Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Simboluriwww.acvaria.com | www.tarot.acvaria.com | Tarot | Elemente de baza | Monedele


C
ărtile de MONEDE

*****

Ce reprezinta cartile de MONEDE in Tarot?

MONEDELE descriu latura materiala, practica, pragmatica, a vietii

  • echivalentul elementului PAMANT din astrologie

  • echivalentul zodiilor TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

  • echivalentul elementului CARO din cartomantie.

  • Temporal simbolizeaza iarna, batranetea, noaptea, finalul

  • Punctul cardinal caracteristic: nordul.

  • In etalari simbolizeaza finalul unor proiecte, sfarsitul, solutionarea, concluziile finale, modul in care se rezolva unele probleme, solutiile practice, palpabile, banii, bunurile si averea, timpul, rabdarea, constructia lenta, asteptarea.

AS DE MONEDE. REPREZINTA: sansa de castig, rezultate concrete, recompense, munca ce da roade, cresterea veniturilor, acumulari, schimbari, planificare, siguranta, multumire, perspective, evolutie pozitiva, interes material, scopuri atinse, urmari palpabile, ajutor concret, sfaturi practice, bune de urmat.
Simbolistica arcanei: o mana iese dintr-un nor plutind deasupra unei gradini frumoase, in palma tine o moneda aurie.

II DE MONEDE. REPREZINTA: dualitate, incertitudine, nesiguranta, iresponsabilitate, instabilitate, superficialitate, ezitare, capricii, toane, incapacitate de a decide intre mai multe variante, schimbari dese, modificari de sens, de stare, neseriozitate, maleabilitate, flexibilitate, spirit descurcaret, mai multe optiuni, sanse multiple, alternative, joaca, greseli nevinovate, lipsa de griji, distractii, prietenie, aventura, spirit oscilant, schimbator.
Simbolistica arcanei: un tanar se joace cu 2 momnede, prinse in semnul infinit, semn ca optiunile pot fi infinite.

III DE MONEDE. REPREZINTA: Avansare, castig, urcus, succes, piedici depasite, laude, sanse de evidentiere, merite recunoscute, noi orizonturi, reorientare, alta etapa de viata, directii noi, promovare, aprecieri, progres, evolutie, aspiratii inalte, dorinte de a urca mai sus, studiu, efort de durata recunoscut si recompensat pe masura, capacitatea de a da altora sfaturi sau nevoia de a apela la altii mai experimentati sau mai intelepti.
Simbolistica arcanei: un barbat care se afla pe o treapta mai sus decat restul vorbeste altor doua persoane aflat la baya scarii.

IV DE MONEDE. REPREZINTA: teama de a trece la fapte, idei fixe, incapatanare, cramponare, lacomie, blocaj, zgarcenie, aviditate de a avea, spirit econom, teama de nou, teama de a cheltui, dorinta de acumulare, egoism, posesivitate, gelozie, invidie, crispare, rigiditate, complexe, inhibitii, refuz de a accepta schimbarea.
Simbolistica arcanei: un barbat tine sub talpi, pe cap si in brate 4 monede, semn de aviditate si lacomie.

V DE MONEDE. REPREZINTA: griji, amenintari de moment, teama, lipsuri materiale, necazuri, stramtorare, criza, greutati, privatiuni, limitari, constrangeri, esec, pierderi, probleme, indatorare, lipsa orizonturilor, lipsa resurselor necesare, lipsa solutiilor, ghinion, incapacitate de a face ceva.
Simbolistica arcanei: doi oameni sarmani, zdrenturosi, ologi, nevoiasi, intr-un peisaj de iarna, trec prin fata unui geam luminat, semn al discrepantei intre saraci si bogati.

VI DE MONEDE. REPREZINTA: rezultate pe masura eforturilor depuse, sustinere, toleranta, intelegere, gasirea unui sprijin, a unui prieten la nevoie, generozitate, incurajare, stimulare, recompense, incredere in resursele proprii, nevoia de a cere ajutor, sponsorizare, credit, imprumut, mila sau gesturi caritabile.
Simbolistica arcanei: un barbat care tine balanta in mana stanga cu dreapta imparte bani la cei nevoiasi.

VII DE MONEDE. REPREZINTA: avansare lenta, prin munca serioasa, prin rabdare, munca, evolutie pas cu pas, obstacole, dezvoltare lenta, actiuni in plina desfasurare, calm, necesitatea de a nu forta cu nimic lucrurile, de a astepta rezolvari in timp, oboseala, impas, blocaj dupa primii pasi, teama de a continua.
Simbolistica arcanei: un barbar munceste langa o stiva de monede, s-a oprit sa se odihneasca in bat dupa ce a muncit putin.

VIII DE MONED. REPREZINTA: nevoia de a munci serios, concentrare de durata, efort de lunga durata, proces in desfasurare, perspective mai indeprtate, perseverenta, ambitie, scop precis, sarcini noi, perioada de scolarizare, nevoia de a studia sau acumula noi cunostinte sau mai multa experienta, evolutie lenta, rabdare, rezultate indepartate dar sigure, prin forte proprii, perioada de ucenicie.
Simbolistica arcanei: un ucenic sta pe banca lui de lucru si bate cu ciocanul o moneda. O alta moneda se afla pe jos, iar pe stalp alte monede, semn ca munca lui e in plina desfasurare, a facut cateva si mai are altele inca de facut.

IX DE MONEDE. REPREZINTA: succes, noroc, castig material, venituri sporite, rezultate favorabile, profit, recunoasterea meritelor, avantaje, satisfactii, atingerea scopurilor, progres, evolutie pozitiva, afaceri bune, bucurii, siguranta, incredere in valoarea proprie, sanse de afirmare, recolta bogata, culegerea roadelor.
Simbolistica arcanei: o femeie bine imbracata se plimba prin gradina cu o pasare in mana, printre monede din belsug, inspirand bogatie si lipsa de griji.

X DE MONEDE. REPREZINTA: rutina, lucruri obisnuite, lipsa de evenimente, de noutate, de schimbari, acceptarea banalului, stabilitate, plictiseala, monotonie bine cunoscuta, perioada lipsita de stralucire, continuitate, obisnuinta, lucruri de zi cu zi, evenimente diverse, dar minore, aglomerare de detalii, succes oarecare.
Simbolistica arcanei: decorul prezinta un orasel vazut de la piciorul unui pod, de la nivelul cel mai de jos al vietii. Acolo se afla un batran insotit de doi caini vagabonzi si 2 femei care s-au intalnit pe strada si stau de vorba.

VALET DE MONEDE. REPREZINTA:. sanse profitabile, gasirea unor solutii bune, incurajare de a merge mai departe, resurse disponibile, incredere, ameliorarea situatiei, schimbari bune, oferte, realizari trecatoare, ocazii si oportunitati care merita fructificate. Tanar cu par inchis la culaore, nativ in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.
Simbolistica arcanei: un tanar tine in palme o moneda.

CAVALER DE MONEDE. REPREZINTA: actiuni care dau roade, rezultate durabile, stabilitate, incredere, perspective bune, cresterea veniturilor, afaceri profitabile, reusita, perseverenta, ambitie, fidelitate, incurajare, stimulente, garantii, siguranta, continuitate. Barbat tanar cu par inchis la culoare sau grizonant, nativ in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.
Simbolistica arcanei: un cavaler calare tine pe palme o moneda. Spre deosebire de cavalerii de bate sau de spade, aici calul sta pe loc.

REGINA DE MONEDE. REPREZINTA:. consecventa, siguranta, incredere, talente valirificate, rabdare, harnicie, implicare, responsabilitati asumate, sensibilitate, fidelitate, angajament, rezultate promitatoare, recolta buna, culegerea roadelor. Femeie matura sau batrana, cu par castaniu, negru sau carunt, nativa in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.
Simbolistica arcanei: o regina sta pe tron, cu o moneda in maini, asezata intr-un peisaj frumos.

REGE DE MONEDE. REPREZINTA: siguranta, incredere, evolutie lenta, rezultate bune, concentrare pentru rezultate bune, stare materiala buna, rabdare, seriozitate, actiuni durabile, spirit practic, capacitatea de a infaptui scopurile propuse, gasirea solutiilor optime, resurse disponibile. Barbat matur sau batran, cu par castaniu, negru sau carunt, nativa in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.
Simbolistica arcanei: un rege care sta pe tron cu un sceptru in mana dreapta si o moneda in mana stanga, In spate se vede decorul unei cetati.

 Esti pasionat de Tarot?
Pastreaza-ti cartile magice intr-o superba cutie de lemn
, cu capac gravat cu simboluri inspirate din Tarotul de Marsilia.
DETALII AICI - www.kadoris.roASTRO-TAROT - CONSULTATII ACVARIA®
Informatii si sfaturi oferite de astrologie si tarot.
Despre viitor si destin. Despre zestrea astrala cu care ati venit pe lume.
Despre karma si vieti anterioare. Despre compatibilitate in cuplu.
Orice din toate acestea puteti afla de la astrolog ACVARIA in cadrul unei consultatii private de 30 de minute.
DETALII AICI
www.acvaria.eu

www.acvaria.com | www.tarot.acvaria.com | Tarot | Elemente de baza | Monedele

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale