Superbe cutii de lemn pe KADORIS.RO - Cadouri, cu drag...

   
   
Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu


Cele mai pretioase cristale

Smarald


Topaz


RubinPrima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Horoscop Acvariawww.acvaria.com | www.tarot.acvaria.com | Tarot | Arcanele majore


Arcanele majore din Tarot

***

Ce sunt arcanele majore? Ce reprezinta cartile cu diverse personaje misterioase?

Tarotul are 22 arcane majore, 22 de carti cu personaje diverse. Cele 22 de arcane descriu partea profund esoterica a artei divinatorii a Tarotului, practic o evolutie a fiintei umane, pornind de la nivel micro - individul asa cum a venit pe lume, reprezentat de Nebunul - si pana la o scara macro - reprezentata de ultima arcana majora, Lumea, relatia individului cu intreaga lume.

Setul contine 22 de simboluri esoterice: 21 numerotate si una fara numar, numita 0 - Nebunul, reprezentand hazardul. Fiecare arcana majora poseda o intreaga filosofie proprie, chiar si culorile desenului au intelesuri ascunse. Astazi, arcanele majore au disparut complet din cartile de joc, tocmai datorita incarcaturii lor filosofice si esoterice care nu era la indemana oricui. Arcanele majore transmit cunoasterea adevarului ocult. Prima arcana majora, numita Magicianul sau Scamatorul transmite mesajul: "Lumea vizibila este doar o iluzie." Desenele Tarotului ascund sensuri profunde. Pe marginea unei arcane majore se poate filosofa multa vreme. Cele 22 de arcane spun de fapt povestea omului, a existentei sale pe pamant, de la primii sai pasi in voia sortii, pana la implinirea sa totala.

Arcanele majore in tarotul clasic sunt:
0 - Nebunul  I - Magul  II - Marea Preoteasa  III - Stapana  IV - Stapanul  V - Marele Preot  VI - Indragostitii  VII - Faetonul  VIII - Puterea  IX - Eremitul  X - Roata Destinului  XI - Dreptatea  XII - Spanzuratul  XIII - Moartea  XIV - Cumpatarea  XV - Diavolul  XVI - Turnul  XVII - Steaua  XVIII - Luna  XVIX - Soarele  XX - Justitia  XXI - Lumea

Arcana cu numărul O se numeste NEBUNULiar sfatul sau este: FIE CE-O FI!.

El e cel care porneste la drum, curat si nevinovat, sa-si cunoasca si implineasca DESTINUL.

REPREZINTA: inceputul, curajul de a porni la drum, atractia noului, aventura, hazardul, necunoscutul, noutatea, actiunea in faza incipienta, primii pasi, lipsa de griji, nepasarea, indiferenta, distractia, entuziasmul, avantul de la inceput, curajul inconstient, tineretea, tineretea.

Simbolistica arcanei: un tanar vagabond - cu o bocceluta in varful unui par - pe marginea unei prapastii cu o floare in mana, cu soarele arzand in spate, se arunca in valtoarea vietii entuziast, pozitiv, cu incredere deplina in ceea ce ii ofera destinul.

 

Arcana cu numărul I se numeste MAGUL sau MAGICIANUL sau SCAMATORUL si sfatul sau este: DETII TOATE RESURSELE!

In drumul sau prin destin omul cauta SUCCESUL.

REPREZINTA:  Succesul, iesirea din impas, maturitatea, seriozitatea, castigul, scopul atins, avansarea, creativitatea, inteligenta, perseverenta, increderea, ambitia, resursele proprii, capacitatea de a rezolva orice, potentialul maxim al individului, talentele, cunostintele, ambitia, capacitatea de a arata ce stie si ce poate, contactele cu superiorii, profesorii, parintii, conducatorii.

Simbolistica arcanei: un barbat care are pe o masa toate elementele tarotului: o spada, o moneda, o cupa, o bata, are un scepteu in mana - puterea de a se folosi de aceste comori, semn ca omul vine pe lume cu tot ce are nevoie pentru a reusi - iar deasupra capului semnul infinit, semn ca are resurse infinite de a reusi.

 

Arcana cu numărul II se numeste MAREA PREOTEASA iar sfatul sau este: CUNOASTE-TE PE TINE INSUTI.

In drumul sau prin destin omul cauta SPIRUTUALITATEA.

REPREZINTA: Latura subconstienta, senzatiile, emotia profunda, psihicul, emotiile intense, intuitia, adancimile sufletului, adevarurile ascunse, viata privata, secreta a invididului, ce simte omul in interior, ce nu se vede la suprafata, ocultul, esotericul, misterul, contactele cu femeile, cu mama, cu biserica.

Simbolistica arcanei: o femeie invaluita in valuri ce inspira valurile marii, cu o cruce pe piept - ca simbol al credintei - are la picioare secera Lunii Noi. Sta pe un tron intre doi stalpi - semn ca se afla intr-un templu - unul inchis la culoare, altul deschis la culoare, ca semn al bipolaritatii vietii (bun-rau, da-nu, feminin-masculin, yin-yang, intuneric-lumina), are o coroana cu simboluri amintind de fazele Lunii. In mana tine un papirus pe care scrie Tora ca simbol al cunoasterii.

 

Arcana cu numărul III se numeste STAPANA sau IMPARATEASA iar sfatul sau este: PRIMESTE SI DARUIESTE IUBIRE!

In drumul sau prin destin omul cauta IUBIREA.

REPREZINTA: principiul feminin, capacitatea de a darui iubire si de a primi iubire, sentimentele, trairile, emotiile scoase la suprafata, exprimarea afectivitatii proprii, schimbarile favorabile din viata, emotivitatea, trairile intense, talentele, creativitatee, inventivitatea, bunavointa, bunatatea, gandirea pozitiva, innoirile din viata personala, inspiratia, contactele cu familia, cu mama, cu alte femei, cu persoana iubita.

Simbolistica arcanei: o femeie frumoasa, cu sceptru in mana si coroana pe cap, sta pe un tron care are la baza o inima cu simbolul feminin inscpitionat, semn ca reprezinta simbolul femeii ideale. In spate se vede un peisaj bogat din natura.

 

Arcana cu numărul IV se numeste STAPANUL sau IMPARATUL si sfatul sau este: RESPECTA LEGEA!

In drumul sau prin destin omul cauta CONTROLUL.

REPREZINTA: principiul masculin, spiritul de conducator, capacitatea de a detine controlul, buna organizare, productivitatea, strategia si programarea clara, ordinea, increderea, maturitatea, stapanirea de sine, disciplina, hotararea, rezistenta, legea, luciditatea, inteligenta, intelepciunea, stabilitatea, responsabilitatile asumate si indeplinite, experienta de viata, sfaturile date si primite, contactele cu superiori, cu parinti, persoane in varsta, cu conducatorii, cu autoritatile.

Simbolistica arcanei: un barbat batran, cu sceptru in mana si coroana pe cap, sta pe un tron ce prezinta pe laterale capete de berbec. In spate se vad muntii ca semn al stabilitatii.

 

Arcana cu numărul V se numeste MARELE PREOT iar sfatul sau este: ASCULTA, INVATA, IA AMINTE!

In drumul sau prin destin omul cauta INVATATURA.

REPREZINTA: Cautarile individului, credinta, invatarea, progresul lent, prin invatare, lectiile de viata, scoala, intrebarile si raspunsurile, solutiile gasite, judecata, verdictele, invatamintele, studiul permanent, ascultarea, sfaturole, increderea, birocratia, contactul cu legea, cu scoala, cu institutiile statului, cu superiorii, cu oamenii cu diverse functii, cu biserica, si autoritatile.

Simbolistica arcanei: un oficial, intr-un vesmant specific functiei sale, sta pe un tron, cu sceptru in mana, intre doi stalpi (semn ca se afla intr/o institutie). La baza tronuluis e vad doua chei incrucisate, semn ca detine cheia problemelor celor doi oameni care stau umili la picioarele sale, care asteapta si asculta sfarurile sau verdictele sale.

 

Arcana cu numărul VI se numeste INDRAGOSTITII iar sfatul sau este: CAUTA-TI PERECHEA, ASOCIAZA-TE, dar si ALEGE!

In drumul sau prin destin omul cauta JUMATATEA.

REPREZINTA: cautarile, intrebarile, alternativele, parteneriatele, asocierile, deciziile, fidelitatea, loialitatea, perechea, jumatatea, alegerile personale, jumatatea sortita, comaptibilitatea, reciprocitatea, echilibrul, perspectivele, actiunile hotaratoare, ezitarea, spiritul analitic, legaturile noi, sansele amoroase, relatiile sentimentale, casatoria, ispita, cautarea iubirii ideale, dragostea, contactul cu persoana iubita, jumatatea, partenerul.

Simbolistica arcanei:  doua dfiinte goale, simbol al lui Adam si al Evei (langa Eva se afla si sarpele ioncolati pe un mar) se afla in fata unui inger superb, cu soarele in spate, ca simbol al crearii lumii in oereche, ea si el.

 

Arcana cu numărul VII se numeste FAETONUL iar sfatul sau este: ACTIONEAZA, LUPTA!

In drumul sau prin destin omul cauta VICTORIA.

REPREZINTA: Inceputul, actiunea, decizia de a porni la drum, ambitia, motivatia, determinarea, curajul, directia noua,sarcinile asumate, responsabilitatea, spiritul de conducator, initiativa, capacitatea individului de a-si lua destinul in propriile maini, urcusul, lupta, evolutie, contactele cu superiorii, armata sau conducatorii.

Simbolistica arcanei:  un soldat cu armura, intr-un car de lupta tras de doi sfincsi - unul alb si unul negru - pleaca dintr-un oras care se vede in zare.

 

Arcana cu numărul VIII se numeste PUTEREA iar sfatul sau este: POTI, ESTI PUTERNIC!

In drumul sau prin destin omul cauta SUPREMATIA.

REPREZINTA: energia fizica, forta fizica, rezistenta, vigoarea, puterea, suprematia, dominarea, capacitatea de a trece peste toate, de a depasi pericolele, de a imblanzi greutatile vietii, creativitatea, pasiunea, curajul, ambitia, optimismul, rezolvarile prin forte proprii, perseverenta, hobby-urile, placerile personale, contactele cu persoana iubita, cu superiori, cu alte persoane cu preocupari comune.

Simbolistica arcanei: o femeie frumos imbracata care are deasupra capului simbolul infinit - ca semn ca detine toate resursele de care are nevoie - deschide cu mult curaj gura unui leu feroce, semn ca poate domina chiar si ce pare a fi mai puternic decat ea. Leul este simbolul destinului, deci omul are in mana sa puterea si toate instrumentele de a-si imblanzi destinul.

Arcana cu numărul IX se numeste EREMITUL sau PUSTNICUL iar sfatul sau este: TACI SI ASTEAPTA.

In drumul sau prin destin omul cauta SENSUL VIETII SALE.

REPREZINTA: nevoia de izolare, retragerea, meditatia, rugaciunea, studiul aprofundat, cercetarea, cautarea sensului, linistea, tacerea, seriozitatea, maturitatea, intelepciunea, rabdarea, chibzuinta, prudenta, sfatul, indrumarea, experienta de viata. trecerea timpului, batranetea, limitele auto-impuse, cenzura, contactele cu persoanele mai in varsta, cu mentorii, cu dohvnicii, cu profesori, cu calugari.

Simbolistica arcanei: un calugar batran, in haine ponosite, iarna, cu un toiag intr-o mana si un felinar in alta mana.

 

Arcana cu numărul X se numeste ROATA DESTINULUI iar sfatul sau este: ASTEAPTA TIMPUL POTRIVIT.

In drumul sau prin destin omul cauta TIMPUL.

REPREZINTA: Asteptarea, obstacolele, incercarile, marile probe, rabdarea, rutina, dorinta unei schimbari, piedici de neinlaturat, lipsa de timp sau trecerea prea lenta a timpului, greutatea timpului, ciclicitatea, repetabiliotatea, trecerea vietii, insusi destinul.

Simbolistica arcanei: o roata pe care se poate citi ROTA sau TAROT la nesfarsit, inconjurat de diverse fiinte nepamantene si cateva entitati ceresti, in nori, care tin carti in mana, care ne urmaresc destinului: un taur inaripat, un sfinx, oun inger, un leu inaripat, pasare.

Arcana cu numărul XI se numeste DREPTATEA sau JUSTITIA iar sfatul sau este: FII CORECT!

In drumul sau prin destin omul cauta ADEVARUL, DREPTATEA.

REPREZINTA: Corectitudinea, legea, dreptatea, sinceritatea, fidelitatea, loialitatea, respectul, intelegerea, echilibrul, rezolvarea conflictelor, impacarea, iertarea, rezolvarea corecta, nedreptatile, recompensa sau pedeapsa, echidistanta, impartialitatea, adevarul, contacte cu reprezemtantii legii.

Simbolistica arcanei:  un barbat cu coroana tine sabia dreptatii intr-o mana si balanta in cealalta mana, ca simbol al justitiei corecte.

 

Arcana cu numărul XII se numeste SPANZURATUL iar sfatul sau este: STAI PE LOC.

In drumul sau prin destin omul cauta INTELEGEREA.

REPREZINTA: Stagnarea, schimbarea modului de a privi lucrurile, rasturnarea situatiei exact pe dos, nevoia de a privi din alt unghi, mai original, mai aparte, piedicile, greselile, deceptiile, boala, pasivitatea, indiferenta, impasul, rascrucea, intarzierea, blocajul, indecizia, rabdarea, pauza, detasarea.

Simbolistica arcanei: un barbat agatat cu capul in jos, dar capul e inconjurat de o aura luminoasa, semn ca prin rasturnarea modului de a privi lucrurile, poate cunoaste iluminarea sau intelepciunea.

 

Arcana cu numărul XIII se numeste MOARTEA iar sfatul sau este: PUNE PUNCT.

In drumul sau prin destin omul cauta FINALUL.

REPREZINTA: Finalizarea, piedicile, transformarile necesare, noile directii, abandonul, refuzul, capatul de drum, sfarsitul pentru un nou inceput, despartirile, pierderile, vestile proaste, supararile, despartirile, etapele incheiate.

Simbolistica arcanei:  un schelet calare, imbracat in armura, cu steag negru in mana, se intoarce din batalie. Este inconjurat de morti, oameni infranti, si este intampinat de preoti, copii, femei, singurii care au mai ramas dupa batalie. In zare se vede o cetate peste care apune soarele.

 

Arcana cu numărul XIV se numeste CUMPATAREA iar sfatul sau este FII CUMPATAT!

In drumul sau prin destin omul cauta ECHILiBRUL.

REPREZINTA: Echilibrul, calmul, cautarea armoniei, buna intelegere, impacarea, reconcilierea, negocierea, restabilirea ordinii si pacii, vindecarea, rezolvarea problemelor, detasarea, analiza la rece, impartialitatea, masura din toate, modestia, asteptarea, corectitudinea.

Simbolistica arcanei:  un inger cu aripi imense, la o margine de lac. In zare se vede o carare ce duce in munti, peste care stralceste soarele. Ingerul are in mana doua cupe si toarna dintr-o cupa in alta o apa curata, ca simbol al respectarii masurii, al echilibrarii.

 

Arcana cu numărul XV se numeste DIAVOLUL iar sfatul sau este: NU TE LASA ISPITIT!

In drumul sau prin destin omul cauta TESTAREA VOINTEI.

REPREZINTA: Pericolul, ispita raului, sentimentele negative, riscurile, ghinioanele, dusmanii, rautatile, marile probe de incercare, piedicile, vorbele urate, certurile, boala, accidentele, neregulile, faradelegile, minciuna, viciul, tentatia periculoasa.

Simbolistica arcanei:  un diavol oribil pe fond intunecat tine prizonieri, in lanturi, un barbat si o femeie, transformati si ei in diavoli. Tine in mana stanga o torta indreptata spre barbat, iar mana dreapta o are ridicata.

 

Arcana cu numărul XVI se numeste TURNUL iar sfatul sau este SCHIMBA TOT!

In drumul sau prin destin omul cauta SCHIMBAREA.

REPREZINTA: Pericolul, evenimentele neplacutem, neprevazutul, surpriza, schimbarile radicale, rabufnirile, exploziile, prabusirile bruste, loviturile neasteptate, finalul violent, conflictele majore, transformarile profunde, schimbarile de optica, crizele, vestile proaste, daramarea unor principii, pierderea definitiva, nevoia de a renunta la tot, demolarea, cutremurul, zdruncinatura majora de destin, a o lua de la zero, pierderea beneficiilor, trecerea de la plus la minus, revenirea dura la realitate, adevarul dur, singura solutie: abandonul, renuntarea.

Simbolistica arcanei:  un turn, o cladire inalta, pe o stanca inconjurata de nori de furtuna, este cuprins de flacari, in urma unui trasnet devastator. Din varful turnului se pravaleste o coroana imensa. De la ferestrele turnului sar oameni cuprinsi si ei de flacari.

 

Arcana cu numărul XVII se numeste STEAUA iar sfatul sau este: CREDE IN NOROC!

In drumul sau prin destin omul cauta NOROCUL.

REPREZINTA: Norocul, bucuria, succesul, fericirea, sansa, optimismul, privilegiile, castigul, imbunatatirile, reusitele, victoria, steaua norocoasa, auspiciile bune.

Simbolistica arcanei:  o femeie frumoasa, la marginea unei ape, varsa din doua ulcele apa curata. In zare, pe cerul senin, se vad 7 stele mici si una mare, aurie.

Arcana cu numărul XVIII se numeste LUNA iar sfatul sau este: CREDE IN INTUITIE.

In drumul sau prin destin omul cauta SUBCONSTIENTUL.

REPREZINTA: Emotiile, temerile, motivele de panica, nesiguranta, incertitudinea, sensibilitatea, vulneravilitatea, punctele slabe, oscilatiile, capriciile, lacrimile, suferintele profunde, amintirile neplacute, balastul emotional, timiditatea, presimtirile, intuitia, trairile interioare, vocea interioara, sufletul, contactele cu familia sau stramosii.

Simbolistica arcanei:  intre doua turnuri, se vede luna stralucind. Doi lupi urla la Luna iar din apa iese un rac. O carare galbena traverseaza decorul si se pierde departe, in zare.

 

Arcana cu numărul XIX se numeste SOARELE iar sfatul sau este: BUCURA-TE!

In drumul sau prin destin omul cauta FERICIREA.

REPREZINTA:  Fericirea, castigul, succesul, tineretea, increderea, curajul, securitatea, victoria, optimismul, speranta, ameliorarile, rezolvarile favorabile, contacte cu familia sau copiii.

Simbolistica arcanei:  un copil frumos si neviniovat apare calare pe un cal alb, inconjurat de un lan de floarea soarelui, purtand in mana un steag rosu, invingator. Peste toate, soarele imens straluceste.

Arcana cu numărul XX se numeste JUDECATA iar sfatul sau este: NU JUDECA!

In drumul sau prin destin omul cauta ELIBERAREA.

REPREZINTA: Justitia divina, Dumnezeu, rezolvarea, eliberarea, apropierea de final, restabilirea dreptatii si a echilibrului, progresul, castigul de cauza, nevoia unui arbitru intr-un conflict, deznodamintele, contactele cu legea si reprezentatii legii.

Simbolistica arcanei:  jos, din mormintele deschise, ies mortii inviati, care asteapta cu bratele judecata de apoi. Din ceruri, un inger ii cheama pe muritori la judecata divina, dand de stire dintr-o trambita imensa de aur,.

Arcana cu numărul XXI se numeste LUMEA iar sfatul sau este: ARATA LUMII CINE ESTI!

In drumul sau prin destin omul cauta RECUNOASTEREA.

REPREZINTA: Finalul fericit, reusita, marile realizari, implinirea dorintelor, atingerea scopurilor, marile sanse, calatoriile, noile vise si teluri, recompensele, castigul, recunoasterea, afirmarea, laudele, aprecierea, contactele cu cei din alte localitati sau cu strainatatea.

Simbolistica arcanei:  o femeie frumoasa, acoperita cu un val violet, are doua sceptre in maini. Este inconjurata de o cununa imensa de lauri, ca un simbol al biruintei, al recunoasterii. Din colturi, din nori, o vegheaza aceleasi fiinte ceresti care apar si in arcana Roata Destinului.


Esti pasionat de Tarot?
Pastreaza-ti cartile magice intr-o superba cutie de lemn
, cu capac gravat cu simboluri inspirate din Tarotul de Marsilia.
DETALII AICI - www.kadoris.roASTRO-TAROT - CONSULTATII ACVARIA®
Informatii si sfaturi oferite de astrologie si tarot.
Despre viitor si destin. Despre zestrea astrala cu care ati venit pe lume.
Despre karma si vieti anterioare. Despre compatibilitate in cuplu.
Orice din toate acestea puteti afla de la astrolog ACVARIA in cadrul unei consultatii private de 30 de minute.
DETALII AICI - www.acvaria.eu

www.acvaria.com | www.tarot.acvaria.com | Tarot | Arcanele majore


Cadouri, cu drag...
Doar la noi le gasesti!

BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2018
Cele mai bogate bratari din kristale.ro


 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale