A
RHIVA DE RASPUNSURI LA SMS

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile tuturor serviciilor SMS continute in www.acvaria.com
Raspunsurile sunt publicate cronologic (primele de sus sunt cele mai recente) in limita a
100 de raspunsuri pe o pagina. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa parola serviciului apelat si dupa pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.

Aveti nelamuriri cu privire la acest serviciu? Nu gasiti raspunsul in ARHIVA? Aveti probleme la transmiterea mesajului? Alte probleme intampinate? Aflati explicatia aici!

CUMPARA ON LINE!

RASPUNSURILE DIN LUNA SEPTEMBRIE 2006

REGULI OBLIGATORII pentru buna functionare a acestui serviciu:
NU trimiteti mai multe intrebari in acelasi mesaj! NU repetati intrebarile! Nu trimiteti intrebari la care nu putem raspunde. Cititi AICI la ce intrebari nu va putem raspunde. Va rugam respectati aceste reguli pentru a fi multumiti de aceste servicii.

IMPORTANT! Ritmul mai lent in care apar raspunsurile se datoreaza faptului ca acestea sunt oferite de un OM, nu de o masina, deci rog sa aratati intelegere pentru puterea sa de lucru, care este limitata in comparatie cu numarul foarte mare de mesaje sosite in fiecare zi. Toate mesajele vor primi raspuns. Multumesc pentru rabdare, Acvaria

INAPOI IN ARHIVA  | VEZI PAGINA URMATOARE | Dati REFRESH acestei pagini pentru a se incarca ultima actualizare.

------ AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII SEPTEMBRIE ------

[ACVARIA-CALCUL] 1559 ADRIANA 29.07.1979 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1558 CONSTANTA CARMEN 28.06.1974  - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1557 CRISTINA 19.01.1982 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1556 DANIELA 22.07.1985 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1555 IRINEL 03.03.1974 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1554 KIKI 20.05.1986 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1553 MARIA-MAGDALENA 04.12.1972 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1552 ROXANA ELENA 08.01.1975 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-CALCUL] 1551 SORIN 30.10.1967 - VIZUALIZEAZA HARTA CERULUI SI INFORMATIILE ASTROLOGICE

[ACVARIA-ACUM] 1550 ANCA 26 01 1968 SANSA DE ACUM PLANUL VAVORIZAT SI PT CAT TIMP - Nu va pot oferi acest calcul fara ora nasterii cat de cat precisa. Daca stiti acest detaliu, reveniti cu un mail.

[ACVARIA-ACUM] 1549 CLAUDIA 27.O3.1971 - Din octombrie 2006 pana in decembrie 2007: Jupiter trece acum prin casa VI, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina.

[ACVARIA-ACUM] 1548 IOANA 11.10 1962 - Din octombrie 2005 pana in octombrie 2006: Jupiter trece acum prin casa II, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, bani, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri.

[ACVARIA-ACUM] 1547 JACK 22.09.1967 - Din decembrie 2005 pana in ianuarie 2007: Jupiter trece acum prin casa II, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, bani, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri.

[ACVARIA-ACUM] 1546 MARIA-MAGDALENA 04.12.1972 - Din ianuarie 2006 pana in decembrie 2006: Jupiter trece acum prin casa VIII, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere.

[ACVARIA-ACUM] 1545 MARTA 10. 08.1963 - Din septembrie 2005 pana in octombrie 2006: Jupiter trece acum prin casa VIII, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere.

[ACVARIA-ACUM] 1544 OANA 25.05.1969 - Din noiembrie 2005 pana in noiembrie 2006: Jupiter trece acum prin casa I, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv.

[ACVARIA-ACUM] 1543 RAMONA 01.03.1973 - Din septembrie 2005 pana in decembrie 2006: Jupiter trece acum prin casa V, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie.

[ACVARIA-ASPECT] 1542 CLAUDIA 27.O3.1971 - Evenimentul astrologic al anului 2006 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN TRIGON SOARE NATAL va ajuta sa deveniti mult mai organizat si mai eficient in ceea ce faceti. Eforturile dv. ajung la realizari concrete, deci va fi o perioada in care toate va ies bine daca va canalizati fortele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteti perspicace, luati decizii corecte si la obiect, sunteti eficient si ferm pe pozitie, nu va pierdeti energia si vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar sanse de avansare si de afirmare, rabdarea dv. de pana acum fiind in cele din urma rasplatita cu ceea ce meritati. Obtineti avantaje clare de la persoane mai in varsta – superiori, profesori, lideri, protectori – care va vor lua sub aripa lor pentru a va pregati pentru ceea ce urmeaza. Investitiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietati. Imaginea dv. socio-profesionala este mult mai bine conturata si pozitia in societate devine mai stabila. Castigati respectul si admiratia lumii pentru ceea ce faceti. Poate fi o perioada in care va simtiti pe teren sigur, fara sa mai simtiti nevoia de vreo schimbare. Sanatatea este buna. Reusiti sa va indepliniti cu succes responsabilitatile asumate, incat se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteti mandru de ceea ce ati realizat. Relatiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaste acum o ameliorare: impacari, reconcilieri, scuze. Viata dv. – in general – pare mult mai stabila si mai ordonata, reusind sa va atingeti mai usor scopurile. Va demonstrati maturitatea si intelepciunea acumulata pana acum. Nu va grabiti, ci faceti totul lent si sigur. Nu faceti nimic la intamplare ci incercati sa va desfasurati activitatea dupa un program eficient, pentru a reusi sa le faceti pe toate corect. Puteti obtine o pozitie socio-profesionala avantajata: promovare, progres, reusita.

[ACVARIA-ASPECT] 1541 IOANA 19.02.1973 - Evenimentul astrologic al anului 2006 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN CONJUNCT VENUS NATAL descrie o perioada de mare succes in planurile patronate de Venus si Neptun. Daca aveti preocupari artistice, aceasta poate fi perioada dv. de glorie sau de intensa inspiratie. Acum puteti da nastere unei capodopere (in teatru, pictura, poezie, literatura, arta) care va va asigure succesul si faima. Pentru ceilalti, nu este decat o perioada de optimism maxim, cand totul vi se pare perfect, si aveti tendinta de a vedea numai latura luminoasa a vietii. Este o perioada buna, fericita, ce va da aripi pentru a merge mai departe sub influenta entuziasmului. O perioada extrem de stimulativa, cand sufletul dv. este incarcat de emotii pozitive si vise marete. Faceti planuri de viitor dintre cele mai indraznete. Pentru unii poate fi momentul unei iubiri ideale, va puteti intalni, dupa o viata de asteptare, jumatatea cautata, chiar daca doza dv. de idealism ar putea face sa vedeti relatia „mai ideala” decat este in realitate. Pentru cei casatoriti, poate fi un moment de implinire totala, cand veti putea spune cu mana pe inima ca sunteti fericit. Sunt cateva luni de deplina bucurie si speranta, cand sunteti tentat sa vedeti totul „in roz”.

[ACVARIA-ASPECT] 1540 JACK 22.09.1967 - Evenimentul astrologic al anului 2006 este influentat de urmatorul aspect planetar: PLUTO TRIGON VENUS NATAL genereaza o perioada de intensa cautare a unor sentimente extreme, simtiti nevoia de a iubi mai mult, deci nu este exclus sa cautati dragostea si in alta parte decat in cuplul dv. oficial. Aveti impresia ca totusi cautati altceva, ceea ce va stimuleaza sa faceti experimente. Planul sexual este foarte favorizat in aceasta perioada, performantele fiind notabile. Totodata poate fi un moment in care sunteti expus cuceririlor sentimentale ale altora (ale caror intentii nu sunt extrem de curate). Sunteti nevoit sa aduceti innoiri profunde in viata de cuplu sau in relatiile sociale, sa va schimbati modul de a relationa, sa abordati o atitudine mai amabila, mai deschisa. Cautati ceva anume la partenerul dv. si va implicati serios in relatie pentru a descoperi cine este cel de langa dv. Acum il cunoasteti mai bine, trecand printr-un moment cheie cand adevarata valoare a relatiei poate iesi la iveala. Puteti trece prin modificari profunde in plan sentimental, care va pot ghida spre o alta forma de iubire, superioara, karmica, dincolo de aparente. Vi se ofera sansa de a descoperi iubirea totala, pana in profunzimile sale cele mai ascunse. Poate fi momentul unei iubiri secrete, care va aminteste cat de mult v-a lipsit iubirea adevarata.

[ACVARIA-ASPECT] 1539 MARTA 10. 08.1963 - Evenimentul astrologic al anului 2006 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONJUNCT SOARE NATAL genereaza o perioada apasatoare, cu multe stari frustrante, dificile, cu posibile probleme de sanatate sau stari depresive, cand vi se va parea ca totul este blocat, imposibil de urnit. Este insa doar o stare trecatoare, dar veti fi tentat sa vedeti totul numai in negru. Pe de alta parte, poate fi momentul unor realizari deosebite in plan profesional, care va vor scoate in evidenta dupa o perioada mai lunga de penumbra. Este un moment cu totul special, foarte rar in viata unui om, prin care vi se confirma daca profesia aleasa este sau nu cea potrivita. Daca se dovedeste a nu fi potrivita, acest aspect planetar va poate genera o modificare de proportii, descoperind calea spre care trebuie sa porniti. Poate fi un moment de rasplata a tuturor eforturilor ultimilor ani. Aduce o stare mai proasta decat de obicei, ca atare si psihicul si fizicul vor fi prost influentate. Saturn poate aduce piedici, amanari, probleme, stari emotionale proaste, poate chiar si crize profunde ce se pot naste din comunicarea deficitara cu lumea. Unele probleme de sanatate ar putea aparea acum, pentru ca vitalitatea dv. este scazuta, si sunteti vulnerabil la boli trecatoare. Pot aparea schimbari majore in plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o alta directie, o alta profesiune, o alta functie, modificari ale ierarhiei socio-profesionale din care faceti parte – alti sefi de exemplu – alte responsabilitati la serviciu, alta afacere, alt loc de munca sau orice alt eveniment prin care veti aduce stabilizare in cariera dv. Se pun alte baze ale evolutiei dv. socio-profesionale. Va bucurati de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior in varsta care va apreciata si va sprijina sa progresati in cariera. Sunteti totusi ceva mai singuratic, nu preferati compania anturajului, ci aveti nevoie de o perioada de reculegere, de odihna si refugiu.

[ACVARIA-ASPECT] 1538 MIHAI 3 O3 1958 - Evenimentul astrologic al anului 2006 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS CONJUNCT SOARE NATAL descrie o mare agitatie in anturajul dv. Puteti avea relatii aprinse cu colaboratori, puteti intra mai usor decat de obicei in conflicte, ca atare se creeaza o stare extrem de zbuciumata in jurul dv. Veti dori, mai mult ca oricand, sa va rupeti de tipare si de vechi, sa aduce-ti noul in viata dv. Veti simti nevoia unei eliberari de acele blocaje care va tin pe loc, fie ca e vorba de vechi relatii, de vechi afaceri sau orice alt domeniu care inca va mai tine cramponat de trecut. Acum e momentul ideal pentru o innoire de proportii in viata dv., pentru a va manifesta cu alta forta personalitatea. Acum puteti straluci, pur si simplu, puteti iesi in evidenta, deci poate fi un moment de progres deplin, daca veti putea profita de sansele care vi se vor oferi. Este o perioada dificila totusi, riscurile sunt majore in tot ce faceti, ca atare trebuie sa va asumati propriile decizii, convins ca ceea ce hotarati va va duce spre reusita. Sunteti capabil de acte excentrice, socante, care vor uimi anturajul, dar vor fi doar o cale de a va manifesta propria vointa, fara a mai tine cont de altii. Independenta dv. ajunge, acum, la cote maxime, deci este momentul ideal de a va rupe de toata lumea si de a evolua pe cont propriu. Sunteti totusi prea impulsiv si riscul de a face gafe este major. Va exprimati liber intr-o maniera unica. Libertatea pe toate planurile (de expresie, de miscare, de opinie) este foarte importanta pentru dv. in aceasta perioada. Sunteti imprevizibil, original, greu de inteles de catre ceilalti. Va faceti remarcat cu usurinta prin neconventionalismul cu care va exprimati. Sunteti atras de tot ce e modern si nou, si incercati sa va schimbati viata dupa noile principii ale erei actuale. Este un moment bun pentru orice initiative noi in plan personal, pentru o afacere proprie, o profesiune pe cont propriu, afirmare, lansare, eliberare de ceea ce va oprea evolutia, depasirea unor mari blocaje anterioare, calatorie importanta, emigrare, schimbare de sens in viata, o noua cunostinta care va poate schimba viata, o revolutie personala profunda, descoperirea unor talente tinute ascunse pana acum, eliberare de o relatie necorespunzatoare, atractie spre un nou domeniu de studiu, o noua personalitate.

[ACVARIA-CUPLU] 1537 ALINA 06.11.1973 EA+21.06.1969 EL
EA - SCORPION, BIVOL DE APA
EL - GEMENI, COCOS DE PAMANT
ANI: BIVOL-COCOS - COMPATIBILITATE 100%
ZODII: SCORPION-GEMENI - COMPATIBILITATE 30%
ELEMENT: APA-PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 50% Sunteti mediu compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1536 ALINA 21.09.1977 EA+06.10.1976 EL
EA - FECIOARA, SARPE DE FOC
EL - BALANTA, DRAGON DE FOC
ANI: SARPE-DRAGON - COMPATIBILITATE 30%
ZODII: FECIOARA-BALANTA - COMPATIBILITATE 30%
ELEMENT: FOC-FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1535 D 3.10.1982 EA+15.11.1985 EL
EA - BALANTA, CAINE DE APA
EL - SCORPION, BIVOL DE LEMN
ANI: CAINE-BIVOL - COMPATIBILITATE 25%
ZODII: BALANTA-SCORPION - COMPATIBILITATE 30%
ELEMENT: APA-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 52% Sunteti mediu compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1534 IOANA 29.01.1982 EA+10.03.1984 EL
EA - VARSATOR, CAINE DE APA
EL - PESTI, SOBOLAN DE LEMN
ANI: CAINE-SOBOLAN - COMPATIBILITATE 75%
ZODII: VARSATOR-PESTI - COMPATIBILITATE 30%
ELEMENT: APA-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 68% Sunteti compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1533 LOREDANA 23.08. 1974- 21.03. 1982
EA - LEU, TIGRU DE LEMN
EL - BERBEC, CAINE DE APA
ANI: TIGRU-CAINE - COMPATIBILITATE 100%
ZODII: LEU-BERBEC - COMPATIBILITATE 100%
ELEMENT: LEMN-APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1532 MONICA 30.04.1971 EA + 20.12.1971 EL
EA - TAUR, PORC DE METAL
EL - SAGETATOR, PORC DE METAL
ANI: PORC-PORC - COMPATIBILITATE 100%
ZODII: TAUR-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 30%
ELEMENT: METAL-METAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 77% Sunteti compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1531 MONIQE 13.07.1988 EA+16.01.1986 EL
EA - RAC, DRAGON DE PAMANT
EL - CAPRICORN, BIVOL DE LEMN
ANI: DRAGON-BIVOL - COMPATIBILITATE 25%
ZODII: RAC-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 50%
ELEMENT: PAMANT-LEMN - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 32% NU sunteti compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-CUPLU] 1530 OANA 25.05.1969 EA+01.01.1979 EL
EA - GEMENI, COCOS DE PAMANT
EL - CAPRICORN, CAL DE PAMANT
ANI: COCOS-CAL - COMPATIBILITATE 25%
ZODII: GEMENI-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 30%
ELEMENT: PAMANT-OAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 52% Sunteti mediu compatibili.
Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

[ACVARIA-KARMA] 1529 DANDA 06.06.1967 - Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2000-2002 - urmatoarea va fi - 2011-2013 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2036-2038.  

[ACVARIA-KARMA] 1528 GROSU FLORENTINA 20.07.1980 - Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2002-2004 - urmatoarea va fi - 2008-2010 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2050-2052.  

[ACVARIA-KARMA] 1527 IOANA 19.02.1973 - Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1995-1996 - urmatoarea va fi - 2009-2010 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2040-2050.  

[ACVARIA-KARMA] 1526 OANA CORINA 11.08.1969 - Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1998-2000 - urmatoarea va fi - 2008-2009 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2035-2037.  

1525 C 1974 AM FACUT DIN NOU CERERE DE DETASARE BUCURESTI.IMI VA REUSI SAU E MAI BINE SA-MI VAD DE TREABA SI SA MERG LA CORNETU, ACOLO UNDE SUNT TITULAR?DACA DA, VOI MAI REUSI ACOLO SA LUCREZ TOT PE SECTIUNE ECONOMICA CA ACUM? - Pana la urma ai putea reusi sa ajungi la Bucuresti, chiar daca nu acum, deci insista, poate fi de succes.

1524 FLAVIA 1978 VA EXISTA O RELATIE ADEVARATA INTRE NOI? - Poate fi o relatie, dar nu va dura.

1523 GENIUS MA VOI CASATORI CU CORINA - Sunt niste piedici intre voi, deci trebuie mai intai acestea rezolvate inainte de a spera la o casatorie. Cel mai probabil nu duce acolo.

1522 IRINA 1978 CAND IMI VOI INTEMEIA O FAMILIE? - Cel mai probabil in jur de 30 de ani.

1521 LILIUM 1973 PLEC IN CONCEDIU PESTE HOTARE SINGURA SAU CU M? ITI MULTUMESC PT RASPUNS - Cel mai probabil singura, M e posibil sa aiba niste piedici de infruntat.

1520 MARI28 1978 CINE ISI VA GASI PRIMUL PE ALCINEVA?EU SAU ADY SI CAND? - Veti fi amandoi singuri o perioada, dar cel mai probabil tu.

1519 MARIA 1968 CAND VOI AVEA O RELATIE STABILA CU UN BARBAT? - In urmatorii 2-4 ani. Sau intre 42-46 de ani.

1518 MONY 1976 CUM ARATA FIZIC VIITORUL MEU SOT, CE FEL DE OM ESTE, CU CE SE OCUPA EL? CATEVA CUVINTE PTR FIECARE. MULTUMESC MULT - Posibil sa ai ceva in comun cu el in trecut - ori l-ai cunoscut, ori ati facut aceeasi scoala, ceva care va aseamana - are o meserie banoasa, adica il preocupa banii, e mai matur.

1517 MONY 1976 MI SE PARE CA VIITORUL MEU SOT NU MAI APARE IN VIATA MEA.CAT TB SA IL MAI ASTEPT? PARCA ASTEPT UN TREN CE NU MAI VINE - In urmatorii 4 ani, ce-i drept, apare mai greu.

1516 ORTENSIA 1974 SUNT INSARCINATA VOI AVEA O FETITA SAU UN BAIAT? - Nu stiu, dar e posibil sa fie ceea ce NU iti doresti tu sa fie.

1515 RA 1981 CARE E PAREREA LUI MARIUS DESPRE MINE? - Uneori te place, alteorri nu, deci exista mari toane in mintea lui in privinta ta.

1514 RA 1981 CE FEL DE OM E MARIUS? - Foarte schimbator, oscilant, ba vesel, ba trist, pasiv, comod, cam superficial dar si sensibil adeseori, cred ca poate fi usor ranit si atunci isi pierde interesul.

1513 SIMONA 1980 SE VOR MAI INTERSECTA CAILE DESTINULUI MEU CU ADI IN VIATA ASTA,POATE IN VIIT INDEP CAND NU VA MAI FI CU MONA? - Posibil sa mai existe unele contacte pe un teren profesional sau social.

1512 TKD1972 VA ROG, ZODIA SI ANUL NASTERII PENTRU OMUL PREDESTINAT - In jur de 71 sau 68-69, si ar putea fi Leu, Balanta sau Scorpion, o zodie puternica.

1511 TORI 1974 CE ISI DORESTE G DE LA MINE?  - O aventura sau o relatie de dragoste, dar nu cred ca e un om foarte sincer.

1510 A 1980 O SA MA MARIT CU M? - Nu.

1509 A 1980 F CATI COPII O SA AM? - Posibil o fata.

1508 A 1968 CE SE INTAMPLA CU TUDOR, S-A HOTARAT SA TERMINE RELATIA CU MINE,VREA SA-L LAS IN PACE,SAU VA CONTINUA RELATIA CU MINE? - Sentimentele lui s-au racit si vrea altceva, cred ca e o urma de nepasare.

1507 A 1968 DEPINDE DE MINE IN VRE-UN FEL, POT FACE CEVA CA RELATIA MEA CU TUDOR SA CONTINUE?DACA DA.CE-AS PUTEA FACE? - Sa faci ceva ce ai facut in trecut, care stii ca i-a placut lui, sa ii dai din nou ceea ce l-a atras la tine la inceput> tandrete, prietenie, ocrotire, dialog etc.

1506 A. D. 1972 MERITA SA MAI AM INCREDERE IN E. CA VOM AVEA UN VIITOR STABIL IMPREUNA,INCLUSIV FINANCIAR? - Si da si nu, deci va fi un viitor oscilant, si cu perioade agitate, dar si calme.

1505 ADI 1965 DACA II PROPUN LUI LUCY RELUAREA PROIECTELOR MA VOI REINTOARCE SA LUCREZ IN UK? - Nu, dar se poate ivi alta alternativa.

1504 ALEX 1972 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA SENTIMENTALA CU DANA - Dificil, vor exista si momente de raceala, distanta si comunicare proasta, dar si momente excelente, mai ales daca relatia voastra are aliati, adica prieteni care sa va ajute sa va apropiati.

1503 ALEXA 1987 CE RELATIE VOI AVEA CU IONUT,O RELATIE SERIOASA SAU O AVENTURA? - Poate fi o relatie frumaosa si libera, fara alte urmari, care va poate bucura pe amandoi, atat cat va fi.

1502 ALIA PT A NE RECUPERA BANII DE LA MARIAN E MAI BINE SA IL DAM IN JUDECATA SAU SA APELAM LA MIJLOACE MAI PUTIN 'ORTODOXE'? - Orice mijloace care l-ar putea speria, deci e nevoie si de niste masuri mai dure.

1501 ALINA 1986 CE SIMTE ALEX PENTRU MINE? - Nu prea cred ca e ceva sentimental la mijloc, deci nu as zice ca e iubire, ci pare destul de distant sau nu e preocupat de tine prea tare. E cam rece.

VEZI PAGINA URMATOARE

Inapoi in site