Superbe tablouri din lemn natur pe KADORIS.RO - Cadouri, cu drag...

   
   
Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 
KADORIS.RO
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul zilei

ACVARIA.EU
www.acvaria.com

LUNA IN ZODII - ACUM

Influentele Lunii

Odata cu trecerea Lunii prin zodii, anumite activitati, meserii sau actiuni sunt favorizate.
In lista de mai jos, sunt indicate anumite intervalele din luna in curs in care Luna parcurge o anumita zodie si domeniul in care se resimte cel mai intens influenta lunara in intervalul specificat.
Incercati sa profitati de auspiciile bune transmite de traversarea unei anumite zodie de catre Luna pentru a beneficia din plin de energie pozitiva si noroc in planurile care va intereseaza.

ASTRO-SFATURILE LUNII: Iată câteva exemple pentru a profita de ajutorul Lunii in viata de zi cu zi: daca trebuie sa saditi plante in gradina, alegeti o zi in care luna se afla in crestere si trece prin Taur. Daca doriti sa participati la un examen, ar fi bine sa urmariti o zi in care Luna trece prin Fecioara sau Gemeni etc. Daca vreti sa atingeti succesul maxim intr-o activitate artistica - o premiera teatrala, de exemplu - alegeti o zi in care Luna trece prin Leu. Pentru a pleca intr-o calatorie peste hotare, alegeti o zi in care Luna trece prin Sagetator. Pentru o vizita la medic alegeti o zi in care Luna trece prin Fecioara sau Balanta. Pentru a programa o nastere, alegeti o zi in care Luna traverseaza Racul s.a.m.d.

- Date valabile pentru luna MARTIE 2018 -

Intre 17.03 ora 20:56 PM - 20.03 ora 03:05 AM

LUNA TRECE PRIN BERBEC - FII ACTIV!
Azi este o zi buna pentru: sport, competitii, inceputuri de orice fel, initiative, idei noi, acte de curaj si eroism, cuceriri, pionierat, actiuni cu factor de risc, care cer indrazneala, curaj, tupeu, energie, ardoare, impuls, noutate, elan, dinamism, miscare, victorie (a iesi primul), pentru sedinte la cosmetica si coafor, pentru activitati de conducere, pentru sofat, curse de masini, actiuni ce impun consum de energie, tras cu arma, lupta, bataie, meciuri, actiuni in legatura cu motoare si masini, pentru constructii, actiuni in relatie cu politia si autoritatea.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: sportivi, coafori, cosmeticiene, politisti, mecanici auto, constructori, militari, pompieri, superiori, sefi.
Imbracati-va in rosu, purpuriu, portocaliu intens!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de RUBIN. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 20.03 ora 03:06 AM - 22.03 ora 07:28 AM

LUNA TRECE PRIN TAUR - FII CALM!  
Azi este o zi buna pentru: dragoste, intalniri romantice, sex, tandrete, pentru a merge la restaurant, la petreceri, pentru a face mancare, pentru a petrece timpul in bucatarie, pentru a incerca retete culinare, pentru a da o masa, pentru a merge in parc, la plimbare, pentru activitati in legatura cu arta, banii, finantele, pentru a merge la banca, pentru gradinarit, pentru a merge la dentist, pentru a va ocupa de decoratiuni si arta, pentru a merge la un concert, pentru a canta, pentru a deschide un cont bancar, pentru a incepe sa faceti economii, pentru a concepe un copil, pentru a cultiva pamantul (agricultura, horticultura), pentru a va ocupa de flori, gradina, ogor.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: bancheri, casieri, bucatari, medici ORL, stomatologi, artisti, agenti imobiliari, gradinari, tarani.
Imbracati-va in roz si verde.
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de RODOCROZIT. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 22.03 ora 07:29 AM - 24.03 ora 10:51 AM

LUNA TRECE PRIN GEMENI - FII ATENT!
Azi este o zi buna pentru: conferinte, conversatii, discutii, seminarii, examene, dezbateri, excursii, deplasari, calatorii cu masina sau bicicleta, partide de tenis, gimnastica, jogging, alergare, ciclism, scris, citit, vorbit, lectura, activitati comerciale, vanzari-cumparari-schimburi, desen, dactilografie, jurnalistica, lucru manual, activitate mentala intensa (memorare, studiu, cursuri), invatamant, activitate de secretariat, comunicare, mass-media, comunicatii, posta, telefonie, mesagerie, curierat, informare, transport, dexteritate manuala, relatii cu fratii, verii, colegii de scoala, vecinii.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: functionari publici, secretari, dactilografi, graficieni, jurnalisti, librari, soferi, vanzatori, scriitori, postasi, telefonisti, curieri, taximetristi, elevi, profesori, comercianti, afaceristi, crainici.
Imbracati-va in galben, vernil, violet!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de CALCIT GALBEN. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 24.03 ora 10:52 AM - 26.03 ora 14:43 PM

LUNA TRECE PRIN RAC - FII BUN!
Azi este o zi buna pentru: relatii cu familia, cu copiii, cu mama, pentru activitati legate de ereditate, trecut, nume, trecut familial (arbore genealogic), relatia cu locurile de bastina, cu tara, cu zona in care v-ati nascut, activitati legate de alimentatie si bautura (mers la restaurant, la bar, gatit etc), pentru navigatie si transport pe apa, activitati comerciale, joaca, activitati legate de copii, relatia cu gradinite si crese, activitati ce necesita concentrare noaptea (rezistat pana tarziu, veghe, paza de noapte etc), activitati imobiliare sau legate de locuinta si domiciliu, decoratiuni interioare, pentru conceperea unui copil, pentru alte activitati legate de maternitate (control la medic), pentru odihna, poezie, dragoste si romantism.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: primari, notari, educatori, invatatori, paznici de noapte, decoratori, agenti imobiliari, marinari, vanzatori.
Imbracati-va in argintiu si alb!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de FLUORIT. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 27.02 ora 06:41 AM - 01.03 ora 07:56 AM si intre 26.03 ora 14:44 PM - 28.03 ora 17:29 PM

LUNA TRECE PRIN LEU - FII PUTERNIC!
Azi este o zi buna pentru:  invatamant, educatie (de exemplu sedinta cu parintii, mers la scoala si vorbit cu profesorii copilului), activitati in legatura cu copiii, divertisment, sport, relatii directe cu ambasade, teatre, case de moda, cabinete de cardiologie, magazine de lux (bijuterii), magazine de optica, muzee. O zi buna sa plecati in vacanta, sa sarbatoriti un succes, pentru intalniri romantice cu persoana iubita, pentru a va remarca, afirma, evidentia, pentru a va pune in valoare calitatile de lider, pentru a inspira incredere, siguranta, pentru a lua decizii ferme, pentru a va demonstra loialitatea si fidelitatea, pentru a lasa impresie foarte buna cuiva, pentru orice activitate creativa, pentru activitati in care trebuie sa iesiti primul (competitii, concursuri, interviuri).
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: superiorii, sefii, profesorii, autoritatile, experti in diverse domenii, vedete, celebritati, persoane faimoase, actori, sportivi, creatori de moda.
Imbracati-va in portocaliu si auriu!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de OCHI DE TIGRU. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 01.03 ora 07:57 AM - 03.03 ora 10:19 AM si intre 28.03 ora 17:30 PM - 30.03 ora 20:50 PM

LUNA TRECE PRIN FECIOARA - FII ORDONAT!
Azi este o zi buna pentru:  activitati de productie, de arhivare, de organizare, de ordonare, de clasificare, de logica si atentie, de masurare, precizie si control, de analiza, sinteza, critica, de catalogare, de listare, contabilitate, pentru ingrijiire, igiena, alimentatie, curatenie, pentru a incepe un tratament medical, un regim alimentar, pentru activitati de rutina, repetitive, pentru o vizita la medic, pentru ingrijirea animalelor, pentru activitati practice si productive, pentru orice activitate fizica, pentru lucru cu unelte, calculator, ustensile, aparate, pentru a va asuma noi responsabiltati la serviciu, pentru munca de concentrare, memorare, decizie, ocrotire.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: bibliotecari, contabili, economisti, ceasornicari, tipografi, infirmieri, ingrijitori, mecanici, farmacisti, controlori, inspectori, comercianti, magazioneri, muncitori, veterinari, statisticieni, analisti, desenatori, medici, functionari.
Imbracati-va in gri, bej, crem, verde, galben!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de CUART FUMURIU. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 03.03 ora 10:20 AM - 05.03 ora 15:21 PM si intre 30.03 ora 20:51 PM - 02.04 ora 01:56 AM

AZI LUNA TRECE PRIN BALANTA - FII ALATURI!
Azi este o zi buna pentru: activitati legate de frumusete, infrumusetare, arta, divertisment, distractie, moda, mondenitati, dans, petreceri, receptii, aniversari, pentru impacari, echilibrari, reveniri la normal, pentru casatorie, asocieri, colaborari, intelegeri si semnare de contracte, pentru a face alegeri si a lua decizii bune, pentru activitati juridice (procese, depunere de acte la tribunal, pentru a da in judecata pe cineva, pentru a obtine un verdict favorabil in instanta, pentru a vi se face dreptate, pentru a cere ce vi se cuvine de drept, etc) pentru activitati din sfera diplomatiei, pentru a apela la un serviciu de consultanta, pentru a da si primi sfaturi, pentru a socializa, a iesi in lume, a cunoaste lume noua, pentru activitati de placere, pentru a merge la medic.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: artisti, gimnasti, acrobati, dansatori, balerini, avocati, judecatori, procurori, creatori de moda, fotomodele, manechine, pictori, stilisti, medici, muzicieni, asistenti sociali, diplomati, sefi de personal, organizatori de evenimente, arbitri, negociatori, consilieri.
Imbracati-va in roz si verde!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de MALAHIT. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 05.03 ora 15:22 PM - 08.03 ora 00:01 AM

LUNA TRECE PRIN SCORPION - FII AMBITIOS!
Azi este o zi buna pentru: activitati legate de investigare, detectie, descoperire, pentru schimbari radicale, pentru a incheia ceva cu scopul de a o lua de la capat, pentru activitati secrete, ascunse, oculte, pentru activitati legate de moarte, inmormantare, pentru meditatie, analiza, disecarea firului in patru, pentru a cauta semnificatiile cele mai profunde ale unei situatii, pentru a cauta adevarul, pentru activitati legate de sexualitate si erotism, pentru a va reformula directia, opiniile, planurile, pentru a obtine ceva cu orice pret, pentru a obtine bani de la altii (sponsorizare, finantare, credite), pentru contacte directe cu inamicii si rivalii, pentru a reconstrui ceva, pentru activitati legate de mosteniri, pentru activitati periculoase (cu factor mare de risc), pentru a va impune vointa asupra altora, pentru a va atinge marile scopuri.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: chirurgi, militari, sexologi, scafandri, speologi, cercetatori, farmacisti, investigatori, politisti, criminalisti, sefi de orice fel, sudori, psihanalisti, vrajitori.
Imbracati-va in rosu inchis, visiniu, grena, negru, nuante de maro si brun!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de GRANAT. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 08.03 ora 00:02 AM - 10.03 ora 11:50 AM

AZI LUNA TRECE PRIN SAGETATOR - FII OPTIMIST!
Azi este o zi buna pentru: calatorii, cuceriri, turism, contacte cu strainatatea, transport peste hotare, invatamant, examene la facultate, studii superioare, meditatie, contacte cu biserica, cu tatal, cu protectorii, ghizii spirituali, indrumatorii, liderii de opinie, pentru vanatoare, pentru contacte cu legea, activitati ce implica extindere, expansiune, crestere, marire, protectie, noroc, idealuri si teluri, distractie, umor, joaca, iesire in natura (drumetie, excursii, camping, vanatoare).
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: profesori universitari, agenti de turism, traducatori, translatori, avocati, judecatori, transportatori, conferentiari, teologi, preoti, ghizi de turism, vanatori, profesori de limbi straine.
Imbracati-va in nuante de albastru intens.
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de LAPIS LAZULI. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 10.03 ora 11:51 AM - 13.03 ora 00:43 AM

LUNA TRECE PRIN CAPRICORN - FII SOBRU!
Azi este o zi buna pentru: excursii pe munte, pentru actiuni lente, ce se construiesc in timp indelungat, pentru contacte cu profesorii, superiorii, batranii, liderii, patronii, cu persoanele pe care le admirati, actiuni ce necesita perseverenta, rabdare, tenacitate, asteptare, detasare, asumare de sarcini si responsabilitati, pentru odihna si reculegere, pentru actiuni ce implica metoda, organizare, prudenta, consiliere, activitati prin care acordati ingrijire pielii, parului si unghiilor, pentru izolare si actiuni in singuratate, pentru decizii importante in cariera.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: administratori, alpinisti, agricultori, anticari, padurari, ceasornicari, controlori, arhivari, gemologi, geologi, mineri, geronotologi, reumatologi, dermatologi, matematicieni, sculptori, academicieni, superiori, presedinti, directori.
Imbracati-va in negru si gri inchis!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de LABRADORIT. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 13.03 ora 00:44 AM - 15.03 ora 12:10 PM

LUNA TRECE PRIN VARSATOR - FII PRIETENOS!
Azi este o zi buna pentru: calatorii, intalniri de grup (asociatii, organizatii, fundatii, partide, cenacluri, cursuri, echipe), divertisment si activitati umoristice, intalniri cu prietenii, studiu, activitati pe cont propriu sau in beneficiul altora (nu cel personal), relatii internationale, planuri de viitor, activitati ce implica legaturi cu televiziunea, transmisiuni prin satelit, lucru pe computer sau internet, lucru cu aparate electrice si electronice, transmisiuni sau inregistrari video, transporturi (cu trenul si avionul), stiinta si tehnica, psihologie, astrologie, politica, adoptii, actiuni umanitare, pentru a merge la cinema sau pentru a urmari emisiuni la tv, pentru schimbari, pentru a va pune in valoare originalitatea, excentricitatea, extravaganta, dorinta de libertate.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: aviatori, chimisti, fizicieni, electronisti, electricieni, tehnicieni, informaticieni, farmacisti, fotografi, cameramani, asistenti sociali, educatori, cercetatori, experti marketing, depanatori, politicieni, astrologi, psihologi, radiologi, oameni de televiziune.
Imbracati-va in nuante de bleu, albastru, deschis, azuriu!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de TURCOAZ. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 15.03 ora 12:11 PM - 17.03 ora 20:55 PM

LUNA TRECE PRIN PESTI - FII PASNIC!
Azi este o zi buna pentru: activitati artistice (poezie, muzica, dans, film, pictura, arta fotografica), pentru activitati de natura spirituala (mergeti la biserica, va rugati), calatorii pe apa, activitati ce implica multa compasiune, sensibilitate, daruire, devotament fata de altii (mai ales fata de cei mai napastuiti), pentru somn, lene, odihna si relaxare, pentru introspectie, pentru a va dedica putin timp pentru propria persoana (intimitate, fuga de lume, singuratate), pentru activitati filantropice. Dar nu este o zi buna pentru a lua hotarari.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu:  asistenti medicali, laboranti, medici, psihiatri, terapeuti, fotografi, pescari, preoti, poeti, scafandri, pictori, artisti.
Imbracati-va in violet, indigo, albastru inchis, bleumarin!
Pentru a beneficia mai bine de influentele trecerii Lunii prin aceasta zodie, purtati un cristal de AMETIST. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI


WWW.ACVARIA.COM
BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale