Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Astrologiewww.acvaria.com

RETROSCOP | MERCUR RETROGRAD

www.retroscop.acvaria.com

INTREBARE: Ce se poate întâmpla atunci când MERCUR este retrograd?

RASPUNS: Este o perioada in care domeniile patronate de planeta Mercur ies din normal, producandu-se tot felul de evenimente neobisnuite. Iata ce se poate intampla in perioadele cand Mercur are mers retrograd:

ZODII DEZAVANTAJATE: Nu sunt avantajati nativii nascuti in Gemeni si Fecioara, care vor resimti toata perioada de retrogradare mercuriana ca un continuu blocaj, in care nu vor reusi sa se manifeste asa cum ar dori.

PROFESII DEZAVANTAJATE: comercianti, vanzatori, profesori, transportatori, soferi, biciclisti, motociclisti, conducatori auto, bibliotecari, librari, editori, jurnalisti, scriitori, telefonisti, postasi, mesageri, curieri, oratori, conferentiari, oameni de litere, secretare, oficianti, tenismani, gimnasti, desenatori, in general activitati intelectuale, in care comunicarea, deplasarea si relationarea sunt esentiale.

DEPLASARI, CALATORII, EXCURSII: deplasarile se desfasoara mai greoi, nu ajungeti la o intalnire la momentul stabilit, intarziati, se schimba destinatia in ultima clipa, plecati la o destinatie si ajungeti la alta, calatoriile se amana, se anuleaza, cursele de avion sau de tren au intarzieri; Pot aparea mai multe incidente la drum: accidente, pana, trafic aglomerat. Evitati calatoriile si deplasarile importante in aceste zile.

DISCUTII, EXPRIMARE, DECIZII, COMUNICARE: spuneti cuvinte pe care le regretati mai tarziu, va certati fara motiv, nu intelegeti ce vi se spune sau interpretati gresit afirmatiile altora. Spuneti ceva, dar lumea intelege pe dos (sau dv. intelegeti invers ce vi se spune). Apar probleme de comunicare sau perceptie, vi se spune ceva si intelegeti altceva. Nu reusiti sa luati o decizie, va razganditi asupra deciziilor anterioare, acceptati niste conditii ca peste cateva zile sa reveniti asupra alegerii. Nu luati decizii importante in aceste zile.

STUDIU, CONFERINTE, EXAMENE, SEMINARII: aveti o exprimare defectuoasa, luati note mai mici decat va asteptati, ratati examene din cauza lipsei de concentrare sau a informatiei insuficient acumulate prin invatare. Informatia este adunata mai greu, cititi de mai multe ori o informatie pentru a o intelege si o uitati repede. Memoria va joaca feste – nu va amintiti detalii importante, uitati usor, aveti lapsusuri mari. Vi se spune ceva si in clipa urmatoare ati si uitat. Primisi informatii false, dezinformari, minciuni, date gresite. Prezentarile in fata publicului lasa de dorit, auditoriul nu se aduna. Conferintele, congresele, seminarele sustinute acum au parte de tot felul de oprelisti. Nu reusiti sa vorbiti cu usurinta, va balbaiti, sunteti intimidat de prezenta publicului, aveti trac. Nu spuneti ceea ce ati dori. Nu dati examene importante in aceste zile, daca se poate amana.

BANI, AFACERI, COMERT, TRANZACTII: Afacerile scad, clientii isi schimba parerea, vi se returneaza produsele cumparate. Nu sunteti multumit de ceea ce achizitionati, deci ar fi indicat sa nu cumparati nimic, sa nu pornisi nici o tranzactie sau afacere sau sa nu investiti sume mari in aceste zile. Banii scad, vin mai greu, mai putini decat va asteptati. Pierdeti bani pe afaceri nerentabile. Vindeti in pierdere sau cumparati lucruri peste pretul normal. Daca vreti sa faceti o afacere buna, asteptati sa treaca aceasta perioada. Nu faceti tranzactii importante in aceste zile. Nu vindeti si nu cumparati, puteti iesi in pierdere.

TRANSPORT, POSTA, CURIERAT, MESAJE: La drum, puteti avea parte de pana de motor, de benzina, de cauciuc. Bicicleta sau masina vi se strica. Autobuzul face pana pe parcurs. Nu primiti la timp sau in conditii bune - prin posta sau alte sisteme de curierat – plicuri sau documente necesare. Vin cu intarziere, se pierd, ajung la adrese gresite. Nu trimiteti documente importante prin posta in aceste zile.

OFICII, BIROURI, SECRETARIAT: Nu aveti relatii pasnice cu reprezentantii unor birouri: secretare, oficianti, mesageri etc. Secretarele se poarta urat, va refuza, va cheama altadata. Relatiile cu publicul sunt stresante: conflicte intre oficianti si clienti.

APARATURA DE COMUNCATIE, MESAGERIE: Va pierdeti telefonul, vi se strica mobilul, nu merge telefonul, nu aveti ton, ramaneti fara cartela telefonica. Nu gasiti la telefon pe cel pe care il cautati sau aveti parte de multe apeluri gresite. Pierdeti mesaje importante sau primiti mesaje care nu va sunt adresate. Nu gasiti la timp un mesaj. Primiti mesaje care nu va sunt adresate (apeluri gresite, scrisori ratacite).

RELATII, PRIETENI, FRATI, VECINI, COLEGI: Nu va intelegeti bine cu ei, va certati cu vecinii, fratii, colegii. Au loc evenimente ciudate in vecinatate, in cartier, in bloc, la apartamentul de alaturi etc.

INDEMANARE, DEXTERITATE, LUCRU MANUAL: va scapa obiectele din mana, spargeti, rupeti, distrugeti lucrurile pe care le manuiti; puteti face greseli legate de manuirea instrumentelor de lucru, faceti greseli de calcul, de scriere, de exprimare; ceea ce construiti, maine desfaceti si o luati de la capat, descoperind ca ati pornit cu date gresite din start; va loviti mai des la maini, degete, brate etc; nu reusiti sa faceti performante in preocupari legate de dexteritate manuala: cusut, tricotat, tamplarie, croitorie, unde puteti avea parte de greseli sau rezultate sub asteptari. Mainile - nici mintea - nu va mai asculta.

www.retroscop.acvaria.com

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale