Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Visewww.acvaria.com | Interpretarea viselor | Vise pe drum

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

INTREBARE: Ce inseamna cand visez ca plec in calatorie, ca sunt pe drum, in deplasari?

RASPUNS: Cu cât vehiculul cu care ne deplasam în vis este mai mic, cu atât contextul visului se reduce mai mult la spatiul nostru intim. O bicicleta este un vehicul pentru o singura persoana, deci face referire doar la noi însine. Un automobil este un vehicul de 4-5 persoane, deci extinde dimensiunea visului la familie si prieteni apropiati. Autobuzul, autocarul, troleibuzul, tramvaiul trec la zona relationala: vecini, colegi, societate. Trenul si avionul fac legatura cu societatea, regiunea, familia îndepartata, cunostintele.

Conducatorul vehiculului, în vis, are o importanta capitala, în jurul lui gravitând de fapt descifrarea corecta a visului. Daca noi însine suntem la controlul vehiculului, arata ca putem sa ne descurcam singuri cu ceea ce ne-am propus, vehiculul în sine fiind mijlocul concret de a ne atinge tinta, dar daca suntem condusi de altcineva, atrage atentia asupra faptului ca nu ne conducem singuri viata, ci ori trecem pasivi peste probleme, asteptând de la altii rezolvarea (trebuie analizat în acest sens cine este personajul care conduce vehiculul), ori nu avem posibilitatea sa ne conducem propria viata. Daca noi suntem, în vis, cei care conducem masina, e normal ca facem referire la modul în care stim sau putem sa ne rezolvam problemele. Daca suntem vechi soferi în realitate, dar modul în care conducem masina, în vis, este deficitar, nu înseamna ca vom avea mâine probleme cu masina... Nu, aceasta arata ca trecem printr-o perioada de deruta, de lipsa de încredere în fortele proprii, de oboseala, de lipsa de mijloace personale de a rezolva ce ne-am propus.

Daca automobilul pe care îl conducem creeaza probleme – accident, pana, nu porneste, nu raspunde la comenzi – arata ca actiunile în care suntem implicati evolueaza greu sau incorect, dar si etapa de drum în care se întâmpla problema conteaza la fel de mult. Daca problema e la pornire, arata ca am început rau o actiune, daca ramânem în pana înainte de a atinge destinatia, înseamna ca nu mai avem mijloace de a ajunge la scopul propus: nu mai avem chef, interes, forta, bani, ajutor.

Un accident de masina în vis, atrage atentia ca o activitate începuta este defectuoasa si poate duce la dezastru, daca nu luam masuri de precautie. Daca apar si specificatii asupra locului în care exista probleme – motor, roti, directie, frâna – interpretam si aceste simboluri. Motorul si combustibilul tine de starea de sanatate sau starea fizica, rotile, directia sau frâna – atrag atentia ca sensul pe care mergem este incorect: frânele pot fi piedicile de pe parcurs sau constiinta care ne trage de mâneca, volanul e ambitia si vointa, rotile sunt mijloacele concrete de a realiza ce ne-am propus.

Felul cum circulam cu automobilul în vis are si el un rol major în întelegerea situatiei: un mod de a conduce prudent descrie o viata echilibrata, armonioasa sau o perioada calma a existentei noastre. Un mod de a conduce masina repezit, periculos, cu viteza, nechibzuit, fara sa putem controla masina, descrie o perioada riscanta a vietii noastre, cu un pericol iminent, anuntat poate chiar de elementele componente ale visului (catre ce ne îndreptam, cine este în masina, cine provoaca problema). Un mod de conducere fricos, excesiv de prudent, cu viteza redusa, cu multe opriri, poate descrie pasivitate, fuga de raspundere, eschiva în fata propriilor probleme, neîncredere, frustrari. Cu cât drumul parcurs de masina este mai aproape de normalitate, cu atât viata noastra trece printr-o perioada mai echilibrata.

Orice abatere de la normal în vis atrage atentia asupra unei erori în propria noastra existenta reala. Daca toate aceste probleme sunt provocate de alta persoana, în a carei masina ne aflam, atrage atentia asupra planului relational: colegi, parteneri, rude, sot.

Visele ce implica deplasare cu un mijloc de transport sunt foarte complexe, încât nici un detaliu nu trebuie trecut cu vederea, pentru ca poate atrage atentia asupra ta, ca individ, si asupra modului în care evoluezi prin viata. Spuneam în numarul anterior ca mijloacele de transport – si deplasarea cu ajutorul lor - simbolizeaza modul în care trecem prin viata. Dimensiunile vehiculului cu care circulam în vis atrage atentia asupra mediului la care se refera contextul visului: cu cât vehiculul este mai mare, cu atât cadrul se largeste de la persoana proprie – bicicleta, autoturism – pâna la grup sau la societate – autobuz, tren, tramvai.

Înainte de a trece la interpretarea altor vehicule care pot aparea în vis – obiecte care nu pot lipsi din visele nici unei persoane, mijloacele de transport fiind un element de baza al vietii cotidiene - trebuie sa spunem ceva despre un alt detaliu extrem de important în actul deplasarii: calitatea drumului. În interpretarea visului, conteaza nu numai aspectul vehiculului din vis, ci si suportul pe care se deplaseaza. Aici conteaza atât elementul de baza al acestui suport – apa, aer, sol – cât si aspectul general al drumului: drept, sinuos, larg, îngust, în panta, în rampa etc.

Drumul pe care ne deplasam în vis (soseaua, aleea, strada, autostrada) descrie caile prin care ne putem atinge telurile în viata. Cu cât drumul este mai anevoios, serpuit, înclinat, dificil - cu atât scopurile noastre sunt mai greu de atins si astfel ni se atrage atentia asupra acelor puncte sensibile carora trebuie sa le acordam mai multa atentie. Sa zicem ca visezi ca mergi cu o masina, singur, si ajungi înaintea unei rampe greu de urcat. Exista pericole, esti oprit la tot pasul, motorul nu face fata, risti sa cazi în vreo prapastie sau nu reusesti sa tii drumul drept. E normal ca un astfel de vis atrage atentia ca telurile spre care tinzi sunt aproape imposibil de atins, dar depinde ce face personajul pe care îl reprezinti în vis în astfel de situatie. Daca abandonezi drumul, înseamna ca nu-ti poti atinge telurile, dar daca, în ciuda dificultatii drumului, vehiculul în care circuli – care de fapt reprezinta forta ta de a ajunge la capat - continua sa mearga, înseamna ca ai motivatia, ambitia, energia sau curajul sa mergi mai departe si ca scopul tau va fi atins.

De asemenea, drumul poate fi legat si de un suport care restrictioneaza circulatia, cum ar fi sinele. Din start, acestea limiteaza drastic libertatea de miscare si de actiune, fiind obligat sa îti continui drumul dupa niste instructiuni clare. Daca vehiculul din vis merge pe un astfel de suport – tramvai, tren, troleibuz, metrou – simbolul atrage atentia asupra faptului ca nu-ti poti atinge scopul dupa cum crezi de cuviinta, ci esti obligat sa mergi pe niste cai trasate de altii - legi, reguli, interdictii, programe, limite. Mersul pe sine nu-ti permite sa mergi cum vrei, deci e clar ca un astfel de simbol îti limiteaza evolutia spre scopurile propuse.

Cu cât drumul e mai lung, cu atât demersurile tale de a ajunge la capat sunt mai îndelungate. Cu cât drumul este mai larg, cu atât mai numeroase sunt caile de a ajunge la destinatie, având o mai mare libertate de actiune. Cu cât drumul e mai îngust, cu atât caile tale sunt mai putine si mai fragile. Cu cât drumul este mai serpuit, cu atât mai mare e deruta în care te afli, ocolind adevarul sau tinta finala. Cu cât drumul este mai periculos, cu atât mai mari sunt riscurile la care te expui pentru a ajunge la ce ti-ai propus.

Conteaza, în interpretarea visului, atât ceea ce se întâmpla pe parcursul drumului – evenimente, actiuni, piedici, situatii, personaje întâlnite – cât si punctele de plecare sau de sosire. Fii atent, când încerci sa-ti întelegi visele, daca atingi destinatia, daca te întorci la punctul de plecare, daca renunti de la început, daca te opresti înainte de final, în ce constau piedicile aparute, pentru ca toate aceste detalii atrag atentia asupra energiei pe care o depui în atingerea scopului.

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale