Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris

Produse ACVARIA
Pietre semipretioase
si cristale naturale


PIETRE SI ROCI NATUR
in KRISTALE.RO
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri la TOATE rubricile pana la 31.03.2017.
ATENTIE: serviciile ASTRO-SMS au fost închise pe 1.04.2017
 
FAZELE LUNII IN APRILIE 2017
Azi Luna este în zodia...
28.03-11.04 Luna in crestere
11.04 LUNA PLINA
11-26.04 Luna in descrestere
26.04 Luna Noua Cea mai recenta LUNA NOUA
26.04-10.05 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN APRILIE 2017
20.04-20.05 - Suntem in zodia TAUR Info
31.03-20.04 Mercur in Taur
20.04-16.05 Mercur in Berbec
10.04-3.05 Mercur retrograd Info
3.02-3.04 si 28.04-6.06 Venus in Berbec
3-28.04 Venus in Pesti
4.03-14.04 Venus retrograd Info
10.03-21.04 Marte in Taur
21.04-4.06 Marte in Gemeni
Jupiter retrograd in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Pana pe 29.04 Nodul Nord in Fecioara Info
Dupa 29.04 Nodul Nord in Leu
Dupa 14.02 Lilith in Sagetator
Dupa 3.02 Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Vise

MESAJ FOARTE IMPORTANT
DESPRE SERVICIILE "ASTRO-SMS ACVARIA"
Dupa mai bine de 10 ani, astrolog Acvaria a decis să încheie acest capitol din activitatea sa, de aceea, pe 1 APRILIE 2017,
SERVICIILE ASTRO-SMS AU FOST OPRITE DEFINITIV.
Dupa aceasta dată, ACVARIA.COM & ACVARIA.EU
nu mai răspund de eventualele mesaje trimsie la 1303.
[Vezi aici serviciile Acvaria disponibile]
www.acvaria.com | Interpretarea viselor | Cum sa-ti interpretezi visele? (II)

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

INTREBARE: Ce sa urmaresc atunci cand incerc sa imi inteleg si sa-mi descifrez visele? Ce trebuie sa analizez?

RASPUNS: De acum intri singur în lumea misterioasa a viselor. Înainte de a începe voiajul individual înarmeaza-te cu câteva detalii pe care sa le tii minte de fiecare data când începi interpretarea propriilor vise.

UNDE? | CÂND? | CINE? | ESTI PARTICIPANT SAU OBSERVATOR? | CE? | CU CINE? | ÎNCOTRO sau DE UNDE? | CUM? | DE CE? CU CE SCOP? DIN CE CAUZA? | CE VAD? CE AUD? CE SIMT? CE GÂNDESC? CE INTENTII AM? CE CRED (supozitii)? | LA CE MA ASTEPT? CE STIU? CE NU STIU? DE CE SUNT SIGUR? DE CE NU SUNT SIGUR? | OBIECTE SAU LUCRURI STATICE? OBIECTE SAU LUCRURI ÎN MISCARE? OBIECTE APROPIATE. OBIECTE ÎNDEPARTATE. | CULORI. LUMINI SAU UMBRE. FORME. DIRECTII. DETALII. PERSOANE. CIFRE, LITERE, NUMERE, NUME, REPLICI, DIALOGURI, RASPUNSURI DATE SAU PRIMITE.

Iata un vis cu un exemplu de asezare în spatiu a actiunii:

(Cine?) Eu (Ce?) coboram un deal (cum era dealul?) destul de înclinat. (Unde?) La stânga mea (ce?) se afla o padure, iar (unde?) în dreapta (ce?) o poiana. (Încotro?) Am trecut pe lânga un copac (ce detalii observ?) la a carui umbra cresteau flori de nu ma uita. (Cum? Alte detalii de context.) Era ca un covor albastru de flori si (Ce simt? Ce gândesc? Ce intentii am?) ma gândeam sa culeg cîteva, totusi nu am cules nici una, gândindu-ma ca nu vor rezista pâna acasa. (Încotro ma îndrept sau unde ajung?) Am ajuns la capatul pantei (ce este acolo?) de unde se vedea o perspectiva înverzita asupra padurii. (Noile elemente de context, dupa schimbarea decorului.) În spate se afla dealul, padurea ramasa în urma, iar în fata se vedea o panorama larga a cerului si padurii de la picioarele mele. (Ce stiu?) Stiam ca undeva în vale se afla o biserica, (ce nu vad?) desi nu o vedeam.

1. UNDE? Unde are loc actiunea visului? Cauta orice element de context: sus, jos, în centru, catre dreapta, catre stânga, decor etc.

2. CÂND? Când are loc actiunea visului? Cauta orice element de context: anotimp, perioada a anului: frig, cald, racoare, verde, aramiu, alb, perioada a zilei: dimineata, seara, amiaza, amurg, noapte, starea vremii: frumos, ploios, frig, înnourat etc.

3. CINE? Cine este personajul principal în vis? Eu sau altcineva? Si daca e altcineva, cine este el pentru mine? Ce relatii exista între mine si elm daca îl cunosc? Daca nu îl cunosc, ce cauta el în acest vis? Exemplu de descriere a personajelor uni vis, cu functiile fiecaruia înainte de începerea actiunii: "Eram într-o clasa unde se mai aflau patru persoane: un barbat gras, mai în vârsta, care era american sau rus, îmbracat în alb. O femeie de serviciu care matura si spala pe undeva pe la tabla. Si doua fete care stateau în banci, fara sa participe la actiunea acestui vis."

4. ESTI PARTICIPANT SAU DOAR OBSERVATOR? Privesti o actiune în care sunt implicate alte persoane sau treci chiar tu prin aceasta actiune? Exemplu în care subiectul este simplu observator la actiunea acestui vis. "Pe un ogor cu sfecla trecea un alai de înmormântare: un sicriu negru foarte lung în care era întinsa o femeie. Corpul era foarte mic fata de sicriu si asezat invers decât normal. Lumea plângea. M-am apropiat sa vad mortul (deci subiectul observa, fara sa participe), care a început sa se miste. Ma gândeam ca femeia aceea e foarte bolnava, dar a acceptat sa fie îngropata de vie. Sicriul era dus pe o caruta. Au scos-o pe femeie din sicriu si au asezat-o într-un pat, dar acum arata ca un copil foarte mic, bolnav si slab, cu mâinile si picioarele foarte subtiri. Lumea spunea ca sotul o adusese în halul acesta de boala." Sus

5. CE? Ce actiune desfasoara personajul principal? Cauta orice verbe de stare: doarme, sta, tace, sau verbe de miscare: merge, aleraga, cânta, danseaza etc.

6. CU CINE? Cu cine intra în relatii, legaturi, contacte, interactiuni personajul din vis? Vorbeste cu..., îi întinde ceva lui...., este însotit de...., în preajma se mai afla si..., din grup mai fac parte si...

7. ÎNCOTRO sau DE UNDE? În cazul verbelor de miscare, perceperea sensului de miscare. Ma plimb catre..., veneam de la..., treceam pe lânga..., coboram spre..., urcam catre..., la capat era..., undeva în departare se vedea un...., lânga mine am zarit o...

8. CUM? Elemente de detaliu care descriu actiunea din vis. Cum e îmbracat, cum merge, cum vorbeste, cum se comporta, cum priveste, cum manânca...

9. DE CE? CU CE SCOP? DIN CE CAUZA? Elemente de detaliu care descriu actiunea din vis. De ce se afla X aici? De ce te duci în locul Y? De ce nu poti face actiunea Z? De ce trebuie sa faci lucrul W? De ce fugi de persoana Q?

10. CE VAD? CE AUD? CE SIMT? CE GÂNDESC? CE INTENTII AM? CE CRED (supozitii)? Exemplu pentru descrierea sentimentelor, gândurilor, intentiilor subiectului în vis, fie ca e participant direct, fie ca e simplu observator la acsiunea visului: "Eram în fata blocului si ma uitam spre muntele ce se vede din fata blocului (ce vad?). Se vedea de peste munte un val imens (ce vad?), ramas nemiscat ca într-o poza (ce vad?). Simt acut amenintarea care se apropie (ce simt?), oamenii din jur sunt panicati, eu nu stiu ce sa fac (ce gândesc?): sa ma întorc sau sa caut un refugiu - stiind ca oricum nu am sa scap. M-am gândit sa iau masina sa ajung la fiul meu, sa-l anunt (ce gândesc?), dar ma mai gândeam sa fug pe un alt munte din apropiere ca sa scap, desi nu mai aveam timp. (ce gândesc?)"

11. LA CE MA ASTEPT? CE STIU? CE NU STIU? DE CE SUNT SIGUR? DE CE NU SUNT SIGUR? Supozitii, detalii pe care le banuiesti, le stii, ai impresia ca le stii sau nu le stapânesti bine, explicatii date singur în vis cu privire la unele detalii aparute. Exemplu: "Prin oras circula o masina în care se afla o femeie bogata si soferul ei foarte elegant, în frac si papion, care, chiar daca repara masina, tot curat si elegant ramânea (supozitia subiectului - nici un indiciu din vis nu ar duce spre aceasta parere). Între cei doi, în fata, se afla un aparat foto destul de sofisticat. Soferul era, de fapt, nepotul acestei femei, sau ginerele, nu stiu, care era casatorit si avea o fetita, sau poate nu era a lui fetita (supozitia subiectului - nici un indiciu din vis nu ar duce spre aceasta parere). Finalul visului ma surprinde pe mine cu un ziar în mâna în care citeam despre aceasta familie de bogatasi, privind o fotografie în care, pe niste scaune ca cele din parc, stateau în prImul rând niste femei (bogatasa, fiica ei, nepoata si înca o fetita) (supozitia subiectului - nici un indiciu din vis nu ar duce spre aceasta parere) iar în spatele lor se mai afla un rând gol de scaune. Pe unul din ele statea foarte cuminte o fetita cu un catel. Sub poza am citit o explicatie: "si asa soarta acestei familii a fost hotarâta". Mi s-a parut o gluma buna si am râs, dându-mi singura explicatia ca toti barbatii acestei familii murisera. (supozitia subiectului - nici un indiciu din vis nu ar duce spre aceasta parere)" Exemplu edificator pentru descrierea conexiunilor logice facute chiar în timpul visului, subiectul facând supozitii cu privire la personaje, fara sa apara detalii care sa o duca cu gândul la concluziile trase (de exemplu supozitia ca soferul este nepotul femeii bogate care era casatorit si avea o fetita, subiectul nefiind sigur ca fetita îi apartine acestui barbat; si în final, subiectul stie direct cine sunt personajele din fotografie si mai ales sensul explicatiei fotografiei, legat de lipsa barbatilor din aceasta poza.)

12. OBIECTE SAU LUCRURI STATICE? OBIECTE SAU LUCRURI ÎN MISCARE? OBIECTE APROPIATE. OBIECTE ÎNDEPARTATE.

13. CULORI. LUMINI SAU UMBRE. FORME. DIRECTII. DETALII. PERSOANE. CIFRE, LITERE, NUMERE, NUME, REPLICI, DIALOGURI, RASPUNSURI DATE SAU PRIMITE. Exemplu edificator pentru detalii legate de replici, schimburi de cuvinte, nume, cifre, culori si cuvinte continute în vis: "Am intrat într-o sala de teatru unde trebuia sa se joace o comedie. Lumea a început sa iasa din sala, mai ales copiii si am spus unui barbat de lânga mine ca "e normal sa iasa, pentru ca nu e o piesa pentru copii" (Replici). Cel de lânga mine m-a întrebat: "Atunci cei de 31 de ani vor iesi afara", la care eu i-am spus: "Asta ai sa mi-o spui tu dupa." (Dialog) Ma uitam în programul de sala sa caut numele autorului si l-am gasit destul de greu: se numea Dana Dobrescu (Supozitia subiectului: nu cunosc nici o Dana Dobrescu, nici macar vreun Dobrescu). Cineva mi-a cerut un autograf si am început sa scriu pe o pânza tare cu cerneala rosie, dar nu-mi placea cum arata. Atunci am gasit un teanc de foi curate în mapa, dar majoritatea erau de matematica sau de dictando. Am scris totusi ceva pe o foaie, apoi am mototolit-o, gândindu-ma la ce sa scriu. Am scris totusi ceva ca pentru întreaga familie, continând cuvintele: sanatate, multumire, fericire si data: 26-28 aprilie, Bucuresti."

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017


kristale.ro prezinta
COLIERE DIN PIETRE

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale