Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Visewww.acvaria.com | Interpretarea viselor  | Colectia de vise

<Inapoi la INTERPRETAREA VISELOR

VISE CU SIMBOLURI DIN VIATA REALA

DESCRIEREA VISULUI: "Era un episod din Dallas, cu Pam si cu alte personaje, episod care se desfasura intr-o casa neterminata, cu etaj, un gen de vila. In asa zisul episod, Pam era urmarita si a inceput sa se catere pe stalpii casei in constructie si casa a inceput sa se rupa (era un perete sfaramat). Ea a sarit jos de pe acoperis, a urcat intr-o Dacie verde si a plecat trecand pe langa o manastire care semana cu o manastire pe care am vizitat-o asta vara. Apoi eram si eu pe acolo pe unde se desfasurase actiunea filmului. Era undeva - cred - peste vale, un loc din afara orasului unde mergeam in plimbare adeseori, la iarba verde, si de acolo se vedea orasul cu hotelul. Atunci m-am suit intr-un camion plin cu barbati care lucrau la casa respectiva. Camionul era deschis la spate. Eu sau altcineva din camion avea niste maturi. Am aflat ca trebuia sa plecam in Japonia cu respectivul camion, iar eu incercam sa o conving pe mama, care era si ea pe acolo, sa mergem cu Expresul. Camionul a pornit, iar lumea din jur spunea ca ne prinde miezul noptii pana ajungem. Un barbat a pus mana pe umarul meu. Camionul mergea foarte incet si cand m-am uitat inapoi, am vazut ca nu avea cabina, ci doi cai maro inhamati la camion. Am spus ca vreau sa mearga mai repede si caii au inceput sa grabeasca pasul. Am mers printr-o padure frumoasa, cu iarba curata, pe un ogor cu varza si sfecla si undeva departe se vedea soseaua marginita de plopi. Am trecut pe langa alta manastire, destul de ciudat proiectata, in stil arabic. M-am ridicat sa vad blocurile construite in afara orasului, si in loc de blocuri erau doar niste gradini imprejmuite cu niste machete de blocuri in ele. Fratele meu mi-a zis ca astea sunt blocuri italiene si aici sta un coleg de-al lui de serviciu. Am pornit pe jos spre oras, pe sosea, trecand pe langa gradini imprejmuite de garduri cu sarma. Am trecut prin foarte multe incercuiri unde se aflau oameni care jucau tenis si am ajuns la o casa paraginita unde se adunasera foarte multi tineri, printre care si colegi de liceu de-ai mei. Fiecare avea cate ceva in mana: unul avea o gulie iar eu o sticla de sampon. A aparut cineva de care ne era frica si s-a uitat la obiectele pe care le avem in mana. A zis sa plecam si am luat-o cu totii pe o alee in panta uda, noroioasa, mergand in tacere."

INTERPRETARE:
Toate detaliile de mai jos sunt desprinse din realitatea imediata a subiectului. Din acest vis reiese ca preocuparile din momentul respectiv - sau gandurile subiectului - apar intr-o forma asemanatoare in vis.

1.                  Episod din Dallas - intr-una din zilele anterioare visului, subiectul hotarase sa mearga la film, astfel s-a gandit ca e bine sa mearga joi seara, cand la televizor era Dallas, pe care nu tinea atat de mult sa-l vada. Apoi s-a razgandit, zicand ca e mai bine sa mearga la pranz, astfel incat va vedea si episodul din Dallas.

2.                  Casa neterminata - fratele subiectului isi cumparase un apartament nou care atunci era in reparatii capitale, nefiind inca gata.

3.                  Un gen de vila - face parte tot din preocuparile de atunci ale subiectului legate de casa fratelui, legand faptul ca sotia fratelui locuise inainte de casatorie intr-o casa cu etaj.

4.                  Un perete prabusit - cumnata subiectului dorea ca inainte de a zugravi casa sa rada complet tencuiala de pe unul din pereti, lucru care s-a discutat mult in familie si de care subiectul nu era intru totul de acord.

5.                  O manastire care semana cu o manastire pe care am vizitat-o asta vara - subiectul se intalnise in zilele anterioare visului cu o persoana pe care o intalnise si in vara respectiva undeva la o manastire, ambele intalniri marcand-o o perioada.

6.                  Peste vale - loc care ii trezeste amintiri placute subiectului, fiind singurul loc mai aproape de natura unde merge cu regularitate.

7.                  Barbati care lucreaza la casa neterminata - subiectul vizitase cu o zi inaintea visului casa neterminata a fratelui ei, vazandu-i pe muncitorii aflati la lucru.

8.                  Japonia si expresul - subiectul auzise chiar in seara dinaintea visului o stire despre un accident al unui expres in Japonia.

9.                  Maturi - cu doua zile inaintea visului, subiectul cumparase o matura noua.

10.              Camionul mergea foarte incet - subiectul trecea printr-o perioada a vietii in care avea impresia ca toate stagneaza, nefiind satisfacut de viata pe care o avea in acea vreme.

11.              Un barbat a pus mana pe umarul meu - fapt legat de o intalnire recenta a subiectului cu o cunostinta care a luat-o pe dupa umeri, gest pe care l-a considerat complet deplasat si care nu i-a facut placere.

12.              Doi cai - o expresie a unei dorinte mai vechi a subiectului de a merge la tara - subiectul fiind orasean - pentru a calari sau a merge cu o caruta trasa de cai. Caii sunt, pentru subiect, simbolul vietii la tara.

13.              Padurea si iarba - elemente ce descriu dorinta subiectului de a trai cat mai aproape de natura. De altfel intregul vis este intesat de elemente naturale: paduri, legume, gradini etc.

14.              Ogor cu varza si sfecla - subiectul era preocupat in acea vreme de o bucata de pamant al carui proprietar devenise, gandindu-se ce ar putea sa cultive in zona respectiva.

15.              Sosea marginita de plopi - in amintirile subiectului, o imagine asamanatoare era legata de perioada cand mergea la practica agricola, la cules de cartofi sau porumb, singurele legaturi ale sale cu munca agricola, deci tot in legatura cu bucata de pamant pe care o detinea.

16.              Manastire in stil arabic - element in legatura cu stirile de la televizor, in acea perioada desfasurandu-se razboiul din golf, deci printre arabi.

17.              Machete de blocuri - cu o zi inainte subiectul citise un anunt despre o firma de arhitectura catre care dorea sa scrie o scrisoare pentru a cauta de lucru. In tot acest timp, subiectul isi pusese intrebarea daca, lucrand la o firma de arhitectura, ar fi in stare sa construiasca... machete de blocuri.

18.              Blocuri italiene - tot o stire din ziar citita de subiect in acea perioada despre o societate de constructii italiana care facuse niste nereguli in Romania.

19.              Un coleg de serviciu de-al fratelui subiectului - subiectul primise chiar in ziua visului un telefon de la un fost coleg de-al fratelui sau.

20.              Am pornit pe jos spre casa - singura amintire legata de acea zona a orasului aparuta in vis este o excursie facuta cu ani in urma, cand subiectul s-a intors pe jos pana acasa, pe parcursul mai multor kilometri.

21.              Gradini imprejmuite cu garduri de sarma - in urma unei discutii despre pamantul detinut undeva la tara, asa isi inchipuia subiectul ca trebuie sa arate terenurile de pamant impartite oamenilor.

22.              Casa paraginita - in vis, casa semana foarte mult cu o constructie ce se facea in acea perioada chiar in fata blocului in care locuieste subiectul, constructie pe care o urmarise de la primele sapaturi.

23.              Gulie - singurul element care avea sa fie confirmat ulterior visului, in sensul ca in dimineata urmatoare visului mama subiectului a cumparat din piata... ridichi si gulii, desi nu facuse acest lucru de foarte multa vreme.

24.              Sticla cu sampon - provine de la preocuparea subiectului de a merge la coafor in zilele imediat urmatoare pentru a-si face permanent.

25.              Cineva de care ne era frica - acea zona a visului are conotatii clare legate de perioada de liceu a subiectului, persoana de care ii era frica fiind simbolul profesorilor avuti candva.

26.              A vazut ce avea fiecare in mana - subiectul absolvise liceul, mare parte dintre vechii colegi fiind deja studenti, deci aveau deja o meserie "in mana", tocmai de aceea persoana de care ii era frica - simbolul profesorilor - le-a spus sa plece.

27.              Alee in panta - foarte asemanatoare cu aleea pe care cobora subiectul cand iesea de la liceu, deci o reintoarcere in timp, singura perioada cand avea legatura cu colegii aparuti in vis.

28.              Mergand in tacere - subiectul nu mai avusese nici o legatura cu fostii colegi, de aici si tacerea la coborarea pantei din vis, asemanatoare celei din preajma liceului.

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale