Boluri si farfurii decorative din lemn natur pe KADORIS.RO - Cadouri, cu drag...

   
   
Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 
KADORIS.RO

LASER ALL - Un dar special

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul lunii

ACVARIA.EU

HOROSCOPUL INGERILOR
si CRISTALELOR
In LUNA MAI
by ACVARIA

 

 

Citeste si AFIRMATIA SAPTAMANII pentru mesajele ingerilor de saptamana aceasta

 

 

BERBEC: Fluxul de energii universale se concentrează asupra ta în cantităţi uriaşe şi-i vei resimţi beneficiile chiar în inima ta. Noi, îngerii, transmitem către tine iubirea cea mai pură prin intermediul luminii, deci priveşte orice sursă de lumină din jurul tău ca pe sursa mesajelor noastre, o lumânare, o rază de soare, o scânteiere reflectată într-un geam, da, sunt semnalele noastre! Dar, ştii ce, mai bine închide ochii fizici şi percepe lumina cu al treilea ochi. Foloseşte-te de un cristal de AMETIST pentru a amplifica  puterea intenţiei şi forţa vindecării pe toate planurile existenţei, şi noi te vom ajuta. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL METATRON, cheamă-l aproape!

TAUR: Noi îngerii  îţi transmitem că nu are rost să-ţi faci griji pentru cei dragi. Ajunge doar să ne ceri ajutorul şi să ne încredinţezi noua ceea ce te preocupă. Suntem aici pentru ca tu să te simţi la adăpost, deci alungă furtuna din suflet pentru a lăsa loc fericirii şi liniştii. Lasă totul în grija noastră, n-are rost să-ţi bai capul, deci cheamă-ne alături de tine ori de câte ori doreşti. Ajută-te de energia binefăcătoare a unui cristal de CRISOPRAZ care ne va aduce mult mai repede de tine. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL ZAFKIEL, deci, când eşti singur, vorbeşte cu el.

GEMENI: aşează-te confortabil în locul  tău preferat şi dăruieşte-ţi câteva momente de visare. E clipa ta de meditaţie în care mintea ta e conectată direct cu cerurile iar sufletul tău se întoarce acasă, iar când eşti acasă totul este cald şi bine. De acolo vine vindecarea, de acolo vine relaxarea, deci foloseşte meditaţia ca pe doza ta de fericire. Vezi ce asemănare e între cuvântul meditaţie şi medicaţie? Foloseşte-te de acest tratament divin ori de câte ori ne ceri prezenţa şi ajutorul, iar noi vom fi acolo. Ţine un cristal de CARNEOL lângă inimă pentru a ne auzi mai uşor îndrumările. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL ZADKIEL, ce te va ajuta să te eliberezi de blocaje.

RAC: Ştim că tu ai o relaţie specială cu trecutul, dar vine un moment când e bine să-l laşi să se ducă, să se scurgă în urma ta fără a-l căra după tine. Lăsându-l să se scurgă precum apa printre pietre, renunţi la frici, dai voie uitării să se aştearnă, fără să tot treci în revistă ceea ce te doare. Priveşte-ţi trecutul ca pe un film din care ai învăţat destule, dar care s-a încheiat. Lasă cuvintele care te tot duc cu gândul la fostele probleme, la fostele traume, şi concentrează-te numai asupra lucrurilor frumoase din prezent şi care urmează să vină. Poartă la mâna stângă un cristal de PIATRA LUNII pentru a te vindeca de amintiri şi regrete. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL RAZIEL, care te ajută să abandonezi amintirile inutile.

LEU: Lasă optimismul să te lumineze, pentru că totul începe cu o atitudine veselă. Lasă zâmbetul, râsul, buna dispoziţie să te conducă în toate, căci umorul îţi face inima să tresalte. Ai să vezi ce bine se aşează toate când îţi aduci aminte să râzi cu tot sufletul. Fii sigur că noi suntem cei care îţi oferim cele mai amuzante situaţii, sau îţi trimitem în cale oameni care spun glume bune, care te fac să zâmbeşti cu adevărat. Adu-ţi aminte de noi când ai parte de orice lucru caraghios, de la noi vine! Poartă un cristal de AMAZONIT pentru a ne arăta când ne ceri prezenţa şi vom fi acolo să-ţi ridicăm moralul. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL HANIEL, ce-şi lasă aripa caldă peste tine.

FECIOARA: De ce tot spui să nu eşti perfect, că nu ai una, că nu ştii alta? În ochii noştri eşti perfect aşa cum eşti, deci a te critica întruna n-are nici un rost. Priveşte-te prin ochii noştri şi ai să vezi ce bun eşti, ce frumos eşti, ce plin de daruri eşti, ca atare ai încredere în tine la fel cum avem şi noi! A te învinui ar însemna să critici creaţia divină, or tu eşti o picătură din ceea ce Dumnezeu a făcut pe pământ. Iubeşte-te, şi respectă-te, meriţi. Când nu ai stima de sine la cotele pe care le doreşti, cere-ne ajutorul. Noi, îngerii, vom şti că ai nevoie de noi ori de câte ori vei ţine în mână un cristal de MALAHIT, care te va învăţa să te placi aşa cum eşti. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e însăşi FECIOARA MARIA, deci cheam-o cu încredere şi priveşte-o în orice floare care-ţi apare în cale.

BALANŢA: Orice om care îţi iese în cale vine cu un buchet imens de daruri din care te-ai putea înfrupta. Fii deschis la orice relaţie care ţi se oferă pentru că ai ceva de primit din fiecare. Lasă prejudecăţile, nu te mai gândi nici la alţi oameni care au tot trecut prin viaţa ta, nici la ce au lăsat unii sau alţii în viaţa ta, ca atare valorifică prieteniile, parteneriatele, colaborările, iubirile, dialogul, discuţiile, contactele de orice fel, de fapt tot ce te pune în legătură cu alţii. Nici nu ştii ce are fiecare nouă relaţie să schimbe în tine, deci binecuvântează fiecare om care îţi iese în cale cu un rol. Mic sau mare, nu e deloc întâmplător. Poartă un CUARŢ ROZ la gât pentru a atrage în calea ta doar oamenii cei mai adecvaţi pentru planurile tale. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL GABRIEL, care îţi poate da cele mai potrivite cuvinte pentru a te apropia de oricine.

SCORPION: De ce complici lucrurile atât de mult? De ce le împopoţonezi fără să merite? De ce încarci ceva simplu cu detalii inutile când adevărata frumuseţe stă în lucrurile simple. Nici nu are rost să te lupţi atâta pentru cine ştie ce dorinţă când ea e mai accesibilă decât crezi în cea mai firească formă. Nu-ţi crea strategii sofisticate pentru cine ştie ce vis, când ajunge doar să spui: da! Totul e atât de simplu:. şi iubirea, şi munca, şi omul care eşti, deci lasă simplitatea să te ghideze. Fă propoziţii simple, fă lucruri banale. Bucură-te de normalitatea vieţii de zi cu zi. Poartă un simplu CUARŢ  lângă tine mereu - pentru că mai simplu de atât nu se poate – şi noi, îngerii, vom şti că ai nevoie de noi. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL JOFIEL, ce te va ajuta să nu te pierzi în detalii.

SĂGETĂTOR: De ce te simţi ciudat când lumea te laudă, îţi face complimente, îţi spune ce grozav eşti? Chiar eşti, deci lasă modestia deoparte şi simte-te bine cu tine însuţi. Aprecierea celor din jur e meritată, deci scaldă-te în lumina cuvintelor bune, pentru că ai norocul de a atrage spre tine doar binecuvântări şi laude sincere. Nu eşti cu nimic mai prejos de cei perfecţi, de cei iubiţi, de cei frumoşi, de cei aplaudaţi, ca atare descoperă măreţia celui care eşti. Învaţă să vorbeşti despre tine ca despre cel mai drag prieten, pentru că eşti minunat aşa cum eşti. Poartă un cristal de OCHI DE TIGRU pentru a te ajuta să radiezi, să-ţi descoperi unicitatea şi frumuseţea, să te bucuri mai mult de cel care eşti, şi noi vom şti atunci că ai găsit divinul din tine. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL RAFAEL, ce-ţi va vindeca temerile.

CAPRICORN: Nu ştii ce-i iubirea adevărată? Imaginează-ţi că noi, îngerii, suntem lângă tine şi te îmbrăcăm într-o haină caldă de iubire pură. Chiar şi acum, când citeşti aceste rânduri, de fapt citeşti cuvintele noastre pline de iubire. Scrie-ţi-le pe inimă cu litere de aur, aprinde lumina din fiecare cuvânt de apreciere care vine spre tine.  Ascultă în jur: o vorbă auzită pe stradă, un cântec la radio, un cuvânt scris pe o carte. Da, sunt mesaje de la noi, care îţi arată cât de mult meriţi iubire. Tu doar primeşte-o. Ori de câte ori te vei simţi bine, e semn că noi tocmai te-am îmbrăţişat. Ţine în palmă un cristal de FLUORIT când ai nevoie e un semn de la noi, şi va veni imediat. Ghidul tău spiritual de luna aceasta e ARHANGHELUL ZAFAREL, ce va aduce linişte în suflet.

VĂRSĂTOR: Nu te mai lupta cu morile  de vânt sau cu valurile prea mari în furtună. Uneori, e mai bine să fii o pană dusă de vânt sau o coajă de nucă dusă de valuri, deci fii uşor şi lasă-te dus. Nu contează unde duce vântul sau valul, ci important e să ajungi acolo unde e mai bine pentru tine. Lupta ta are la baza frica, deci lasă aceste temeri deoparte şi lasă-ne pe noi, îngerii, să te ghidăm. Dacă te încăpăţânezi să urmezi cursul cu orice preţ, noi nu ne vom împotrivi, respectăm liberul tău arbitru, dar ce-ar fi să ai încredere în noi şi să ne laşi să conducem corabia aceasta? Nu-ţi face griji, ştim ce facem, iar ceea ce te aşteaptă la capăt e cel mai potrivit lucru pentru tine. O piatră de LAPIS LAZULI purtată permanent în buzunar te va ghida şi ea, odată cu noi, acolo unde ţi-e mai bine, chiar dacă nu e obligatoriu ceea ce ai vrut la plecare. Ghizii tăi spirituali de luna aceasta sunt ARHANGHELII METATRON, SANDALFON, URIEL, RAFAEL, GABRIEL ŞI MIHAIL, cheamă-i permanent alături.

PEŞTI: Ştim, pentru tine a te sacrifica pentru alţii e sensul vieţii tale, dar uneori e bine să te întorci la tine. Prea mult te dedici altora, prea faci totul doar pentru binele altora, dar acum trebuie să-ţi faci timp doar pentru tine. Nimeni nu va spune despre tine că eşti egoist sau egocentrist, nici că i-ai uitat, căci a te vedea mai întâi pe tine e un semn de iubire pentru cel care eşti. E vremea să primeşti tu de la alţii, să-ţi dăruieşti ţie ce-i bun, deci deschide braţele şi doar primeşte, atât. În primul rând vei primi de la noi, îngerii, ceea ce meriţi şi nu ştii să ceri, ca atare învaţă să mai şi ceri, nu doar să dai întruna. Poartă cu tine un cristal de ACVAMARIN pentru a te regăsi pe tine însuţi în iureşul în care trăieşti. Ghizii tăi spirituali de luna aceasta sunt chiar SFÂNTA TREIME, care îţi va lumina întotdeauna gândurile faţă de tine însuţi.

Fie-ţi îngerii aproape,
ACVARIAAstro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programări si detalii
AICI
 
www.acvaria.eu


WWW.ACVARIA.COM
BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale