Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Simboluriwww.acvaria.com | www.tarot.acvaria.com | Tarot | Elemente de baza | Spadele

Cărtile de SPADE

*****

Ce reprezinta cartile de SPADE in Tarot?

SPADELE descriu latura intelectuala, mentala, rationala, a vietii,

  • echivalentul elementului AER din astrologie

  • echivalentul zodiilor GEMENI, BALANTA, VARSATOR

  • echivalentul elementului PICA (inima neagra) din cartomantie

  • temporal simbolizeaza primavara, copilaria, dimineata, inceputul

  • punctul cardinal caracteristic: estul

  • in etalari simbolizeaza inceputul, primii pasi, ideile, gandurile, deciziile, solutiile teoretice, modul de gandire al individului, ce gandeste, ce planuri are, ce intentii are, ce ar trebui sa faca, ce declara persoana.

ASUL DE SPADE. REPREZINTA: Ratiunea, clarificarea situatiei, justificarile, explicatiile, siretenia, justitia, rezolvarile, solutiile salvatoare, ideile bune, activitatea intelectuala intensa, discutiile lamuritoare, deciziile clare si curajoase, declaratiile ferme, inceputul, schimbare de mentalitate sau de atitudine, gasirea unor idei noi, informatiile folositoare, sfaturile constructive, scoala, studiul, lectiile, relatiile.
Simbolistica arcanei:
o mana divina ofera o spada ce poarta laurii victoriei in varf.
 

II DE SPADE. REPREZINTA: indoiala, neincrederea, nevoia de a lua o decizie, de a judeca just, dezaprobarea, refuzul, inchistarea, prudenta, stapanirea de sine, logica rece, impartialitatea, capacitatea de a analiza, de a canatari la rece, nevoia de a cantari bine optiunile.
Simbolistica arcanei: un om cu ochii acoperiti, care nu vede nimic in jur, ci doar judeca la rece o situatie, avand la dispozitie doua directii, reprezentate prin cele doua sabii asezate in X. Se indoieste de tot, calculeaza, chizbuieste, analizeaza, cantareste, pentru a extrage o concluzie impartiala, justa.

III DE SPADE. REPREZINTA: Compromisul, decizia luata impotriva vointei proprii, dezavantajele, nedreptatile, acceptarea unor condiitii defavorabile, esecurile, pierderile, renuntarea, trecerea cu vederea a unor probleme, toleranta, iertarea, uitarea, dezamagirile, jignirile, ranile, conceptele cu care nu poti fi de acord, sacrificiile necesare, renuntarea la dorintele proprii, nevoia de a pune mintearatiunea inaintea inimii/sentimentelor.
Simbolistica arcanei: o inima infranta, strapunsa de sabii, reprezentand capacitatea de a-ti calca pe inima, de a nu-ti asculta dorintele, lasand doar mintea si logica rece sa decida, facand compromisuri dupa compromisuri, fara a-ti asculta inima.

IV DE SPADE. REPREZINTA: repausul, imobilitatea, piedicile, punctul mort, asteptarea, finalul, impasul, pericolul, boala, plictiseala, rutina, perspectivele sumbre, depresia, pesimismul, detasarea, neimplicarea, pasivitatea, indiferenta, delasarea, renuntarea, abandonul, capatutl tutor incercarilor, frica de a actiona. Simbolistica arcanei: un mort pe catafalc, ce nu mai poate face nimic, sta, e in repaus total, reprezentand blocajul sau poate chiar finalul tuturor actiunilor sale.

V DE SPADE. REPREZINTA: Disputele, certurile, conflictele, neintelegerile, rivalitatile, contradictiile, infrangerea, esecul, ruptura, pierderea, furia, relatiile terminate, nelinistea, nesiguranta, rautatile, umilirea, loviturile pe la spate, barfele, criticile, judecatile nedrepte, lipsa de scrupule, persecutia, ura, dusmania, opozitia, luptele de orgolii, batalia de idei.
Simbolistica arcanei: un cavaler culege armele dupa victorie si priveste peste umar la inamicii sunt parasesc campul de lupta, abandonand lupta, lasand armele in urma.

VI DE SPADE. REPREZINTA: Schimbarea, nesiguranta inaintea schimbarii, frica de a schimba macazul, lipsa de incredere, teama de viitor, obstacolele viitoare, perspectivele neclare, explorarea cu teama a unor noi campuri si posibilitati, nevoia de a te lasa indrumat, cautarea unui ghid, a unei directii, nevoia unui sfat sau a unei indrumari, nevoia de a o lua de la capat, de a pleca, de a porni spre alte zari, mnevoia de a asculta de altii mai experimentati, mevoia de a cere ajutor.
Simbolistica arcanei: un om infrant, intr-o barca, pleaca la drum, sub indrumarea unui vaslas care il trece apa spre celalalt mal, spre alte taramuri. Cel purtat de barca e ascuns sub o gluga, e nesigur de ce urmeaza, nu stie incotro merge, nici nu priveste incotro merge, se lasa dus. Singurul care stie directia e vaslasul, deci cel din barca se lasa complet ghidat de vaslas.

VII DE SPADE. REPREZINTA: Tradarea, minciuna, ascunderea advarului, perfidia, josnicia, duplicitatea, ipocrizia, prefacatoria, eschivarea, fuga de raspundere, frauda, furtul, inselaciunea, caracterul dubios, suspiciunea, nesiguranta, neincrederea, dar si siretenia, nevoia de a te descurca, de a gasi solutii ilegale, imorale.
Simbolistica arcanei: un hot fura sabiile si fuge, ca simbol al lipsei de scrupule in rezolvarea unor probleme.

VIII DE SPADE. REPREZINTA: Reprimarea, teama de a spune ceva, rezerva, retinerea, interdictiile impuse de altii, limitele, austeritatea, izolarea, convingerile limitative, neputinta, singuratatea, neincrederea in altii sau in propriile idei, pesimismul, tacerea, angoasa, pasa proasta, asteptarea pasiva, nelinistea, lipsa de orizont, lipsa de solutii, inhibitiile, complexele, incapacitatea de a spune ce gandesti, frica de a lua decizii, limitarea poosiblitatilor, neputinta.
Simbolistica arcanei: o femeie cu ochii acoperiti, care nu vede ce se petrece in jur, este blocata intr-o inchisoare de sabii, care o inconjoara de jur imprejur, semn ca spatiul ei este complet limitat si este nevoita sa stea pe loc, blocata.

IX DE SPADE. REPREZINTA: Teama de esec, grijile, frica, insomniile, piedicile, anxietatea, apasarea, mahnirea, ingrijorarea, pierderile, descurajarea, suferinta, remuscarile, regretele, amintirile negative, incapacitatea de a ierta si uita, gandurile negre, neputinta de a gasi solutii, preocuparile, stresul.
Simbolistica arcanei: o femeie trezita din somn noaptea plange in palme si isi face griji.

X DE SPADE. REPREZINTA: Finalul brusc, finalul definitiv, situatiile incheiate, schimbarea radicala, impasul, lipsa de orizont, greutatile, oponentii, dusmanii, rautatile, barfele, denigrarea, zvonurile neadevarate, criticile dure, atacurile pe la spate, obstacolele puse de altii, apasarea, capatul de drum, punctul fara intoarcere, despartirea, pierderea totala, esec deplin, lovitura decisiva.
Simbolistica arcanei: un mort cu 10 sabii infipte in spate, reprezentand finalul, esenul, abandonul total.

VALET DE SPADE. REPREZINTA: Conflictul, disputa, cearta, inamicii, agitatia interioara, stresul, graba, atacurile, discutiile in contradictoriu, impulsivitatea, agresivitatea, admonestarea, criticile dure, cinismul, ironiile, rautatile, dar si vointa, ambitia de a lupta, combativitatea, forta de convingere, capacitatea de a te ridica pentru a lupta. Tanar cu ochi albastri si par deschis la culoare, in zodie de aer.
Simbolistica arcanei: un tanar a pus mana pe arme gata sa lupte.

CAVALER DE SPADE. REPREZINTA: Agitatia interioara, zbuciumul, stresul, nelinistea, raceala, indiferenta, distantarea, detasarea, dusmania, ura, certurile, criticile, conflictele, lupta, scandalul, dar si forta, ambitia, tenacitatea de a lupta. Tanar cu ochi albastri si apr deschis la culaore, in zodie de aer.
Simbolistica arcanei: un tanar calare in actiune, in plina lupta. Ca si calul din arcana de bate, calul cavalerului de bate este in plina actiune, in galop.

REGINA DE SPADE.REPREZINTA: Independenta, lucrul pe cont propriu, curajul deciziei, capacitatea de a rezolva singur, superioritate, incredere in fortele proprii, spirit conducator, inteligenta, minte ascutita, atentie, capacitate de analiza, sfaturile, indrumarea, capacitatea de a rezolva orice, teoria, ideile bune, limpezimea gandurilor, curajul de a exprima ideile si parerile. Femeie tanara - 30 de ani  cu ochi albastri si apr deschis la culaore, in zodie de aer.
Simbolistica arcanei: o femeie inteligenta, tanara, cu spada in mana, care vorbeste multimii, da sfaturi, da solutii, judeca la rece situatia din fata ei.

REGE DE SPADE. REPREZINTA: Clarificarile, rationamentele, logica, iscusinta in vorbire, forta de convingere, sfaturile bune, ideile salvatoare, rezolvarea situatiei, prezenta de spirit, intelepciunea, analiza, parerile avizate, experienta, inteligenta, nevoia de a apela la sfatul sau judecata altora mai inteligenti sau mai informati. Barbat tanar - 30 de ani  cu ochi albastri si apr deschis la culaore, in zodie de aer.
Simbolistica arcanei: un rege sta pe tronul sau si are sabia in mana, ca jduecator, ca factor de decizie.Esti pasionat de Tarot?
Pastreaza-ti cartile magice intr-o superba cutie de lemn
, cu capac gravat cu simboluri inspirate din Tarotul de Marsilia.
DETALII AICI - www.kadoris.roASTRO-TAROT - CONSULTATII ACVARIA®
Informatii si sfaturi oferite de astrologie si tarot.
Despre viitor si destin. Despre zestrea astrala cu care ati venit pe lume.
Despre karma si vieti anterioare. Despre compatibilitate in cuplu.
Orice din toate acestea puteti afla de la astrolog ACVARIA in cadrul unei consultatii private de 30 de minute.
DETALII AICI - www.acvaria.eu

www.acvaria.com | www.tarot.acvaria.com | Tarot | Elemente de baza | Spadele

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale