Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris

Produse ACVARIA
Pietre semipretioase
si cristale naturale


BILE SI SFERE in KRISTALE.RO
Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri la TOATE rubricile pana la 31.03.2017.
ATENTIE: serviciile ASTRO-SMS au fost închise pe 1.04.2017
 
FAZELE LUNII IN APRILIE 2017
Azi Luna este în zodia...
28.03-11.04 Luna in crestere
11.04 LUNA PLINA
11-26.04 Luna in descrestere
26.04 Luna Noua Cea mai recenta LUNA NOUA
26.04-10.05 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN APRILIE 2017
20.04-20.05 - Suntem in zodia TAUR Info
31.03-20.04 Mercur in Taur
20.04-16.05 Mercur in Berbec
10.04-3.05 Mercur retrograd Info
3.02-3.04 si 28.04-6.06 Venus in Berbec
3-28.04 Venus in Pesti
4.03-14.04 Venus retrograd Info
10.03-21.04 Marte in Taur
21.04-4.06 Marte in Gemeni
Jupiter retrograd in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Pana pe 29.04 Nodul Nord in Fecioara Info
Dupa 29.04 Nodul Nord in Leu
Dupa 14.02 Lilith in Sagetator
Dupa 3.02 Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Vise

www.acvaria.com | Interpretarea viselor | Vise in miscare

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

INTREBARE: Ma visez des in tren. Ce inseamna?

Mijloacele de transport sunt un punct central al vietii noastre de zi cu zi, deci este normal ca ele sa ne colinde si visele. Simbolul mijloacelor de transport în vis tine cont de suportul pe care acestea se deplaseaza: un mijloc de transport pe apa – vapor, barca, salupa - se interpreteaza în legatura directa cu elementul „apa” – sentimente, senzatii. Un mijloc de transport prin aer – avion, balon, elicopter – este un reprezentant direct al elementului „aer” – idei, gânduri, solutii. Trenurile, automobilele, autobuzele sunt mijloace de transport pe sol, deci au legatura cu elementul „pamânt”, ca simbol al planului material – energie fizica, mijloace concrete, bani.

Mijloacele de transport pe orice suport, aparute în vis, reprezinta legaturile inter-umane, relatiile noastre cu lumea, modul în care trecem prin viata, felul în care ne atingem scopurile, modalitatea în care ajungem la destinatiile existentei noastre, pentru ca, În fond, mijloacele de transport ne ajuta sa ajungem dintr-un punct În altul, tot asa cum, în vis, descriu mijloacele cum ajungem dintr-un punct al planurilor noastre spre o tinta propusa.

Trebuie analizat cu atentie modul în care mijloacele de transport se deplaseaza în vis, pentru ca o miscare haotica descrie o viata dezorganizata, care va aparea în vise ori sub forma de avioane scapate de sub control, baloane în deriva, masini ce nu pot fi conduse, accidente în trafic, trenuri deraiate, pe când o miscare clara, cu tinta precisa, descrie o viata bine închegata, în care stim bine ce avem de facut si pe cine ne putem baza pentru a ne atinge scopurile.

Vehiculele din vis descriu modul în care comunicam unii cu altii si de marimea sau capacitatea vehiculului depinde planul la care ne referim. O bicicleta are legatura doar cu noi însine, descrie modul în care ne descurcam prin viata, pe cont propriu, având în vedere ca este un mijloc de transport de o singura persoana. Un autoturism descrie planul nostru cel mai apropiat: familie, prieteni intimi, pentru ca este vorba de un vehicul cu putine locuri. Cu cât vehiculul creste în dimensiuni si numar de locuri, cu atât planul se largeste: un autobuz te pune în contact cu vecinatatea si mediul de cunostinte. Trenul face legatura cu persoanele din afara mediului intim: rude sau cunostinte din alte localitati. Avionul poate fi direct în legatura cu strainatatea sau alte medii mai îndepartate de noi: colaboratori, cunostinte, superiori.

Un vehicul aerian descrie modalitatea în care gasim solutii în plan teoretic la problemele noastre. Un avion aflat sub control – cu pilot, cu mers lin si drept – descrie o perioada în care stim ce avem de facut, avem o tinta precisa si solutii la problemele de zi cu zi. Un vehicul terestru care pleaca spre o destinatie precisa descrie calea concreta prin care putem sa ne atingem scopurile. În functie de numarul de locuri pe care le avem în jur (o masina cu 4 locuri, un compartiment de tren, un avion cu persoane la bord etc) arata largimea anturajului pe care ne putem baza pentru a rezolva o problema. O bicicleta atrage atentia ca noi însine suntem singurii în masura sa aducem problema la o rezolvare corecta, o masina în care sunt câteva persoane arata ca putem apela la familie, dar daca în masina suntem doar singuri, arata ca nu ne putem baza pe mediul nostru apropiat. Un autobuz cu mai multi sau mai putini pasageri ne atrage atentia ca avem în jur mai multi sau mai putini colegi si prieteni pe care putem sa ne încredem, dar un vehicul gol, în care ne aflam doar noi, ne avertizeaza asupra lipsei unor mijloace concrete de a ajunge la rezultatele dorite.

Trenurile au un rol central în visele multor persoane. Cei care calatoresc mult cu trenul nu trebuie sa acorde prea multa atentie oricarui vis în care acest mijloc de transport apare prioritar, pentru ca trenul este la fel de firesc în viata lor cum este autobuzul pentru altii. Simbolul „tren” trebuie analizat doar atunci când visul pune accent pe acest element, când trenul este un element de baza în evolutia visului, ca un actor principal.

Trenul nu are doar semnificatia de mijloc de transport pe sine, ci este si simbolul sanselor din viata fiecaruia. Spunem adeseori: am prins ultimul tren, astept sa vina trenul meu, am pierdut ultimul tren, deci aceeasi semnificatie o vei gasi si în vise.

Trenul poate aparea în foarte multe ipostaze în visele tale. Trenul – ca mijloc de transport - tine de energia ta, de ambitia de a reusi, sansa care ti se ofera pentru a demonstra ce poti. În fond, trenul este un imens motor care trage dupa el atâtea elemente: vagoane – deci greutati, poveri, probleme – dar si calatori – deci destine umane, ca atare trenul este un simbol extrem de complex.

Trenul în sine are, asadar, semnificatia lui, dar calatoria cu trenul are cu totul alt înteles: face referire la viata ta, fiind de fapt simbolul evolutiei tale în viata si depinde de ceea ce se întâmpla în tren sau pe lânga tren.

Astfel, felul cum arata sau cum merge trenul din vis, descrie viata ta în acest moment. Tinta spre care merge descrie scopurile tale actuale. Scenariul în care este implicat trenul descrie modul în care poti ajunge la scopurile propuse.

Un tren care intra în gara sau se apropie de tine arata ca speri, astepti o sansa pentru tine. Viata ta se poate schimba în functie de evenimentul care urmeaza sa te surprinda.

Un tren care pleaca din gara, trece de tine, se îndeparteaza de tine, l-ai pierdut descrie ca ai ratat o sansa buna. Te prezinta într-o stare pesimista, lipsita de speranta si de orizont, poate chiar în urma unui esec, si arata ca nu ai încredere ca viata ta se poate schimba în bine

Daca astepti trenul si vine, înseamna ca ai încredere în fortele tale si esti convins ca merita sa lupti pentru a-ti atinge scopul. Poti reusi ce ti-ai propus, sansa ta va veni într-o zi, deci te apropii de succes, dar trebuie sa mai ai rabdare.

Daca, însa, astepti trenul, dar nu vine, te prezinta într-o perioada lipsita de energie, când lupti în zadar. Rezultatele eforturilor tale nu vor fi cele asteptate, îti faci sperante desarte, alergi dupa vise imposibile, deci nu te lasa furat de iluzii! Speri probabil prea departe si nu ai înca forta de a ajunge la scopul propus.

Daca astepti trenul, dar apare alt vehicul în locul lui, arata ca, desi nu ajungi la ce ti-ai propus pe caile dorite, se va ivi o alta ocazie pe parcurs. Nu trebuie sa te încapatânezi asupra unui singur scop, ci sa accepti si alte ocazii. Fii deschis spre alte propuneri, pentru ca poti sa ajungi la scopul propus si pe alte cai decât cele sperate.

Daca trenul întârzie, înseamna ca ti-ai facut iluzii prea mari cu privire la un eveniment, care se amâna pentru alta data. Ti-ai pierdut rabdarea pâna la atingerea unui scop sau nu a sosit înca momentul tau. Sentimentul de pesimism persista în viata ta, nu ai încredere ca ceva bun ti se poate întâmpla. Esti într-o stare de expectativa.

Daca alergi dupa tren, esti avertizat ca trebuie sa recuperezi ce se mai poate. Ai facut o greseala si trebuie sa o repari. Regreti ca ai ratat o sansa si insisti sa o poti recâstiga, deci trebuie sa depui niste eforturi pentru a pune mâna pe sansa. Nu poti accepta ca ai esuat si trebuie sa lupti pentru a doua sansa.

Daca urci în tren în ultima clipa, arata ca reusesti sa prinzi o sansa pe neasteptate. Ti se acorda o ultima ocazie de a dovedi ce poti, deci profita imediat de ceea ce ti se ofera, nu mai amâna!

Simbolul „tren” nu poate fi interpretat numai prin simpla lui aparitie în vis, ci conteaza toate detaliile legate de acest simbol. Actiunea trenului sau relatia ta cu acest simbol descrie o stare de lucruri în care esti implicat.

Daca urci sau esti în tren - te implici serios în evolutia unor lucruri, esti constient de drumul pe care îl parcurgi, esti actor principal într-un eveniment în desfasurare.

Cobori din tren înainte de a ajunge la destinatie - esti pasiv, nu te implici în evenimentele în desfasurare, ai obosit, ai nevoie de detasare, lasi pe altii sa se agite în locul tau, renunti la lupta, îti pierzi interesul pe parcurs, abandonezi usor.

Tren deraiat sau care nu ajunge la destinatie - ai prins o sansa, dar o ratezi pe parcurs, prin abandon sau prin greseli, îti pierzi interesul pentru scopurile initiale, nu esti lasat sa ajungi la ce ti-ai propus, esti avertizat ca drumul pe care mergi este incorect

Tren lung - pâna ajungi la tinta propusa, ai un lung sir de etape de parcurs, succesul vine dupa mult timp

Trenul merge lent - timpul trece prea încet si nu ajungi deocamdata la ce ti-ai propus;

Trenul merge repede - esti într-o perioada agitata a vietii, nu faci fata la tot ce ai început; esti suprasolicitat, ai scapat controlul, esti depasit de evenimente;

Trenul se opreste – trebuie sa mai lasi timpul sa treaca, ia o pauza în actiunile începute, ai nevoie de detasare, sa te ocupi si de alte planuri; nu poti ajunge deocamdata la ce ti-ai propus, mai ai de asteptat;

Trenul vine spre tine - esti implicat în planuri periculoase, ai grija în ce te bagi, viata ta poate scapa de sub control; se apropie o serie de evenimente importante; ti se ofera o mare sansa, deci foloseste-o, dar cu atentie!

Tren de jucarie - nu iei în serios sansa care ti s-a oferit, te distrezi pe seama propriei tale vieti; nu ai credibilitate în fata altora, nu inspiri seriozitate; poti rata sanse bune prin superficialitate, nu ai încredere în tine.

Trenul e oprit între statii - oprelisti care nu te lasa sa ajungi la tinta propusa, esti într-o perioada pasiva a vietii, ti se pare ca esti blocat si nu poti face nimic.

Trenul asteapta în statie sau opreste în statie - esti între doua etape, într-o rascruce, gata sa pornesti pe o cale noua; îti recapeti fortele înainte de un drum nou; perioada de respiro.

Mergi cu trenul spre o destinatie clara - ai vointa de a ajunge la o tinta precisa, stii ce vrei în viata, nimeni nu te poate influenta;

Mergi cu trenul, dar nu stii unde - esti derutat, nu ti-ai gasit o cale a ta, te lasi în voia sortii, nu ti-ai ales un scop precis în viata sau l-ai ratat pe cel pe care l-ai avut înainte.

Pleci într-o directie, dar ajungi în alta parte - nu stii ce vrei de la viata, te multumesti cu orice, nu ai forta de a-ti decide viata.

Mergi prin tren cautând ceva - trebuie sa faci o analiza asupra vietii tale pentru a descoperi un amanunt necesar pentru momentul actual; în tine se ascunde un detaliu important pentru viitorul unor evenimente; trebuie sa-ti treci în revista viata.

Întâlnesti pe cineva în tren - face referire la oamenii importanti din viata ta, care pot juca un rol; daca o întâlnesti pe mama, atunci mama te poate ajuta etc.

Esti singur în tren – treci printr-o perioada în care simti ca nu apartii nimanui, lipseste ceva din viata ta, nu ai gasit oamenii care sa te accepte asa cum esti;

Scenariile pot fi mult mai diverse, dar cunoscând ideea de baza a acestui simbol, poti sa descoperi singur ce vor visele sa te anunte. 

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017


kristale.ro prezinta
COLIERE DIN PIETRE

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale