Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris

Produse ACVARIA
Pietre semipretioase
si cristale naturale


Cate culori de cuart cunosti?


in noul KRISTALE.RO


Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri la TOATE rubricile pana la 31.03.2017.
ATENTIE: serviciile ASTRO-SMS au fost închise pe 1.04.2017
 
FAZELE LUNII IN APRILIE 2017
Azi Luna este în zodia...
28.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
28.03-11.04 Luna in crestere
11.04 LUNA PLINA
11-26.04 Luna in descrestere
26.04 Luna Noua
26.04-10.05 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN APRILIE 2017
20.04-20.05 - Suntem in zodia TAUR Info
31.03-20.04 Mercur in Taur
20.04-16.05 Mercur in Berbec
10.04-3.05 Mercur retrograd Info
3.02-3.04 si 28.04-6.06 Venus in Berbec
3-28.04 Venus in Pesti
4.03-14.04 Venus retrograd Info
10.03-21.04 Marte in Taur
21.04-4.06 Marte in Gemeni
Jupiter retrograd in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Pana pe 29.04 Nodul Nord in Fecioara Info
Dupa 29.04 Nodul Nord in Leu
Dupa 14.02 Lilith in Sagetator
Dupa 3.02 Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul zilei

www.acvaria.com

LUNA IN ZODII - ACUM

Influentele Lunii

Odata cu trecerea Lunii prin zodii, anumite activitati, meserii sau actiuni sunt favorizate.
In lista de mai jos, sunt indicate anumite intervalele din luna in curs in care Luna parcurge o anumita zodie si domeniul in care se resimte cel mai intens influenta lunara in intervalul specificat.
Incercati sa profitati de auspiciile bune transmite de traversarea unei anumite zodie de catre Luna pentru a beneficia din plin de energie pozitiva si noroc in planurile care va intereseaza.

ASTRO-SFATURILE LUNII: Iată câteva exemple pentru a profita de ajutorul Lunii in viata de zi cu zi: daca trebuie sa saditi plante in gradina, alegeti o zi in care luna se afla in crestere si trece prin Taur. Daca doriti sa participati la un examen, ar fi bine sa urmariti o zi in care Luna trece prin Fecioara sau Gemeni etc. Daca vreti sa atingeti succesul maxim intr-o activitate artistica - o premiera teatrala, de exemplu - alegeti o zi in care Luna trece prin Leu. Pentru a pleca intr-o calatorie peste hotare, alegeti o zi in care Luna trece prin Sagetator. Pentru o vizita la medic alegeti o zi in care Luna trece prin Fecioara sau Balanta. Pentru a programa o nastere, alegeti o zi in care Luna traverseaza Racul s.a.m.d.

- Date valabile pentru luna APRILIE 2017 -

Intre 24.04 ora 3:30 AM - 26.04 ora 4:50 AM

LUNA TRECE PRIN BERBEC - FII ACTIV!
Azi este o zi buna pentru: sport, competitii, inceputuri de orice fel, initiative, idei noi, acte de curaj si eroism, cuceriri, pionierat, actiuni cu factor de risc, care cer indrazneala, curaj, tupeu, energie, ardoare, impuls, noutate, elan, dinamism, miscare, victorie (a iesi primul), pentru sedinte la cosmetica si coafor, pentru activitati de conducere, pentru sofat, curse de masini, actiuni ce impun consum de energie, tras cu arma, lupta, bataie, meciuri, actiuni in legatura cu motoare si masini, pentru constructii, actiuni in relatie cu politia si autoritatea.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: sportivi, coafori, cosmeticiene, politisti, mecanici auto, constructori, militari, pompieri, superiori, sefi.
Imbracati-va in rosu, purpuriu, portocaliu intens! Purtati un cristal de GRANAT, alte cristale specifice zodiei sau un obiect care contine fier. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 26.04 ora 4:50 AM - 28.04 ora 4:45 AM

LUNA TRECE PRIN TAUR - FII CALM!  
Azi este o zi buna pentru: dragoste, intalniri romantice, sex, tandrete, pentru a merge la restaurant, la petreceri, pentru a face mancare, pentru a petrece timpul in bucatarie, pentru a incerca retete culinare, pentru a da o masa, pentru a merge in parc, la plimbare, pentru activitati in legatura cu arta, banii, finantele, pentru a merge la banca, pentru gradinarit, pentru a merge la dentist, pentru a va ocupa de decoratiuni si arta, pentru a merge la un concert, pentru a canta, pentru a deschide un cont bancar, pentru a incepe sa faceti economii, pentru a concepe un copil, pentru a cultiva pamantul (agricultura, horticultura), pentru a va ocupa de flori, gradina, ogor.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: bancheri, casieri, bucatari, medici ORL, stomatologi, artisti, agenti imobiliari, gradinari, tarani.
Imbracati-va in roz si verde. Purtati un cristal de PIATRA LUNII, alte cristale specifice zodiei  sau un obiect care contine cupru. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 31.03 ora 19:30 PM - 2.04 ora 21:30 PM si intre 28.04 ora 4:45 AM - 30.04 ora 4:45 AM

LUNA TRECE PRIN GEMENI - FII ATENT!
Azi este o zi buna pentru: conferinte, conversatii, discutii, seminarii, examene, dezbateri, excursii, deplasari, calatorii cu masina sau bicicleta, partide de tenis, gimnastica, jogging, alergare, ciclism, scris, citit, vorbit, lectura, activitati comerciale, vanzari-cumparari-schimburi, desen, dactilografie, jurnalistica, lucru manual, activitate mentala intensa (memorare, studiu, cursuri), invatamant, activitate de secretariat, comunicare, mass-media, comunicatii, posta, telefonie, mesagerie, curierat, informare, transport, dexteritate manuala, relatii cu fratii, verii, colegii de scoala, vecinii.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: functionari publici, secretari, dactilografi, graficieni, jurnalisti, librari, soferi, vanzatori, scriitori, postasi, telefonisti, curieri, taximetristi, elevi, profesori, comercianti, afaceristi, crainici.
Imbracati-va in galben, vernil, violet! Purtati un cristal de TURMALINA NEAGRA, alte cristale specifice zodiei. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 2.04 ora 15:00 PM - 5.04 ora 1:30 AM si intre 30.04 ora 4:45 AM - 2.05 ora 7:30 AM

LUNA TRECE PRIN RAC - FII BUN!
Azi este o zi buna pentru: relatii cu familia, cu copiii, cu mama, pentru activitati legate de ereditate, trecut, nume, trecut familial (arbore genealogic), relatia cu locurile de bastina, cu tara, cu zona in care v-ati nascut, activitati legate de alimentatie si bautura (mers la restaurant, la bar, gatit etc), pentru navigatie si transport pe apa, activitati comerciale, joaca, activitati legate de copii, relatia cu gradinite si crese, activitati ce necesita concentrare noaptea (rezistat pana tarziu, veghe, paza de noapte etc), activitati imobiliare sau legate de locuinta si domiciliu, decoratiuni interioare, pentru conceperea unui copil, pentru alte activitati legate de maternitate (control la medic), pentru odihna, poezie, dragoste si romantism.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: primari, notari, educatori, invatatori, paznici de noapte, decoratori, agenti imobiliari, marinari, vanzatori.
Imbracati-va in argintiu si alb! Purtati un cristal de OCHI DE TIGRU, alte cristale specifice zodiei sau un obiect care contine argint. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 5.04 ora 1:30 AM - 7.04 ora 7:30 AM

LUNA TRECE PRIN LEU - FII PUTERNIC!
Azi este o zi buna pentru:  invatamant, educatie (de exemplu sedinta cu parintii, mers la scoala si vorbit cu profesorii copilului), activitati in legatura cu copiii, divertisment, sport, relatii directe cu ambasade, teatre, case de moda, cabinete de cardiologie, magazine de lux (bijuterii), magazine de optica, muzee. O zi buna sa plecati in vacanta, sa sarbatoriti un succes, pentru intalniri romantice cu persoana iubita, pentru a va remarca, afirma, evidentia, pentru a va pune in valoare calitatile de lider, pentru a inspira incredere, siguranta, pentru a lua decizii ferme, pentru a va demonstra loialitatea si fidelitatea, pentru a lasa impresie foarte buna cuiva, pentru orice activitate creativa, pentru activitati in care trebuie sa iesiti primul (competitii, concursuri, interviuri).
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: superiorii, sefii, profesorii, autoritatile, experti in diverse domenii, vedete, celebritati, persoane faimoase, actori, sportivi, creatori de moda.
Imbracati-va in portocaliu si auriu! Purtati un cristal de AGAT DE MUSCHI, alte cristale specifice zodiei sau un obiect care contine aur.  CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 7.04 ora 7:30 AM - 9.04 ora 15:30 PM

LUNA TRECE PRIN FECIOARA - FII ORDONAT!
Azi este o zi buna pentru:  activitati de productie, de arhivare, de organizare, de ordonare, de clasificare, de logica si atentie, de masurare, precizie si control, de analiza, sinteza, critica, de catalogare, de listare, contabilitate, pentru ingrijiire, igiena, alimentatie, curatenie, pentru a incepe un tratament medical, un regim alimentar, pentru activitati de rutina, repetitive, pentru o vizita la medic, pentru ingrijirea animalelor, pentru activitati practice si productive, pentru orice activitate fizica, pentru lucru cu unelte, calculator, ustensile, aparate, pentru a va asuma noi responsabiltati la serviciu, pentru munca de concentrare, memorare, decizie, ocrotire.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: bibliotecari, contabili, economisti, ceasornicari, tipografi, infirmieri, ingrijitori, mecanici, farmacisti, controlori, inspectori, comercianti, magazioneri, muncitori, veterinari, statisticieni, analisti, desenatori, medici, functionari.
Imbracati-va in gri, bej, crem, verde, galben! Purtati un cristal de CHIHLIMBAR, alte cristale specifice zodiei. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 9.04 ora 15:30 PM - 12.04 ora 1:30 AM

AZI LUNA TRECE PRIN BALANTA - FII ALATURI!
Azi este o zi buna pentru: activitati legate de frumusete, infrumusetare, arta, divertisment, distractie, moda, mondenitati, dans, petreceri, receptii, aniversari, pentru impacari, echilibrari, reveniri la normal, pentru casatorie, asocieri, colaborari, intelegeri si semnare de contracte, pentru a face alegeri si a lua decizii bune, pentru activitati juridice (procese, depunere de acte la tribunal, pentru a da in judecata pe cineva, pentru a obtine un verdict favorabil in instanta, pentru a vi se face dreptate, pentru a cere ce vi se cuvine de drept, etc) pentru activitati din sfera diplomatiei, pentru a apela la un serviciu de consultanta, pentru a da si primi sfaturi, pentru a socializa, a iesi in lume, a cunoaste lume noua, pentru activitati de placere, pentru a merge la medic.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: artisti, gimnasti, acrobati, dansatori, balerini, avocati, judecatori, procurori, creatori de moda, fotomodele, manechine, pictori, stilisti, medici, muzicieni, asistenti sociali, diplomati, sefi de personal, organizatori de evenimente, arbitri, negociatori, consilieri.
Imbracati-va in roz si verde! Purtati un cristal de CARNEOL, alte cristale specifice zodiei  sau un obiect care contine cupru. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 12.04 ora 1:30 AM - 14.04 ora 13:30 PM

LUNA TRECE PRIN SCORPION - FII AMBITIOS!
Azi este o zi buna pentru: activitati legate de investigare, detectie, descoperire, pentru schimbari radicale, pentru a incheia ceva cu scopul de a o lua de la capat, pentru activitati secrete, ascunse, oculte, pentru activitati legate de moarte, inmormantare, pentru meditatie, analiza, disecarea firului in patru, pentru a cauta semnificatiile cele mai profunde ale unei situatii, pentru a cauta adevarul, pentru activitati legate de sexualitate si erotism, pentru a va reformula directia, opiniile, planurile, pentru a obtine ceva cu orice pret, pentru a obtine bani de la altii (sponsorizare, finantare, credite), pentru contacte directe cu inamicii si rivalii, pentru a reconstrui ceva, pentru activitati legate de mosteniri, pentru activitati periculoase (cu factor mare de risc), pentru a va impune vointa asupra altora, pentru a va atinge marile scopuri.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: chirurgi, militari, sexologi, scafandri, speologi, cercetatori, farmacisti, investigatori, politisti, criminalisti, sefi de orice fel, sudori, psihanalisti, vrajitori.
Imbracati-va in rosu inchis, visiniu, grena, negru, nuante de maro si brun! Purtati un cristal de PERIDOT, alte cristale specifice zodiei sau un obiect care contine fier/otel.  CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 14.04 ora 13:30 PM - 17.04 ora 2:30 AM

AZI LUNA TRECE PRIN SAGETATOR - FII OPTIMIST!
Azi este o zi buna pentru: calatorii, cuceriri, turism, contacte cu strainatatea, transport peste hotare, invatamant, examene la facultate, studii superioare, meditatie, contacte cu biserica, cu tatal, cu protectorii, ghizii spirituali, indrumatorii, liderii de opinie, pentru vanatoare, pentru contacte cu legea, activitati ce implica extindere, expansiune, crestere, marire, protectie, noroc, idealuri si teluri, distractie, umor, joaca, iesire in natura (drumetie, excursii, camping, vanatoare).
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: profesori universitari, agenti de turism, traducatori, translatori, avocati, judecatori, transportatori, conferentiari, teologi, preoti, ghizi de turism, vanatori, profesori de limbi straine.
Imbracati-va in nuante de albastru intens. Purtati un cristal de TURMALINA COLORATA, alte cristale specifice zodiei  sau un obiect care contine cositor. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 17.04 ora 2:30 AM - 19.04 ora 14:00 PM

LUNA TRECE PRIN CAPRICORN - FII SOBRU!
Azi este o zi buna pentru: excursii pe munte, pentru actiuni lente, ce se construiesc in timp indelungat, pentru contacte cu profesorii, superiorii, batranii, liderii, patronii, cu persoanele pe care le admirati, actiuni ce necesita perseverenta, rabdare, tenacitate, asteptare, detasare, asumare de sarcini si responsabilitati, pentru odihna si reculegere, pentru actiuni ce implica metoda, organizare, prudenta, consiliere, activitati prin care acordati ingrijire pielii, parului si unghiilor, pentru izolare si actiuni in singuratate, pentru decizii importante in cariera.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: administratori, alpinisti, agricultori, anticari, padurari, ceasornicari, controlori, arhivari, gemologi, geologi, mineri, geronotologi, reumatologi, dermatologi, matematicieni, sculptori, academicieni, superiori, presedinti, directori.
Imbracati-va in negru si gri inchis! Purtati un cristal de CUART ROZ, alte cristale specifice zodiei sau un obiect care contine plumb. CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 19.04 ora 14:00 PM - 21.04 ora 22:45 PM

LUNA TRECE PRIN VARSATOR - FII PRIETENOS!
Azi este o zi buna pentru: calatorii, intalniri de grup (asociatii, organizatii, fundatii, partide, cenacluri, cursuri, echipe), divertisment si activitati umoristice, intalniri cu prietenii, studiu, activitati pe cont propriu sau in beneficiul altora (nu cel personal), relatii internationale, planuri de viitor, activitati ce implica legaturi cu televiziunea, transmisiuni prin satelit, lucru pe computer sau internet, lucru cu aparate electrice si electronice, transmisiuni sau inregistrari video, transporturi (cu trenul si avionul), stiinta si tehnica, psihologie, astrologie, politica, adoptii, actiuni umanitare, pentru a merge la cinema sau pentru a urmari emisiuni la tv, pentru schimbari, pentru a va pune in valoare originalitatea, excentricitatea, extravaganta, dorinta de libertate.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu: aviatori, chimisti, fizicieni, electronisti, electricieni, tehnicieni, informaticieni, farmacisti, fotografi, cameramani, asistenti sociali, educatori, cercetatori, experti marketing, depanatori, politicieni, astrologi, psihologi, radiologi, oameni de televiziune.
Imbracati-va in nuante de bleu, albastru, deschis, azuriu! Purtati un cristal de JASP ROSU. alte cristale specifice zodiei  CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Intre 21.04 ora 22:45 PM - 24.04 ora 3:30 AM

LUNA TRECE PRIN PESTI - FII PASNIC!
Azi este o zi buna pentru: activitati artistice (poezie, muzica, dans, film, pictura, arta fotografica), pentru activitati de natura spirituala (mergeti la biserica, va rugati), calatorii pe apa, activitati ce implica multa compasiune, sensibilitate, daruire, devotament fata de altii (mai ales fata de cei mai napastuiti), pentru somn, lene, odihna si relaxare, pentru introspectie, pentru a va dedica putin timp pentru propria persoana (intimitate, fuga de lume, singuratate), pentru activitati filantropice. Dar nu este o zi buna pentru a lua hotarari.
Sunteti avantajat daca aveti una din aceste profesiuni sau intrati in contact cu:  asistenti medicali, laboranti, medici, psihiatri, terapeuti, fotografi, pescari, preoti, poeti, scafandri, pictori, artisti.
Imbracati-va in violet, indigo, albastru inchis, bleumarin! Purtati un cristal de PIRITA, alte cristale specifice zodiei sau un obiect care contine cositor.  CUMPARA CRISTALUL POTRIVIT DE AICI

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu

BALANTA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

SCORPION
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

SAGETATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

CAPRICORN
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

VARSATOR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

PESTI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017
Vezi cele 60 de produse cu sau din MALAHIT
din
www.kristale.ro


WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale