Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2018

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, între 19 ianuarie – 11 februarie, prin GEMENI, între 25 aprilie – 19 mai, si prin LEU, între 14 iunie – 10 iulie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult către iubire, către viata în doi, împărtăsind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maximă.

Marte are mult de lucru cu tine, anul acesta, pentru că alege să retrogradeze taman în zodia ta, astfel încât va traversa Vărsătorul de două ori: între 17 mai – 13 august si, din nou, între  12 septembrie – 16 noiembrie. Tu si Capricornul sunteti cei insistent sustinuti si provocati de Marte, voi sunteti zodiile care au acum nevoie de un impuls, de un sut pentru a schimba ceva în viata voastră, de a da startul unor actiuni noi sau de a mai primi o sansă de a repara ceva ce n-a mers bine prima oară. Profită de această repetată energie martiană, pentru a face un pas în fată so a atrage mai mult atentia asupra ta, chiar cu un dram de egoism, pentru a nu mai lăsa doar pe altii să se remarce. Acum e vremea ta!

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION până pe 8 noiembrie si, încă de anul trecut îti pune în bagaj toate resursele de energie pentru a reusi în carieră. Te îndeamnă să fii mai bătăios, mai curajos, mai combativ, că nimic nu te poate opri dacă-ti propui, oricît de sus ar fi tinta pe care vrei s-o atingi. Îl mai ai si pe Marte aliat la începtul anului, ca atare momentul e optim pentru a face un pas cu tupeu în fată si a arăta că stii ce spui, stii ce faci si că tu esti cel mai bun! Dar Saturn si gasca lui de însotitori din Capricorn te fac uneori să te îndoiesti de tine, să mai aluneci spre depresie si să bati în retragere, în loc să primesti fantastica ambitie jupiterianpă ca s-o transformi în succes de răsunet. Ce-i drept, e nevoie de luptă acerbă pentru a te remarca si a obtine victoria, căci e bătaie mare pentru ea, trebuie să-i dai pe altii la o parte, chiar si fără scrupule, călcând peste altii! Dacă esti genul cuminte si timid, e greu de crezut că vei reusi să lasi agresivitatea lui Marte si a lui Jupiter în Scorpion să te domine, dar dacă ti-a ajuns cutitul la os si e cam singura ta sansă la succes, o vei face si pe asta! Ai, deci, curaj să-ti propui scopuri mari, chiar de la începutul anului, tinteste sus, visează departe, planifică totul cu grijă căci ai  mari sanse ca ceea ce visezi să atingi să devinp realitate. Nu zice nimeni că e usor si că ti se oferă pe tavă, e nevoie de un consum imens de energie si de vointă, dar le ai pe toate la purtător anul acesta. Singurul tău inamic e frica: frica de critici, frica de a nu fi lăsat singur în miezul furtunii, frica de abandon, frica de competitie neloială, frica de atacuri nedrepte, teama că nu vei fi apreciat si respectat s.a.m.d. Lasă-le deoparte si trage totul pe turta ta, cu tupeu, pentru că si altii o fac ori de câte ori au ocazia. Mai lasă altruismul tău amabil deoparte, si bate-te mai mult cu pumnu-n piept, nu te tot sacrifica pentru altii. Acum e sansa ta să te asezi pe tine în prim plan si să culegi recolta. Chiar si recolta plantată de altul... căci asa e viata, uneori nedreaptă!

JUPITER trece în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie si încheie lupta ta cu marile provocări ale vietii cu nedreptatea, cu minciuna, cu necinstea, chiar si cu propiile tale fapte reprobabile. Esti mult mai preocupat să faci totul corect, ca la carte, si vei încerca să îndrepti situatia cât mai bine. Dacă e ceva de reparat, o vei face, dacă trebuie să-ti recunosti vina, o vei face, ca atare se face lumină si iese la iveală adevărul, cel care te va ajuta să te eliberezi de poverile sufletului. Viitorul ti se deschdie dintr-o perspectivă mai bună, mai luminoasă, mai ales că si zona Capricornului se va fi eliberat spre final de an, deci încearcă să te mai relaxezi si tu, să-ti recapeti buna dispozitie, să te bucuri iar de frumusetea vietii, fără a trata totul ca pe o povară, ca pe o îndatorire de om mare. Jupiter în Săgetător te redeschide spre lume, spre prieteni, spre distractie, spre visare, te ajută să te eliberezi de acele ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior si să vezi că viata nu e deloc asa de grea, cum ti s-a părut în prima parte a anului, că reîncep să se aseze toate pe un făgas mai bun si poti să te simti iar bine în propria ta lume, care e, dintr-o dată, mai largă si mai primitoare!

Încă de la final de 2017, SATURN a intrat în CAPRICORN si adună în jurul lui un ciorchine de planete, toate cu o reputatie cam nefastă. Nu înseamnă că trebuie să privesti aglomeratia de planete ca pe un mare motiv de frică – desi esti mai sensibil anul acesta - dar e o încercare, asa e, de care nu ai mai avut parte niciodată! Să nu te mire că esti mai singuratic ca oricând, că dispar din jurul tău oameni care înainte contau sau de la care ai avut de învătat. Să nu te mrie că tot ce faci e să muncesti si să muncesti – important e că si câstigi de pe urma muncii tale. Să nu te mire că descoperi cât de mult te-ai schimbat, că din omul vesel si amuzant de până mai ieri, devii mai posac, mai rece, mai distant poate, deci e o schimbare de registru în viata ta cu conotatii emotionale. Îti cam lipseste cheful de viată si bucuria, de parcă apasă pe umerii tăi cele mai grele responsabilităti. Dacă tot se adună atâtea planete aici în Capricorn, e o invitatie la o reorganizare totală a vietii tale pe toate planurile, la o trecere în revistă a tuturor prioritătilor, a încercărilor din ultimii ani ca să vezi ce poti repara si, mai ales, ce poti învăta din ele. Psihicul si fizicul merg mână-n mână, deci o stare emotională negativă poate genera si tulburări ale organismului, dec si sănătatea lasă de dorit anul acesta, semn că trebuie să fii mai precaut, mai grijuliu, mai atent la tot ce reprezintă minte, trup si suflet. Poti descoperi si situatii neplăcute, si bârfe răutăcioase, si critici, si denigrări, si atacuri din umbră, poti afla că oameni pe care i-ai considerat demni de încredere, erau de fapt inamici. Poti scoate de la naflatlină secrete sau lucruri bine ascunse ce trebuie acum reparate, revaluate sau valorificate, deci e o incursiune în adâncurile mintii si psihicului tpău, de unde pot iesi tot felul de surprize. Deschizi o cutie a Pandorei, dar ai grijă la ce iese din ea!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

URANUS, guvernatorul tău, se mută în TAUR între 16 mai - 7 noiembrie, ca pe 7 noiembrie să facă un pas înapoi în zodia pe care o influentează deja din 2011 încoace – în Berbec - de parcă a rpămas ceva nerezolvat, o restantă, un capitol neterminat, un examen pe care nu l-ai luat prima oară, o idee de scos la lumină prin noianul de informatii aflate pe parcurs. Cum e o zonă a relatiilor si a informatiilor, pesemne că acest ocol înapoi e o recapitulare finală a achizitiilor tale in acest plan, înainte ca Uranus să părăsească definitiv Berbecul în 2019, dar până una - alta te întorci un pic la scoala pe care ai urmat-o în ultimii 7 ani ca să-ti aduci aminte tot ce ai învătat, ce oameni ai cunoscut, ce locuri ai descoperit... E un bilant binevenit, o reîmprospătare a memoriei, în caz că ai uitat câte ceva din darurile primite, dar si un fel de upgradare, de actualizare, pentru că unele lucruri învătate acum 7 ani poate nici nu mai sunt valabile, s-au demodat, s-au perimat, si scurta intrare în Taur e o reevaluare a tot ce ai acumulat din 2011 încoace. Vezi ce e util din toate cele acumulate în ultimii 7 ani, faci o analiză la rece si păstrezi din lectiile vietii doar ceea ce poate fi folosit din 2019 încoplo, doar ceea ce s-a fundamentat solid în viata ta, doar ceea ce între timp a prins rădăcini si merită dus mai departe: date, expriente, relatii, cunostinte, informatii. Valorile inutile merită abandonate, ca un balast care nu te lasă să te înalti, deci fă o selectie atentă, punând în balantă ceea ce e util si valoros, în beneficiul tău de acum înainte.

NEPTUN ÎN PESTI este un sustinător bun pentru tine, mai ales că primeste si un ajutor extraordinar de la Jupiter, care te fac să ai mai multă încredere în valoarea ta, îti amplifică stima de sine, deci, dacă vei sti să te apreciezi mai mult pe tine, dacă vei avea mai mare încredere în calitătile tale, si ceilalti vor sti să te priovească altfel si să te trateze cum meriti. Ai curaj să visezi, să astepti lucruri mari de la viată si de la tine, nu mai sta cuminte în anonimat, în banca ta, ci învată să te si lauzi un pic, să te bati cu pumnul în piept, să atragi atentia asupra ta, pentru că acum multă lume te va remarca într-o altă lumină.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, si Marte, si Luna Neagră la un moment dat. Desi conjunctia dintre Pluto si Luna Neagră nu e unicat - a mai avut loc si în 2009 – ea poate genera o stare emotională mai fragilă, mai proastă, o senzatie ciudată de pesimism, de singurătate, de abandon, care de obicei nu te reprezintă, pentru că aglomeratia de planete de acolo din Capricorn, desi concentrează toată energia spre tine, spre eul tău interior, te cam rupe de lume, de societate, de ceea ce iubesti tu cel mai mult: de lumea largă. Singurătatea poate deveni majoră anul acesta, dar numai de tine depinde cum o valorifici, pentru că ea poate fi un mare inamic, generând temeri, gândire negativă, fugă si distantare, sau un mare aliat, ajutându-te să te privesti pe tine însuti în profunzime, să te descoperi, să te întelegi asa cum esti, să faci ordine in străfundurile fiintei tale cu un ochi mult mai critic si mai riguros, dând afară ceea ce nu-ti mai este util.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRĂ intră în VĂRSĂTOR după 5 august, ceea ce, te vizează direct, pentru că Lilith nu a mai trecut prin zodia ta de prin 2009-2010. Nu te bucuri prea tare de vizita lui, pentru că nu e cea mai plăcută sursă de energie, dar tocmai pentru că stii că se apropie un nor de furtună peste cerul tău, trebuie să privesti mult mai atent problemele care se ivesc în calea ta. Luna Neagră deja crease o atmosferă mai neplăcută încă dinainte de a intra în zodia ta, atunci când a făcut aliante cu celelalte planete din Capricorn, amplificând fricile si dubiile în adâncul inimii tale, iar sosirea lui în Vărsător e ca un punct culminant al unui război psihologic în care parcă nimic nu-ti mai place. Nu te mai bucuri de viată asa ca altădată, te-ai retras, te-ai posomorât, dar ai răbdare: atmosfera aceasta trece si dua aceea vei sti să tratezi riscurile mai atent, fără a te mai aventura în directii utopice. Energiile Capricornului te ajută să tii sub control idealismul visător, ăncât vei simti mereu ceva care te tine în frâu, dar te si te ocroteste. E prudenta si disciplina, pe care de obicei nu te bazezi, dar de data aceasta înveti si această lectie.

Până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se află în LEU, ceea ce atrage mai mult atentia asupra modului în care cooperezi cu ceilalti, mai ales cu partenerul de viată. E vremea în care trebuie să ai din nou încredere în puterea cifrei doi, să reaprinzi flacăra iubirii în cuplu, să pui mai mult în lumină lucrurile frumoase ale căsniciei, să lupti cu tendintele fiecăruia dintre voi de a o face pe seful, să dăruiesti cu generozitate tot ce are inima ta mai bun. Este un moment în care căsătoria este privită dintr-o altă perspectivă, apreciind-o mai mult, fără să-ti mai fie teamă de ea, ca si cum ti-ar limita libertatea pe care o iubesti atât de mult. Cine n-a făcut pasul înainte, poate lua acum decizia de a se căsători, tocmai pentru că iubriea si căsătoria se completează perfect anul acesta. Acum e momentul în care o poveste de iubire duce mai usor la altar, decât în alti ani, tocmai pentru că iubesti altfel si simsti si iubirea celuilalt. Nu mai vrei să stai pe gânduri si, cumva împins de la spate de frica de singurătate sau de... bătrânete, din cauza marii concentrări de forte astrale din Capricorn, cu atât mai tare te vei grăbi la căsătorie. Da, chiat si de teama de a nu rămâne singur la bătrânete sau de teama de a nu pierde ceea ce ai deja, merită să te grăbesti la cununie, pentru că poti avea acum siguranta si garantia că ai alături de tine pe omul sortit, trimis în viata ta anume pentru a da un sens existentei tale. Dacă erai omul care-si căuta doar jumătatea predesiantă, aia cum sansa de a-l privi pe cel din fata ta ca la cel dat în dar de destin pentru totdeauna.

Îndemnul perioadei: asociază-te, apropie-te de ceilalti, apleacă-te asupra partenerului, învată lectia vietii în doi, caută-ti jumătatea, căsătoreste-te, acceptă diversitatea umană, întelege că viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubete, oferă!

PIETRELE NOROCOASE pentru VARSATOR in 2018: CARNEOL, HELIOTROP, CUART ROZ, CUART.Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale