retrogradare pentru a te privi detaşat ca şi cum nici n-ai fi tu, într-o oglindă care te prezintă pe tine pentru vedea şi ce nu-ţi place la tine şi poţi - şi vrei - să schimbi.

Între 6 iunie - 5 iulie, au numai motive de bucurie, cât timp VENUS trece prin Taur şi îţi încarcă bateriile cu tot ce consideri tu că e mai important în viaţă. Îţi aduce iubire, linişte, noroc, fericire, frumuseţe! Ce mai, îţi face viaţa mai frumoasă, deci poţi planifica pentru acel interval orice eveniment care ţi-ar face inima să zâmbească din orice plan al vieţii. Mai ales iubire!

Te simţi bine în pielea ta, eşti mai energic, mai dornic de muncă, ai spor în orice activitate care cere de la tine implicare fizică, mai ales pe perioada trecerii lui MARTE prin zodia ta, între 10 martie - 21 aprilie. El te trimite serios la muncă, deci imaginează-ţi viaţa ta din acel interval ca un ogor nou ce se cere plivit, arat, semănat, udat, lucrat, pentru a culege, cândva, curând, viitoarea recoltă de succes. Apucă-te serios de tot ce vrei să faci anul acesta, pentru că e o perioadă bună pentru orice iniţiativă în beneficiul tău, dar nu uita de un lucru: e de muncă, nu glumă!

Totuşi, pe parcursul anului, acelaşi MARTE trece şi prin câteva zone ale zodiacului care te irită la maximum, şi asta ar fi 20 iulie - 5 septembrie şi mai apoi, chiar finalul de an, după 9 decembrie, ca atare te poţi aştepta la o senzaţie de agitaţie, de stres, de supra-solicitare mai mare ca oricând, iar un amator de linişte şi securitate, aşa ca tine, nu prea iubeşte provocările şi şuturile date de Marte. Dar, ce să-i faci, le accepţi şi pe ele, pentru că oricum nu scapi de ele în niciun an. Nimeni nu scapă!

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa VI. De exemplu, el poate fi direct responsabil de cele mai interesante noutăţi la serviciu, de găsirea unui nou sau mai bun loc de muncă, el te poate ajuta să te apleci cu mai multă bucurie spre meseria ta, el te susţine în a-ţi duce la îndeplinire obligaţiile, sarcinile cotidiene, responsabilităţile asumate, atât la serviciu, cât şi pe orice alte planuri ale vieţii, el te susţine în a-ţi vedea serios de munca de zi cu zi, chiar dacă aceasta conţine şi rutină sau monotonie, el te susţine în a-ţi schimba, în mod optim, obiceiurile alimentare, regimul de viaţă, organizarea vieţii, el se ocupă, în sens pozitiv, de starea de sănătate, deci n-ar fi rău să mergi mai des pe la medic, nu pentru că ai fi bolnav, ci pentru că acum se pot echilibra mult mai uşor orice dezechilibre prin organism. Dacă meseria ta e direct legată de serviciul public, de comerţ, de îngrijirea populaţiei, de sănătate, de plante şi animale de companie, de activităţi legate de analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, informatica, producţie, industrie, medicină, servicii în slujba altora, eşti avantajat, deci apleacă-te mai serios asupra lor.

Finalul de an nu e tocmai uşor, de vreme ce unele planete se află în poziţii generatoare de provocări pentru tine. De exemplu, după 10 octombrie, când JUPITER va intra în zodia diametral opusă, în Scorpion, lucru nu tocmai rău, la urma urmei, pentru că de acolo te ajută mai ales în plan sentimental şi conjugal - dar totuşi de acolo (urmând să-şi continue rolul şi în 2018) te va pune intens la încercare, cerând mai mult de la tine. Nu ai parte de o opoziţie jupiteriană în fiecare an, dimpotrivă, doar o dată la 12 ani, deci se poate spune că de prin 2005 nu ai mai fost atât de agitat, stresat, solicitat de Jupiter. Ce-i drept, acum sunt direct afectaţi Taurii de început de zodie (restul vin la rând în 2018), dar ceva se resimte încă de pe acum. Partea bună e că, după 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa VII, şi anume şanse mai mari şi mai bune de CĂSĂTORIE, dar şi posibile evenimente marcante în cuplu şi relaţia cu partenerul de viaţă, inclusiv divorţuri sau rupturi, dacă ele sunt ultima şi cea mai bună soluţie, un interes sporit acordat parteneriatelor de orice formă (profesionale, de afaceri, colaborări, asocieri, uniuni), o preocupare mai mare pentru contactul cu lumea, accent pus pe reciprocitate, cooperare, schimb, complementaritate, şanse de noi contracte, înţelegeri, pacturi, tratate, posibile procese în instanţă pentru a restabili dreptatea, o atracţie mai mare spre distracţii, petreceri, nunţi, viaţă mondenă, artă, muzică, pe imaginea creată în ochii celorlalţi, dar şi o posibilă confruntare directă cu inamicii, adversarii sau concurenţii. Vrei să te căsătoreşti: acum e momentul!

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - nu e tocmai cel mai bun prieten, el se află într-o zonă uşor nefastă, cu impact emoţional major, cu conotaţii karmice, deci nu te relaxa încă! Oricum eşti obişnuit cu atmosfera creată de Saturn prin casa VIII încă din anii anteriori: el s-a ocupat în modul cel mai serios de cele mai mari schimbări şi finaluri de drum, de depăşirea cu calm şi răbdare a celor mai complicate probleme, el ţi-a oferit probe de destin, incidente neprevăzute, dar care nu au fost altceva decât nişte lecţii de destin sau achitarea unor datorii karmice, prin care ai mai acumulat ceva experienţă şi te-ai mai maturizat un pic, el te ajută să descoperi aspecte misterioase sau taine ascunse din jurul tău sau din interiorul tău, pentru a le înţelege şi repara, el îţi inspiră o mai mare nevoie de refugiu şi retragere, de intimitate şi linişte, el te poate supune unor evenimente legate de procese în instanţă, moşteniri, testamente, el îţi amplifică acum interes pentru bani (sponsorizări, credite, fonduri, împrumuturi), el te ajută să-ţi drămuieşti bine şi cu cap resursele pentru a-ţi achita marile datorii financiare marcante, el te ajută să reclădeşti unele planuri uitate, eşuate sau abandonate, el îşi oferă posibilitatea unei profunde reconstrucţii a întregii vieţi, dar nu uita resursele primordiale pentru succes: răbdarea şi încrederea că se poate, acceptând ideea că din toate ai ceva important de învăţat, că eşti la o continuă şcoală a vieţii.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

URANUS în Berbec se află de ceva ani în casa XII, pe harta ta, ceea ce nu e tocmai un prieten, pentru că el poate fi vinovat de cele mai ciudate stări emoţionale ale tale, de mari capricii, toane şi schimbările de dispoziţie, de crizele tale de personalitate greu de înţeles de unii - ba chiar şi de tine - de marile surprize ale vieţii tale, pe care ţi-e şi frică să le recunoşti sau accepţi, deci să nu te mire că multă lume spune despre tine că te porţi ciudat, că nu te înţelege, că parcă ai ascunde ceva. Mai dificil e că această poziţie a lui Uranus e ca un bolid care merge cu frâna trasă, pentru că ţii mereu sub control - sub cenzură - o energie pe care n-o laşi să se dezlănţuie ca nu cumva să şochezi, să greşeşti, să te pui într-o lumină defavorabilă, dar energia lui Uranus în Berbec e un potenţial de care nu te foloseşti sau o resursă pe care o ţii ascunsă doar din teama de schimbare. Nu micşora ritmul, nu abandona, nu te teme de nimic, ci pregăteşte terenul, în umbră, pentru că nu mai e mult până la marea revoluţie personală!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, ceea ce pe tine te ajută de minune, pentru că, în fond, e tot într-o zodie de pământ, ca şi a ta. De acolo, din Fecioară, va aduce o preocupare sporită şi o atenţie mai mare asupra domeniilor guvernate de casa V: IUBIRE (relaţii sentimentale, idile, romantism, flirturi, aventuri), PASIUNE, COPII (legătura cu copiii, rolul de părinte, relaţia cu părinţii), CREATIVITATE (activităţi creative, talente artistice, teatru, artă), domeniile în care consumi cea mai mare energie, atracţia spre tot ce ţi-ar putea aduce succes, renume, recunoaştere, afirmare, renume, locul întâi, atracţia spre joacă, spectacol, educaţie, învăţământ, sport, hobby-uri, tot ce îţi aduce bucurie, veselie, divertisment.

Îndemnul acestei perioade: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieşte fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ţi pierde încrederea şi optimismul, joacă-te, iubeşte, zâmbeşte, străluceşte, mişcă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa IV: relaţia ta cu familia şi rudele, preocuparea ta pentru tot ce înseamnă pentru tine acasă (locuinţă spaţiu locativ, casă, cămin, domiciliul, ţara de baştină, fundaţia unei case, mutare în casă nouă, proprietăţile tale imobiliare), scoţi de la naftalină amintiri din copilărie sau evenimente din trecut încă importante, relaţia ta cu propriile rădăcini şi obârşii, cu trecutul şi istoria, cu zona şi ţara natală relaţia ta cu maternitate, creşterea copiilor, concepţia (poate fi un moment bun să devii sau măcar să plănuieşti să devii părinte), nevoia de afecţiune, dragoste, romantism, preocuparea pentru ce mănânci şi ce bei, o mai mare nevoie de viaţă privată, de intimitate, de linişte interioară, necesitatea de a pune capăt unor etape din viaţa ta şi a trece mai departe.

Îndemnul acestei perioade: deschide-ţi sufletul ,iubeşte, dăruieşte, aşează-te la casa ta, fă un copil, apropie-te mai mult de mama, dedică-te familiei, prinde rădăcini, redecorează-ţi casa, adu-ţi aminte de trecut, aruncă o privire înapoi să vezi de unde vii, apleacă-te asupra lucrurilor de odinioară, descoperă-ţi latura sensibilă, romantică, nostalgică, întoarce-te în timp, întoarce-te acasă, creează-ţi un loc al tău, intim, în care să te refugiezi la nevoie ia legătura cu originile tale, ocupă-te mai mult de sufletul tău şi de oamenii la care ţii.

Încă din 2016, Taurul - ca şi Scorpionul - este una din zodiile care trage o ghiulea de picior. Ea se numeşte Luna Neagră, care trece până pe 14 februarie, prin Scorpion, adică prin zodia diametral opusă. Un astfel de moment are loc o dată la 9 ani şi din cauza Lunii Negre, totul pare să evolueze mult mai greoi pentru tine. Luna Neagră trece prin zona cuplului şi a parteneriatelor, prin aceeaşi zonă unde, după 10 octombrie, va veni şi Jupiter, ca atare bucură-te că scapi de mica piază rea Luna Neagră destul de repede, pentru că Jupiter va repara, mai apoi, tot ceea ce eventual Luna Neagră a dat peste cap în 2016. Fii tranşant, aruncă la gunoi ce nu-ţi mai trebuie, nu te crampona de nimic, nici de relaţii care nu mai merg, nici de persoane care nu mai au nimic de oferit, şi fă curat în viaţa ta.

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIAi câteva zeci de brăţări acasă?

Intră AICI să vezi alte câteva... sute!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale